Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτηξω κατι...

τα δικα σας εχουν νινιδα? κ αν ναι ΤΟΣΟ επιμονη?

βαζω μπειμπι οιλ, φευγει κ ξαναρχεται.

πως θα εμφανιστει στη βαφτιση μ'αυτο το κεφαλι?

εβγαλαν στην αρχη και τους εβαλα το λαδι της φρεζυντερμ για την νινιδα και εφυγε σε 3 μερες,απο τοτε δεν ξαναεβγαλαν

θες να στο στειλω γεματο μπουκαλι εχω.

fCS8p3.png

εμενα ο Χρηστος ειχε παρα πολ αλλα στο τετραμηνο το πολυ ειχε εξαφανιστει...τον ελουζα με προδερμ μολις πηρα πενατεν δεν ξαναβγαλε.το μωρο καθολου.

εγω με φισαν μπανιετο. να αλλαξω λες?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμενα δεν ειχε αλλα πριν απο τρεις ημερες ειδα στο κεφαλακι του κατι καφετια...δε μου φανηκαν για νινιδα...δεν ειχε και ο αγγελος και δεν ξερω πως ειναι....θυμηθηκα όμως μια φορα στον αγγελο που ειχε κατι καφε στο κεφαλακι του και μου ειχε πει παιδατρος ότι ειναινεκρο δερμα που φευγει...τεσπα....μετα το μπανιο εξαφανιστηκε....τωρα δεν εχεο παλι...

Το κεφαλακι του το κανω μπανιο μερα παρα μερα...εσεις καθε ποτε το κανετε??

προσπαθω καθε μερα αλλα συνηθως την γλυτωνουν 1-2 φορες:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

μηπως το παρακανεις με το λουσιμο???εγω 3-4 φορες τη βδομαδα τη λουζω..ετσι μου ειχε πει γιατρεσσα.

εμεις καθε φορα στο μπανιο κανουμε και το κεφαλι...δεν μας ειπε τιποτα....

fCS8p3.png

μηπως το παρακανεις με το λουσιμο???εγω 3-4 φορες τη βδομαδα τη λουζω..ετσι μου ειχε πει γιατρεσσα.

τον κανω γιατι εκανα κ τα αλλα καθε μερα, για να χαλαρωνει (νομιζω...). κ αυτα τα σαλια ολουθε μου τη δινουν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναιιιι κ με φισσαν τον ελουζα,τα ιδια χαλια,αλλα κ εγω τον ελουζα καθε μερα..τωρα που τη μπεμπονα τη λουζω λιγοτερο συχνα..κ με πενατεν δεν εχει βγαλει τιποτα ακομα..

κ εγω νυσταζω..κομματια ειμαι ,γυμναστηριο-καθαρισμα επαυλης-ολυμπιακος..

παω σιγα σιγα

ναιιιι κ με φισσαν τον ελουζα,τα ιδια χαλια,αλλα κ εγω τον ελουζα καθε μερα..τωρα που τη μπεμπονα τη λουζω λιγοτερο συχνα..κ με πενατεν δεν εχει βγαλει τιποτα ακομα..

κ εγω νυσταζω..κομματια ειμαι ,γυμναστηριο-καθαρισμα επαυλης-ολυμπιακος..

παω σιγα σιγα

αμα ποτιστηκες κιολας εισαι παραπανω κουρασμενη.. εγω σημερα του ειπα προκαταβολικως (μην αρχισει κ χαιρεται), οτι εχω πολυ αιμα, σα να ειναι η πρωτη μερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

προσπαθω καθε μερα αλλα συνηθως την γλυτωνουν 1-2 φορες:mrgreen::mrgreen:

φανταζομαι 1-2 την εβδομαδα τη γλυτωνουν ...δεν πιστευω μαρη τρελη να τα κανεις 1-2 τη μερα.....

Εγω μια μερα τον κανω στο μπανακι του και μια τον πλενω τοπικα μονο.....Μεχρι να γινει τεσσαρων μηνων τον εκανα μπανιο καθε μερα αλλα μετα βαρεθηκα....και το κωλακι του το κανω δυο φορες την ημερα..... (η αν τα εχει κανει ή απλα όταν ξυπναει μετα απο πολλες ωρες με την ιδια πανα)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και εγω κοριτσακια ειμαι πτωμα.....δυσκολη εβδομαδα....αν δειτε τα ποδαρακια μου ( χμμμ ΟΚ...ποδια μου) θα με λυπηθειτε...μες τη φουσκαλα ειναι λεμε....τεσπα....θα την κανω σε λιγο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

φανταζομαι 1-2 την εβδομαδα τη γλυτωνουν ...δεν πιστευω μαρη τρελη να τα κανεις 1-2 τη μερα.....

Εγω μια μερα τον κανω στο μπανακι του και μια τον πλενω τοπικα μονο.....Μεχρι να γινει τεσσαρων μηνων τον εκανα μπανιο καθε μερα αλλα μετα βαρεθηκα....και το κωλακι του το κανω δυο φορες την ημερα..... (η αν τα εχει κανει ή απλα όταν ξυπναει μετα απο πολλες ωρες με την ιδια πανα)

:mrgreen::mrgreen:οχι ρε συ την εβδομαδα!!

και εγω κουραστηκα καθε μερα μπανιο....

fCS8p3.png

να ρωτηξω κατι...

τα δικα σας εχουν νινιδα? κ αν ναι ΤΟΣΟ επιμονη?

βαζω μπειμπι οιλ, φευγει κ ξαναρχεται.

πως θα εμφανιστει στη βαφτιση μ'αυτο το κεφαλι?

ρε συ ναι..και η δικια μου εχει βγαλει κατι καφεασπρα και μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι νινιδα..αλλα δεν ειναι πολλά...στα καραφλα σημεια του κεφαλιου περισσότερο...εγω την κανω με σαμπουαν μερα παρα μερα...τη μερα που δεν της βαζω σαμπουαν απλως της βρεχω το κεφαλι

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...