Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα απο το πηγαινε ελα μονο να σας ξαναχασω προλαβα!!!φυγατε ολες καλε???επρεπε να ετοιμασω πραγματα για αυριο..να μαζεψω ρουχα απο στεγνωτηριο,να ξεβρωμιστω να φαω,,να μιλησω με κουμπαρο για το πριβε...ο αντρας μου να θελει να δει διαφορα και να μη μαφηνει να κατσω...ευτυχως κοιμηθηκαν μωρα νωρις..αλλα γραψατε και πολλα γλωσσοκοπανες!!!

Ειχα να την δω 1-2 χρονια και μου ειπε πως εβαλε σιλικονι......αλλο καημο δεν ειχε....και αλλα παρομια....για τα παιδακια τπτ
αυτη εχει παιδια???
ΕΥΗΓ πολυ καλα εκανες κ εβαλες τις φωτογραφιες...τις εδειξα στο Θανο(ελπιζω να μη σε πειραξε)κ ηρεμησε παρα πολυ που ειδε ποσο καλα ηταν ο Στρατουλης..μετα,ειδε κ τα ραμματα κ ηρεμησε,καταλαβε οτι δε θα την πειραξουν βαθια,αν κ του το πε κ ο Σφακιανος..ΑΛΛΑ αγχωθηκε γιατι η κεφαλα του Θανου κ του ταλιμπαν ειναι τεραστιες κ σκεφτεται μηπως να πηγαιναμε κ τον Χρηστο να τον δει ο γιατρος...μια χαρα ειναι ο Χρηστος.κ παλι χιλια ευχαριστω..
ο χρηστακος δεν εχει τιποτα κοριτσι μου και η περδικα εχει κατι πολυ επιφανειακο..απο τα ραμματα τα δικα μας το καταλαβε???φαντασου οτι το δικο μας προβλημα δεν ηταν τοσο επιφανειακο..!!!!αλλα η τομη εγινε πολυ καλη!!!κρυβει πολλα...
Τι κοινο εχουν οι Ελληνες με τις γαλοπουλες;

Τη βγαζουν δε τη βγαζουν μεχρι τα Χριστουγεννα...!!!!

:mrgreen::mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...ασε ηρθε ο γαμπρος μου τωρα και ειναι σκασμενος γιατι του εκοψαν 400 ευρω απο μισθο και όλα τα δωρα...(μπατσος).....
θα σου πω παρακατω..
Περπατάει ένας στον δρόμο και ακούει φωνές από ένα μπαλκόνι. Κοιτάει προς τα πάνω και βλέπει ένα τύπο να προσπαθεί να ρίξει μια γυναίκα από το μπαλκόνι κάτω.

- Ε!! Τι κάνεις εκεί; Θα την ρίξεις κάτω!!!! του φωναζει.

Και ο τυπος απαντα :

- Σκάσε ρε η πεθερά μου είναι!!!

Και ο τύπος από τον δρόμο απαντά :

- Κοίτα την πο%%να πως γαντζώθηκε!!!

για την ελενη26...κ για μενα δε θα με χαλαγε Θεε μου συχωρα με..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για πες...δεν τη ξερω.....

και ο γαμπρος...κανα 1700αρι επαιρνε ο δολιος....τωρα παει και αυτο....

Ελενη χοντροελεουσα, δεν εχεις φερραρι αλλα εχεις πλουσιο σοι...:mrgreen::mrgreen:

ρε αλεκακι πολλα παιρνουν...γενικα ολοι οι δημοσιοι...εχω κουμπαρα σε νοσοκομειο,νονο μπεμπας μπατσο,κουνιαδους πυροσβεστες,κουμπαρο αξιωματικο στρατου...παιρνουν αρκετα ολοι οι δημοσιοι μαζι με ρεπο καθε λιγο και λιγακι,ελαστικο ωραριο,κτλ.....ενω στον ιδιωτη δεν ειναι ετσι.....ας τους κοψουν κατι...να κοιταξουν να φερουν σε μια ισοπαλια και αξιοκρατια τους μισθους....δε μπορει η ταμειας στην τραπεζα της ελλαδος να παιρνει πχ 1200 και στην εμπορικη 800....
εμεις λιγοτερα Αλεκα...αν δεν ειχαμε 2 ενοικια που περνουμε κ δικο μας σπιτι δε θα βγαιναμε...αααα μη με φατε κατι κω%*%γκαρσονιερες ειναι απο 250 η μια...κ δεν ειναι κ σιγουρα.τη μια την ειχαμε ξενοικιαστη 4 μηνες..λεγαμε να τη πουλησουμε να ξεμπερδευουμε απο τα σαραβαλα..

