Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθε κ η αλλη ελενη!

σκεφτηκα πολυ για να βαλω φωτο...η μαρια που ειναι????????????εκανα μλκια?

Μπά....δεν νομίζω.....θα μπει πιο μετα ειναι βραδυνη και αυτη !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αλλη ερωτηση.

η ηλιουπολιτισσα καμπια που ειναι???? μας πεταξε τη διαιταρα κ εφυγε να μη τη βαζουμε σε πειρασμους?

Εδώ ειμαί μαρ δεν ελεγες για κανα τζοκέρ!!!

ειχα το γάμο αυτη τη βδομάδα κ ετρεχα σαν τρελλή κ μπήκα πρίν αλλα ειχα να διαβάσω 30 σελίδες:roll::roll::roll:

Ολα καλά και για την περδικούλα ολα θα πάνε καλά και καλύτερα είμαστε ολόι μαζί της κ οι πρόσευχές μας, λοιπόν η επόμενη συνάντηση εννοείτε στο Παίδων.

Δεν θυμάμαι τιποτα αλλο απο αυτα που διάβασα παει γέρασα :mrgreen:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

κατσε μαρη ακομη δεν ηρθες...φτου γα;μω το τσιγαρο..ουπς σορι λενακι 1!!!!!!!!

εκανα μια τζουρα κ για σενα!!!

Εδώ ειμαί μαρ δεν ελεγες για κανα τζοκέρ!!!

ειχα το γάμο αυτη τη βδομάδα κ ετρεχα σαν τρελλή κ μπήκα πρίν αλλα ειχα να διαβάσω 30 σελίδες:roll::roll::roll:

Ολα καλά και για την περδικούλα ολα θα πάνε καλά και καλύτερα είμαστε ολόι μαζί της κ οι πρόσευχές μας, λοιπόν η επόμενη συνάντηση εννοείτε στο Παίδων.

Δεν θυμάμαι τιποτα αλλο απο αυτα που διάβασα παει γέρασα :mrgreen:

εμ δεν ελεγα? για σενα βρηκα να πω φθονερη??

αμα γερασες κ εσυ τι να πουμε κ εμεις?????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εδω ειμαι και εγω......γυρισα απο την δουλιτσα κατα τις 9 τελικα......κοιμισα το μικρο μπανιαρισα τον αγγελο και περιμενω να τον παρει ο Μορφεας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ειχα επισκεψη απο μια ''φιλη'' δεν διαβασες...?...μου ειπε πολλα κουλά

διάβασα για την επισκεψη . τι ειπε δεν διάβασα μας είπες κατσε μην εχασα κ καμια σελίδα

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

ελενιε...

γιατι το αλλο?

που λεω το μεσημερι οτι θα βαλουμε Κιαμο...κ διαβασα μολις οτι ξαναεγινε πατερας??? ελεοοοςςςςςςς............

ασχετο...

play...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εδω ειμαι και εγω......γυρισα απο την δουλιτσα κατα τις 9 τελικα......κοιμισα το μικρο μπανιαρισα τον αγγελο και περιμενω να τον παρει ο Μορφεας

Π'εραμα είναι μαρη ο Μορφέας???????????????μεχρι να ερθει ηλιούπολη εχουμε καιρό:rolleyes:

κορίτσια καλησπέρα. SOS είμαστε όλοι (Ζέτα Μιχάλης και εγώ) χάλια. Μάλλον μας κόλλησε η Ζέτα την ίωση μρ τους εμετούς και την διάροια. Τώρα φοβάμαι για την μπέμπα. Μου έβγαλε προηγουμένως μία γουλίτσα γάλα που ποτέδεν το έχει κάνει. Νατο θεωρήσω τυχαίο ή την κολλήσαμε και αυτή?

3qg3p2.png qfe4p2.png

διάβασα για την επισκεψη . τι ειπε δεν διάβασα μας είπες κατσε μην εχασα κ καμια σελίδα

Ειχα να την δω 1-2 χρονια και μου ειπε πως εβαλε σιλικονι......αλλο καημο δεν ειχε....και αλλα παρομια....για τα παιδακια τπτ

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελενιε...

γιατι το αλλο?

που λεω το μεσημερι οτι θα βαλουμε Κιαμο...κ διαβασα μολις οτι ξαναεγινε πατερας??? ελεοοοςςςςςςς............

ασχετο...

play...

ελα μη με ταλαιπορείς 6 νουμεράκια δωσε:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...