Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λέω ότι δεν πρέπει να την βάλω μόνη της στο κρεββάτι της γιατί αν θελήσει να κάνει εμετό τι θα γίνει που κοιμάται ανάσκελα αλλά να την έχω όλο το βράδυ στο ρηλάξ και να την προσέχω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΗΓ πολυ καλα εκανες κ εβαλες τις φωτογραφιες...τις εδειξα στο Θανο(ελπιζω να μη σε πειραξε)κ ηρεμησε παρα πολυ που ειδε ποσο καλα ηταν ο Στρατουλης..μετα,ειδε κ τα ραμματα κ ηρεμησε,καταλαβε οτι δε θα την πειραξουν βαθια,αν κ του το πε κ ο Σφακιανος..ΑΛΛΑ αγχωθηκε γιατι η κεφαλα του Θανου κ του ταλιμπαν ειναι τεραστιες κ σκεφτεται μηπως να πηγαιναμε κ τον Χρηστο να τον δει ο γιατρος...μια χαρα ειναι ο Χρηστος.κ παλι χιλια ευχαριστω..

κορίτσια καλησπέρα. SOS είμαστε όλοι (Ζέτα Μιχάλης και εγώ) χάλια. Μάλλον μας κόλλησε η Ζέτα την ίωση μρ τους εμετούς και την διάροια. Τώρα φοβάμαι για την μπέμπα. Μου έβγαλε προηγουμένως μία γουλίτσα γάλα που ποτέδεν το έχει κάνει. Νατο θεωρήσω τυχαίο ή την κολλήσαμε και αυτή?

περαστικα στον Μιχαλη κ τις γυναικες του....

προς το παρον, θεωρεισε το τυχαιο...νωρις ειναι ακομη..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κορίτσια καλησπέρα. SOS είμαστε όλοι (Ζέτα Μιχάλης και εγώ) χάλια. Μάλλον μας κόλλησε η Ζέτα την ίωση μρ τους εμετούς και την διάροια. Τώρα φοβάμαι για την μπέμπα. Μου έβγαλε προηγουμένως μία γουλίτσα γάλα που ποτέδεν το έχει κάνει. Νατο θεωρήσω τυχαίο ή την κολλήσαμε και αυτή?

Ωχ....ελπιζω πως οχι !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ελα μη με ταλαιπορείς 6 νουμεράκια δωσε:cool:

αμα ηταν ετσι λουλουδακι μου, θα ημουν ζαμπλουτη τωρα!!!! θα σου εδινα κ εσενα το κατιτις...

ΕΥΗΓ πολυ καλα εκανες κ εβαλες τις φωτογραφιες...τις εδειξα στο Θανο(ελπιζω να μη σε πειραξε)κ ηρεμησε παρα πολυ που ειδε ποσο καλα ηταν ο Στρατουλης..μετα,ειδε κ τα ραμματα κ ηρεμησε,καταλαβε οτι δε θα την πειραξουν βαθια,αν κ του το πε κ ο Σφακιανος..ΑΛΛΑ αγχωθηκε γιατι η κεφαλα του Θανου κ του ταλιμπαν ειναι τεραστιες κ σκεφτεται μηπως να πηγαιναμε κ τον Χρηστο να τον δει ο γιατρος...μια χαρα ειναι ο Χρηστος.κ παλι χιλια ευχαριστω..

αααα...το γυρισε τωρα ο Καρδιτσιωτης...οταν μιλαγε η μανα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

jtse αν τη στουμπωσεις πλαγια να μη μπορει να γυρισει ανασκελα γυρναει το κεφαλακι??νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικη..αν κανει εμετο δε θα την ακουσεις"?ααα βαλε βιβλια κατω απο στρωμα για να εχει κληση ..

Geia σας κουρίτσια!

διαβασα μόνο τελευαταία σελ....πωπω δεν θελω..δεν μπορω να χανω επεισόδια...διαβαζω γρηγορα και δεν τα εμπεδωνω...νιωθω εκτος κλιματος...

ελενιε πλακα πλακα και εγω στο μπάνιο εσενα σκεφτομουν...