αααααααα να σε χουμε στα υποψην μας για κανενα προξενιο μαρη...θαχουμε και ιδια κεφαλια!!!!:wink::wink:

χαχα.....τι χρωμα βρακι φοραει?????

Ο κοσμος ειναι σαν απουλακωμενος...όλοι ξερουν ότι τα κλεψανε, όλοι ζοριζονται αλλα περιμενουν τη σωτηρια απο Γιωργακη...τι να πω...νιωθω ότι την εχει την καλη προθεση αλλα δε νομιζω να τα καταφερει.....

:?....εμ...για αυτο ειναι άλλης νοοτροπιας ο Γιωργακης.....

εχθες με πηρε διευθυντης τραπεζα και του επιαα την κουβεντα...ρωτησα τι μελλει γενεσθαι και μου ειπε ότι απο το ευω δε βγαινουμε, τιποτα δεν αλλαζει, τα λευτα παλι θα τα φανε, απλα θα την πληρωσουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.....

:(...την καυμενη...δεν το ηξερα....να ειναι καλα...

αχ ο καημενος ο γιωργακης μονο καημενο μπορεις να τον πεις αυτον τον ανθρωπο....σαν ορθιο γμτ ειναι...τι να καταφερει ο δολιος????καλα λες....παλι αυτοι θα φανε...δεν κοιταζουν να κοψουν απο τα δικα τους που εχουν φαει τον αγλεορα...
http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1w&feature=fvw

για ολες μας............

τον λατρευει ο λουκας!!!
Λοιπόν αντε μοιζεριαζουν στο δρομο ,στα μαγαζια ,στη τηλεοραση ,στις επισκέψεις ε οχι κ εδω αντε ανεβήτε πείτε καμια ..πατατούλα να γελάσουμε αρχιζω εγω...

πηγα λοιπον η καλη σου να βρω τι θα βαλω το προιγουμενο απογευμα δηλαδη την Τρίτη παω στην αννα ρισκα στη Γλυφάδα που εχει κ μεγαλα νουμερα μπας κ μπω .Βλεπω λοιπον κατι φορεματακια απλα τελειως και τα 2 μαυρα τα δοκιμαζω κ τα φερμουαρ ειχαν αντιρρησεις τα νευρα μου στο κοκκινο τες πα κ μου λεει η πωλητρια''φορμα εχετε δοκιμασει ειναι πολυ της μοδας''΄

''τι λες βρε σαμιαμιθι ειπα απο μεσα μου που εισαι 35 κιλα με πετρες στις τσεπες κ θα μου πεις να βαλω φορμα''

ε δεν θα μου πηγαινει της λεω κ δεν θα μου κανει κ ολας οχι μα βαλτε τη ε βαλτε τη βαλτε τη ειχα κ την κολλητη μου αλλη αυτη με πεισανε...μη σας τα πολυλογω την εβαλα κ την εβγαλα και μολις με ειδε τι μου λεει το οργιο α σας διαγραφει αει μωρη σαδιστρια χιτλερ που ηθελες να γελασεις κ βρικες εμενα ει μαρη κοντη!ΤΕΛΙΚΑ αφου δοκιμασα ολα τα χλ που ειχε για να διπλώνει ολο το απογευμα η καμπια εφυγα κ π΄ηγα στη λουσιλ κ μετα περασα επιδειχτικα με την τσαντα που ειχα ψωνήσει...μια κακιουλα μου βγηκε

καλα την εκανα την κουρ....δα!!!

εγω η τελευταία φορα που εβαλα ολοσωμη φορμα ηταν .....οταν με ξεσκατιζε η γιαγια μου :tongue:
:mrgreen::mrgreen:

επισης να σας πω οτι δεν εβαλα τις φωτο του στρατου για να αγχωνεστε!!!!ημαρτον!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τί να της κανουμε; Δουλευουνε αυτες για!!

καλε,σου ηρθε το φορεμα;;;

Πινω λιγο κοκκινο κρασακι!

ναι δεν προλαβα να το γραψω μου ηρθε το πρωι!!!!και ειναι τοσο μακρυ που δεν ξερω που να το κρεμασω:mrgreen::mrgreen:τελικα του εβαλα μια ρομπα απο πανω και μια σακουλα απο παλτο διαφανες και αχω ανοιξη λιγο το κανατι της ντουλαπας και το κρεμασα εκει....

fCS8p3.png

λοιπον το σαιτ γινεται πολυ ωραιο...δεν εχει πολλες καρδουλες μαρη ομορφακια!!!!

