Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα!!!και ρωταω που?στην πατρα ή θεσ/νικη???:D

οπου παω κοριτσια ολοι τα ιδια με εσας εδω συζητανε μα ολοι!!!!

και επισης εχω την ιδια απορια με την αλεκα,γιατι το ανεχομαστε αυτο το πραγμα και δεν κανουμε κατι?????θα τον αφησουμε δηλαδη να φτασει το φπα 25%?????να κοψει τους μισθους και τα δωρα απο τις συνταξεις????

Ναι αμε...οπως εγιναν τοσα και τοσα ακομα τα προηγουμενα χρονια..

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας πω..εχουν δημιουργησει το καταλληλο κλιμα...spreads υποτιμησεις τραπεζων,πεφτει το χρηματιστηριο...κ ο κοσμος πιστευει για να τα λενε ετσι θα ειναι...κ καθεταιιιιιιιιι να βλεπει που θα φτασουμε...

να σας πω..εχουν δημιουργησει το καταλληλο κλιμα...spreads υποτιμησεις τραπεζων,πεφτει το χρηματιστηριο...κ ο κοσμος πιστευει για να τα λενε ετσι θα ειναι...κ καθεταιιιιιιιιι να βλεπει που θα φτασουμε...

Στον πάτο..........

Διαφημίσεις

Ναι αμε...οπως εγιναν τοσα και τοσα ακομα τα προηγουμενα χρονια..

ναι ρε ελενη αλλα τωρα νομιζω οτι εχει ξεφυγει το θεμα....

δηλαδη δεν πρεπει να ξεσηκωθουμε???γιατι να το αφησουμε να περασει ετσι?

fCS8p3.png

Λοιπόν αντε μοιζεριαζουν στο δρομο ,στα μαγαζια ,στη τηλεοραση ,στις επισκέψεις ε οχι κ εδω αντε ανεβήτε πείτε καμια ..πατατούλα να γελάσουμε αρχιζω εγω...

πηγα λοιπον η καλη σου να βρω τι θα βαλω το προιγουμενο απογευμα δηλαδη την Τρίτη παω στην αννα ρισκα στη Γλυφάδα που εχει κ μεγαλα νουμερα μπας κ μπω .Βλεπω λοιπον κατι φορεματακια απλα τελειως και τα 2 μαυρα τα δοκιμαζω κ τα φερμουαρ ειχαν αντιρρησεις τα νευρα μου στο κοκκινο τες πα κ μου λεει η πωλητρια''φορμα εχετε δοκιμασει ειναι πολυ της μοδας''΄

''τι λες βρε σαμιαμιθι ειπα απο μεσα μου που εισαι 35 κιλα με πετρες στις τσεπες κ θα μου πεις να βαλω φορμα''

ε δεν θα μου πηγαινει της λεω κ δεν θα μου κανει κ ολας οχι μα βαλτε τη ε βαλτε τη βαλτε τη ειχα κ την κολλητη μου αλλη αυτη με πεισανε...μη σας τα πολυλογω την εβαλα κ την εβγαλα και μολις με ειδε τι μου λεει το οργιο α σας διαγραφει αει μωρη σαδιστρια χιτλερ που ηθελες να γελασεις κ βρικες εμενα ει μαρη κοντη!ΤΕΛΙΚΑ αφου δοκιμασα ολα τα χλ που ειχε για να διπλώνει ολο το απογευμα η καμπια εφυγα κ π΄ηγα στη λουσιλ κ μετα περασα επιδειχτικα με την τσαντα που ειχα ψωνήσει...μια κακιουλα μου βγηκε

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

εγω θα θελα να μπορουσα να παω ταλιμπαν κ μπεμπονα χωρις εξοπλισμο(πανες γαλατα κτλ)στο Γιωργακη να του δωσω κ 2000 κ να του πω βγαλτα περα για ενα χρονο ,κ μου τα ξαναδινεις...

ομορφακια καιρο ηθελα να σε ρωτησω..ο μικρος τι κανει με τα γαλατα? συνεχιζει υποαλλεργικο??κρεμες ξεκινησατε???

συνεχιζει... θα παρουμε το HUMANA να αλλαξουμε σταδιακα 6+1, 5+2, 4+3...κοκ... κ μετα θα ξεκινησουμε σιγα σιγα.. τωρα καμμια στερεη τροφη.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμεις ειχαμε κλεισει συμβολαια το 2008...ευτυχως....και τα εχουμε κλεισει μεχρι το 2011/ Αν δεν κλεισει η εταιρεια που καναμε τα συμβολαια, ειμαστε καλα....αν κλεισει θελω κανα τονο βαζελινη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ναι ρε ελενη αλλα τωρα νομιζω οτι εχει ξεφυγει το θεμα....

