Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε ΑΛΕΚΑ σου ορκιζομαι οτι το ιδιο σκεφτομουνα σημερα...αναποδα θα τον ειχανε κρεμασει κ θα τον καιγανε για βασιλια καρναβαλο..τωρα μουγγα..

ο Θανος 1400 παιρνει.το πα κ αυτο...τι αλλο μου μενει πια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σου στελνω πμ , όχι γιατι ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα επειδη ειναι για ξενο ανθρωπο και μαλιστα ενοπλο....

στείλε γιατι τα εχουν κ στο ματι τα αγόρια

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

....σκεφτομαι καμια φορα ότι αν ηταν ο Καραμανλης στην κυβερνηση και συνεβαιναν όλα αυτα θα ειχε παραλυσει το κρατος...όχι ότι με νοιαζει γιατι όλοι τα ιδια σκτ ειναι....αλλα ετσι...λεω....

;)

κ εγω το σκεφτηκα αυτο...

αλλα σημερα εμαθα οτι ο Γιωργακης βαφτιστηκε 11χρ. κ το πραγματικο του ονομα ηταν Τζεφρυ οντως... ο παππους του ειδε το μελλον του γιου του, κ του ειπε καντα ελληνακια κ ελατε. κ ιδου τα αποτελεσματα φιλες μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τη ρωτησες κ αυτη τη ξενη κοπελα???

μονη της μου ειπε...βιαζομουν να φυγω να θηλάσω τη μικρη και μου ειπε οτι αυτη δεν τη θηλασε γιατι δεν της αφησε ο γιατρος

για πες...δεν τη ξερω.....

παντρευτηκε στα 20 και στα 22 που η λευχαιμια της ηταν σε καλη κατασταση εκανε την κορη της..τωρα ειναι 32 και εχει μια υγιεστατη κορουλα 10 ετων!!!!

byXKp2.png

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_475.html]

θα παω να αφησω ενα βιογαρφικο στο σειρηνακη να του βρισκεται..αφου μπορεσε αυτη γιατι οχι κ εμεις??εμεις παιδια δεν εχουμε να θρεψουμε?

Διαφημίσεις

θα παω να αφησω ενα βιογαρφικο στο σειρηνακη να του βρισκεται..αφου μπορεσε αυτη γιατι οχι κ εμεις??εμεις παιδια δεν εχουμε να θρεψουμε?

δεν το ανοιγει.......:(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ρε ΑΛΕΚΑ σου ορκιζομαι οτι το ιδιο σκεφτομουνα σημερα...αναποδα θα τον ειχανε κρεμασει κ θα τον καιγανε για βασιλια καρναβαλο..τωρα μουγγα..

ο Θανος 1400 παιρνει.το πα κ αυτο...τι αλλο μου μενει πια?

χαχα.....τι χρωμα βρακι φοραει?????

Ο κοσμος ειναι σαν απουλακωμενος...όλοι ξερουν ότι τα κλεψανε, όλοι ζοριζονται αλλα περιμενουν τη σωτηρια απο Γιωργακη...τι να πω...νιωθω ότι την εχει την καλη προθεση αλλα δε νομιζω να τα καταφερει.....

κ εγω το σκεφτηκα αυτο...

αλλα σημερα εμαθα οτι ο Γιωργακης βαφτιστηκε 11χρ. κ το πραγματικο του ονομα ηταν Τζεφρυ οντως... ο παππους του ειδε το μελλον του γιου του, κ του ειπε καντα ελληνακια κ ελατε. κ ιδου τα αποτελεσματα φιλες μου...

:?....εμ...για αυτο ειναι άλλης νοοτροπιας ο Γιωργακης.....

εχθες με πηρε διευθυντης τραπεζα και του επιαα την κουβεντα...ρωτησα τι μελλει γενεσθαι και μου ειπε ότι απο το ευω δε βγαινουμε, τιποτα δεν αλλαζει, τα λευτα παλι θα τα φανε, απλα θα την πληρωσουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.....

μονη της μου ειπε...βιαζομουν να φυγω να θηλάσω τη μικρη και μου ειπε οτι αυτη δεν τη θηλασε γιατι δεν της αφησε ο γιατρος

παντρευτηκε στα 20 και στα 22 που η λευχαιμια της ηταν σε καλη κατασταση εκανε την κορη της..τωρα ειναι 32 και εχει μια υγιεστατη κορουλα 10 ετων!!!!

:(...την καυμενη...δεν το ηξερα....να ειναι καλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι....

λοιπον....εμεις μαλλον θα εςρθουμε σα βαφτιση......ελπιζω να εχτε ωραιο φαι...χαχα

ηρθα!!!και ρωταω που?στην πατρα ή θεσ/νικη???:D

οπου παω κοριτσια ολοι τα ιδια με εσας εδω συζητανε μα ολοι!!!!

και επισης εχω την ιδια απορια με την αλεκα,γιατι το ανεχομαστε αυτο το πραγμα και δεν κανουμε κατι?????θα τον αφησουμε δηλαδη να φτασει το φπα 25%?????να κοψει τους μισθους και τα δωρα απο τις συνταξεις????

fCS8p3.png

και επισης εχω την ιδια απορια με την αλεκα,γιατι το ανεχομαστε αυτο το πραγμα και δεν κανουμε κατι?????θα τον αφησουμε δηλαδη να φτασει το φπα 25%?????να κοψει τους μισθους και τα δωρα απο τις συνταξεις????

καλη ερωτηση!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χαχα....λιγο πιο αδυνατη απο εμενα ειναι η αρκουδα.....

μαρη η Πατρα ειναι δυο ωρες (απο τη Νερατζα, μια)......η Θεσσαλονικη πεντε.....τι μπορουμε να κανουμε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...