τι εγινε με γαμο??ειχαμε κανενα ευτραπελο???ολα καλά??

byXKp2.png

Ειχα να την δω 1-2 χρονια και μου ειπε πως εβαλε σιλικονι......αλλο καημο δεν ειχε....και αλλα παρομια....για τα παιδακια τπτ

ξέρεις πως για να κρύψεις τη ζήλια σου η κ καλά υπεράνω συμπέριφορα τυπου ''εγω εβαλα σιλικόνη κ περιμένω το γκομενάκι κ συ καιμένη εχεις 2 παιδία και ενα συζυγο''μεταφράζετε ως εξης''εβαλα σιλικονη γιατι δεν εχω κατι σημαντικότερο να δείξω οπως μια ευτυχισμένη οικογένεια κ 2 βλασταράκια''ειναι σαν αυτες που δεν εχουν κανει παιδια κ οικογένεια στη ζωη τους κ λένε'' α εγω δεν ηθέλα''κατι τετοιες μου τη δινουν αχ!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

κοριτσάρες καλησπέρα τι μου κάνετε;

Εμείς είμαστε καλά!!! Τα κοριτσάκια μου όσο μεγαλώνουν κοιμούνται λιγότερο την ημέρα και θέλουν παιχνίδια και αγκαλίτσες, ο Ιωάννης μου ζωηρεύει και πάει και ο Μιχαλάκης μου προσπαθεί να μάθει.... την προπαίδεια του 1,2,5 και 10!!!! Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω και πολύ χρόνο για μένα ε και μια ψιλοκατάθλιψη την έχουμε.... Μπορεί να μην διάβαζα τα νέα σας ΑΛΛΑ ΔΕΝ υπήρχε μέρα που να μην σας σκέφτομαι!!!!

καλως το κοριτσακι μας....την ψιλοκαταθλιψη να στειλεις ΄μως γιατι δεν λεει....αμα μπαινεις πιο συχνα, δεν θα την εχεις :wink:

απ αυτα που λες οτι ολο καποιος ερχεται κ την παιρνει(με την καλη εννοια)δεν τα βλεπω στη θεση τους για πολυ:tongue:??

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: εχεις ρεντα τις τελευταιες ημερες

Π'εραμα είναι μαρη ο Μορφέας???????????????μεχρι να ερθει ηλιούπολη εχουμε καιρό:rolleyes:

χαχαχαχα....με τη σειρα σας.....

ελπιζω πως όχι.....αλλα προσοχη μποας και τη σκαπουλαρει

Ειχα να την δω 1-2 χρονια και μου ειπε πως εβαλε σιλικονι......αλλο καημο δεν ειχε....και αλλα παρομια....για τα παιδακια τπτ

ηθελε να σου δειξει τωρα που εγινβε ανθρωπος ότι ειναι ΚΑΙ αυτη ωραια.....φαντασου καυμο που το ειχε τοσα χρονια

ελα μη με ταλαιπορείς 6 νουμεράκια δωσε:cool:

:-D:-D:-D:-D

αχ.....μετα απο αυτες τις φωτο όλες τα κεφαλια των παιδιων μας κοιταζουμε......το σταυρο μας να κανουμε και όλα θα ειναι καλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τι κοινο εχουν οι Ελληνες με τις γαλοπουλες;

Τη βγαζουν δε τη βγαζουν μεχρι τα Χριστουγεννα...!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...ασε ηρθε ο γαμπρος μου τωρα και ειναι σκασμενος γιατι του εκοψαν 400 ευρω απο μισθο και όλα τα δωρα...(μπατσος).....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ξέρεις πως για να κρύψεις τη ζήλια σου η κ καλά υπεράνω συμπέριφορα τυπου ''εγω εβαλα σιλικόνη κ περιμένω το γκομενάκι κ συ καιμένη εχεις 2 παιδία και ενα συζυγο''μεταφράζετε ως εξης''εβαλα σιλικονη γιατι δεν εχω κατι σημαντικότερο να δείξω οπως μια ευτυχισμένη οικογένεια κ 2 βλασταράκια''ειναι σαν αυτες που δεν εχουν κανει παιδια κ οικογένεια στη ζωη τους κ λένε'' α εγω δεν ηθέλα''κατι τετοιες μου τη δινουν αχ!

Τι ωραια που τα λες....!!!!:rolleyes::-D

αχ.....μετα απο αυτες τις φωτο όλες τα κεφαλια των παιδιων μας κοιταζουμε......το σταυρο μας να κανουμε και όλα θα ειναι καλα

και εγω το εκανα....:|

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...