Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

φευγω....παω να ισιωσω ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!αυριο ειναι μεγαλη μερα..καληνυχτα κοτοπουλο και μαρακι!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Παρουσα.......... Δεν ποτιζομαι, δεν μαζεύω τροφή για τον επομενο χειμώνα........ Ετοιμαζω για αυριο..... Μισο να δω τον Στρατουλη και επανερχομαι........

μονο εγω και εσυ!!ακομα και το κοτοπουλο εφυγε....

τι ετοιμαζεις??

fCS8p3.png

Καταρχην με γεια το φουστανι σου Μαιρουλα μου......... Να το φορεσεις να το ευχαριστηθεις και να εισαι μια θεα που θα καμαρωνει τα αγγελουδια της και ο Αρης να φουσκωνει απο υπερηφανεια για την οικογενεια του....... Ειδα τον Στρατουλη μας..... στεναχωρεθηκα αλλα για λιγο γιατι ξερω πως τωρα ειναι καλα το μωρο και αυτο εχει σημασια τωρα πια. Γερά να ειναι τα μωρακια μας. Ετσι και η περδικούλα θα το ξεπερασει και θα εχει μονο τις φωτο να της το θυμιζουν..... Λοιπον μετα απο μια τελεια μερα το πρωι, σιδερωνα ολο το μεσημερι εβαλα και καναδυο πλυντηρια και μετα ειχα παραγγελιες. Η ανηψια μου αυτη που θα γινει νονα μας για αυριο θελει τζατζικι και σαλατα του σεφ. Ο μπαμπας μου θελει πατατες γεμιστες και τα παιδια μου ενα γλυκο που το βρηκα στο παρεντς ειπα να το κανω την προηγουμενη εβδομαδα και το εκανα αλλα τελικα δεν το εκανα ετσι οπως το ελεγε η συνταγη γιατι πηρα τα μισα υλικα το εκανα οπως μου ηρθε ηταν τελειο σε μια μερα φαγαμε ολο τα ταψι. Και ηθελαν τα σκασμενα και για αυριο. Το γμτ ειναι οτι σε αυτο το σπιτι σιδερο ή πρεσσα μαζι με κουζινα δεν σηκωνει οποτε επρεπε να τελειωσω το σιδερο για να κανω τις πατατες. Μετα να μπανισω να ταισω για αυτο και αργησα σημερα.........

Παω να στειλω το κινητο μου στην τσουχτρα που θα ειναι στα μερη μου αυριο μπας και ερθει και κατα το χωριο μας...... Καλο βραδυ κοτα..........καλα να περασεις.........

Καταρχην με γεια το φουστανι σου Μαιρουλα μου......... Να το φορεσεις να το ευχαριστηθεις και να εισαι μια θεα που θα καμαρωνει τα αγγελουδια της και ο Αρης να φουσκωνει απο υπερηφανεια για την οικογενεια του....... Ειδα τον Στρατουλη μας..... στεναχωρεθηκα αλλα για λιγο γιατι ξερω πως τωρα ειναι καλα το μωρο και αυτο εχει σημασια τωρα πια. Γερά να ειναι τα μωρακια μας. Ετσι και η περδικούλα θα το ξεπερασει και θα εχει μονο τις φωτο να της το θυμιζουν..... Λοιπον μετα απο μια τελεια μερα το πρωι, σιδερωνα ολο το μεσημερι εβαλα και καναδυο πλυντηρια και μετα ειχα παραγγελιες. Η ανηψια μου αυτη που θα γινει νονα μας για αυριο θελει τζατζικι και σαλατα του σεφ. Ο μπαμπας μου θελει πατατες γεμιστες και τα παιδια μου ενα γλυκο που το βρηκα στο παρεντς ειπα να το κανω την προηγουμενη εβδομαδα και το εκανα αλλα τελικα δεν το εκανα ετσι οπως το ελεγε η συνταγη γιατι πηρα τα μισα υλικα το εκανα οπως μου ηρθε ηταν τελειο σε μια μερα φαγαμε ολο τα ταψι. Και ηθελαν τα σκασμενα και για αυριο. Το γμτ ειναι οτι σε αυτο το σπιτι σιδερο ή πρεσσα μαζι με κουζινα δεν σηκωνει οποτε επρεπε να τελειωσω το σιδερο για να κανω τις πατατες. Μετα να μπανισω να ταισω για αυτο και αργησα σημερα.........

αχ ρε ειρηνη και εχω μια πεινα....

ευχαριστω για τις ευχες!!!!

σημερα πηγα διαλεξα και την διακοσμηση με τα μπαλονια!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Παω να στειλω το κινητο μου στην τσουχτρα που θα ειναι στα μερη μου αυριο μπας και ερθει και κατα το χωριο μας...... Καλο βραδυ κοτα..........καλα να περασεις.........

ρε συ εσυ θα ξερεις,αυριο που πρεπει να παμε σε ενα χωριο λιγο εγω απο σερρες,πριν να φτασουμε στην πολη στιβουμε αριστερα,απο πιο δρομο να παμε??

fCS8p3.png

ρε συ εσυ θα ξερεις,αυριο που πρεπει να παμε σε ενα χωριο λιγο εγω απο σερρες,πριν να φτασουμε στην πολη στιβουμε αριστερα,απο πιο δρομο να παμε??

Σε ποιο χωριο? Μπαλονια ? Μου αρεσουν πολυ αλλα εγω δεν.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...