θα ηθελα να μου πειτε ομως κατι....θελετε να το κανουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ιδιωτικο?η να ειναι ενα σαιτ που μπορει να το δει ο οποισδηποτε κι εμεις σαν μελη να εχουμε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ υποενοτητα???με αυτον τον τροπο ανοιγουμε δικη μας σελιδα κανονικα,μπορειτε να προσκαλεσετε και δικους σας ανθρωπους,αλλα εμεις παντα θα εουμε την κρυφη μας υποσελιδα???οτι θελετε κανουμε....

ανοιγω γκαλοπ!!!!!

ποιες ειναι υπερ και ποιες κατα του ανοιχτου...

Διαφημίσεις

λιτσακη τις ειδα και εγω παντως απο τον 7ο και μετα φαινεται,τουλαχιστων ετσι καταλαβα απο τις φωτο

αντε βρε καλοφορετο....!!!!

μαρακι φαινοταν απο την αρχη επειδη ειχε μακροστενο κεφαλι..αλλα σιγα σιγα αρχισε να εξογκωνεται το μετωπο ολο προς τα εξω και απο πισω να μεγαλωνει και δεν ανοιγε στα πλαινα.....ακομη ειναι μακροστενο..θα φτιαχνει σιγα σιγα..τουλαχιστον δεν υπαρχει θεμα κλειστων ραφων!!!

εγω ειμαι κατα,αφου γι'αυτο δεν το κανουμε?να μην μας διαβαζει κανενας για να μπορουμε να μιλαμε ελευθερα?

οκ!!λοιπον..

υπερ

κατα

mary77

αντε βρε καλοφορετο....!!!!

μαρακι φαινοταν απο την αρχη επειδη ειχε μακροστενο κεφαλι..αλλα σιγα σιγα αρχισε να εξογκωνεται το μετωπο ολο προς τα εξω και απο πισω να μεγαλωνει και δεν ανοιγε στα πλαινα.....ακομη ειναι μακροστενο..θα φτιαχνει σιγα σιγα..τουλαχιστον δεν υπαρχει θεμα κλειστων ραφων!!!

καλα σιγουρα εσυ το εβλεπες καλυτερα!!!

fCS8p3.png

καλα σιγουρα εσυ το εβλεπες καλυτερα!!!

ναι μαρακι μου...μια ζωη θα το βλεπω!!!!και μια ζωη αγχος θα εχω εστω κι αν ξερω οτι ειναι μια χαρα πια...

αυριο που θα πατε?εδω λογω γαμοβαφτισης..?

εμεις λητη στη μια τη βαφτιστηρα!!

ακους αθωο μυρμηγκακι??θα εισαι εκει κοντα?

Διαφημίσεις

ναι μαρακι μου...μια ζωη θα το βλεπω!!!!και μια ζωη αγχος θα εχω εστω κι αν ξερω οτι ειναι μια χαρα πια...

αυριο που θα πατε?εδω λογω γαμοβαφτισης..?

εμεις λητη στη μια τη βαφτιστηρα!!

ακους αθωο μυρμηγκακι??θα εισαι εκει κοντα?

οπως το πες εδω...θελει και ο αρης να κανε μπανιο θα κανω και ταμωρα γιατι σημερα γυρισαμε αργα,εχουμε δουλειες....

ειναι καλα ή θα εχεται αλλα παλι????

νομιζω οτι με τα χρονια θα το ξεχασεις.

καλε που ειναι αυτη σημερα???

fCS8p3.png

οπως το πες εδω...θελει και ο αρης να κανε μπανιο θα κανω και ταμωρα γιατι σημερα γυρισαμε αργα,εχουμε δουλειες....

ειναι καλα ή θα εχεται αλλα παλι????

νομιζω οτι με τα χρονια θα το ξεχασεις.

καλε που ειναι αυτη σημερα???

ela nte...μαλλον ποτιζεται...η μαζευει τροφη για τον επομενο χειμωνα!!!

σιογυρα θα το ξεπερασω...ποτε ομως δεν θα το ξεχασω..!!!

καλα ειναι μου ιεπε..δεν εχουν ουτε μυξα...ειδωμεν...ευχομαι να μην γινει τιποτα...πηραν και σκυλο!!!!απο μακρια θα τους πω να τον εχουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...