δηλαδη δεν πρεπει να ξεσηκωθουμε???γιατι να το αφησουμε να περασει ετσι?

Και τι να κανουμε δλδ????

Αν δεν ειναι ολοι ενωμενοι θα φαμε τα μουτρα μας.....που να παω να βγω στο δρομο μονη μου?????δεν υπαρχει αντιπολιτευση απο κανενα κομμα να μαζεψει τι λαο να κουνηθουμε........

Λοιπόν αντε μοιζεριαζουν στο δρομο ,στα μαγαζια ,στη τηλεοραση ,στις επισκέψεις ε οχι κ εδω αντε ανεβήτε πείτε καμια ..πατατούλα να γελάσουμε αρχιζω εγω...

πηγα λοιπον η καλη σου να βρω τι θα βαλω το προιγουμενο απογευμα δηλαδη την Τρίτη παω στην αννα ρισκα στη Γλυφάδα που εχει κ μεγαλα νουμερα μπας κ μπω .Βλεπω λοιπον κατι φορεματακια απλα τελειως και τα 2 μαυρα τα δοκιμαζω κ τα φερμουαρ ειχαν αντιρρησεις τα νευρα μου στο κοκκινο τες πα κ μου λεει η πωλητρια''φορμα εχετε δοκιμασει ειναι πολυ της μοδας''΄

''τι λες βρε σαμιαμιθι ειπα απο μεσα μου που εισαι 35 κιλα με πετρες στις τσεπες κ θα μου πεις να βαλω φορμα''

ε δεν θα μου πηγαινει της λεω κ δεν θα μου κανει κ ολας οχι μα βαλτε τη ε βαλτε τη βαλτε τη ειχα κ την κολλητη μου αλλη αυτη με πεισανε...μη σας τα πολυλογω την εβαλα κ την εβγαλα και μολις με ειδε τι μου λεει το οργιο α σας διαγραφει αει μωρη σαδιστρια χιτλερ που ηθελες να γελασεις κ βρικες εμενα ει μαρη κοντη!ΤΕΛΙΚΑ αφου δοκιμασα ολα τα χλ που ειχε για να διπλώνει ολο το απογευμα η καμπια εφυγα κ π΄ηγα στη λουσιλ κ μετα περασα επιδειχτικα με την τσαντα που ειχα ψωνήσει...μια κακιουλα μου βγηκε

καλα της εκανες της σιχαμενης...

βεβαια εχω γνωστη κοντη-ορκα, που τη ψαχνει να βαλει ΟΛΟΣΩΜΗ φορμα...γιατι δεν βαζεις μαρη να γελασουμε κ εμεις, της λεω....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και τι να κανουμε δλδ????

Αν δεν ειναι ολοι ενωμενοι θα φαμε τα μουτρα μας.....που να παω να βγω στο δρομο μονη μου?????δεν υπαρχει αντιπολιτευση απο κανενα κομμα να μαζεψει τι λαο να κουνηθουμε........

δεν υπαρχει αντιπολιτευση γιατι δεν υπαρχει σωτηρια......'ο,τι ηταν να γινει εχει προαποφασιστει εδω και μαι πενταετια.....ας μην ειχε τη γεωγραφικη θεση που εχει η ελλαδα και θα βλεπαμε πόσα χρονια πριν θα ειχαμε πτωχευσει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα της εκανες της σιχαμενης...

βεβαια εχω γνωστη κοντη-ορκα, που τη ψαχνει να βαλει ΟΛΟΣΩΜΗ φορμα...γιατι δεν βαζεις μαρη να γελασουμε κ εμεις, της λεω....

μα τι παθαινουν οι χοντρες γμτ?? ξεκουτιενουν?? εγω φορμα ειχα βαλει μονο όταν ημουν πολυυυυ αδυνατη.....

221882cb0gkyh7q4.gif

εμεις δεν ημασταν ετσι στο μαγαζι που δουλευα...ειχαμε αλλη νοοτροπια..ποτε δε δωσαμε σε καποιον κατι που δεν του πηγαινε γιατι ητανεν δυσφημηση για μας...κ αυτο ειναι το λογικο για μενα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...