Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαβαζω τωρα που η jtse ρωτησε για μπρελόκ ή φουντα στο κουτί.

Εγώ λεω μπρελόκ.

Από adorex ψωνιζει κ αυτή που θα φτιάξει τις δικες μου αρα μαλλον ειναι επαγγελματιες...οχι σαν το ελξις...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Πηρες μπολικα;;;Γιατί βλεπω να φτανουν 29,10 μετά!!!

Οτι ειναι να γινει θα γίνει......

ποσο στοκ να κανω πια?:tongue:

πλακα πλακα ολες οι τιμες στα μη τροφιμα εχουν πεσει....ολα τα εχουν 1+1 δωρο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κοριτσάρες καλησπέρα τι μου κάνετε;

Εμείς είμαστε καλά!!! Τα κοριτσάκια μου όσο μεγαλώνουν κοιμούνται λιγότερο την ημέρα και θέλουν παιχνίδια και αγκαλίτσες, ο Ιωάννης μου ζωηρεύει και πάει και ο Μιχαλάκης μου προσπαθεί να μάθει.... την προπαίδεια του 1,2,5 και 10!!!! Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω και πολύ χρόνο για μένα ε και μια ψιλοκατάθλιψη την έχουμε.... Μπορεί να μην διάβαζα τα νέα σας ΑΛΛΑ ΔΕΝ υπήρχε μέρα που να μην σας σκέφτομαι!!!!

Οτι ειναι να γινει θα γίνει......

ποσο στοκ να κανω πια?:tongue:

πλακα πλακα ολες οι τιμες στα μη τροφιμα εχουν πεσει....ολα τα εχουν 1+1 δωρο.

Σου λέει πάρε τωρα που μπορεις...8-):cool:

Εμείς είμαστε καλά!!! Τα κοριτσάκια μου όσο μεγαλώνουν κοιμούνται λιγότερο την ημέρα και θέλουν παιχνίδια και αγκαλίτσες, ο Ιωάννης μου ζωηρεύει και πάει και ο Μιχαλάκης μου προσπαθεί να μάθει.... την προπαίδεια του 1,2,5 και 10!!!! Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω και πολύ χρόνο για μένα ε και μια ψιλοκατάθλιψη την έχουμε.... Μπορεί να μην διάβαζα τα νέα σας ΑΛΛΑ ΔΕΝ υπήρχε μέρα που να μην σας σκέφτομαι!!!!

Καλώς την!!!!

Δεν θέλω τετοια...

Τωρα που ανοιξε ο καιρός;;;Εσεις σε λιγο θα ξεκινησετε τα μπανακια σας!!!

Ειστε κοντα σε θάλασσα για μπανιο Αννούλα;;

Διαφημίσεις

Θα την μαθει και ο Μιχαλης την προπαιδεια και θα πηγαινεις σχολειο να ακους συγχαρητηρια και για αυτο για το παιδακι σου !!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αλεκακι οντως το παιδι μου χειρουργηθηκε και ηταν μεσα στην καλη χαρα...δεν αβαλα ομως της πρωτης μερας και 2ης...............ηταν λιγο καπως.....μακαρι καμια μανα να μην περναει τετοια και χειροτερα για το παιδι της αλλα δυστυχως.....συμβαινουν.....ετσι απλα....:(:(

να μη ξανανιωσεις τετοιο αγχος ποτε στη ζωη σου!!!συγκινηθηκα πολυ...οντως φαινοταν εντονα!να ειναι παντα καλα το παλικαρι σου που ειναι ενα κουκλι!!!

το μωρο εχει 37,5.......λετε να ειναι απο το χθεσινο εμβολιο...?:confused:

ναι μαλλον!

κοριτσια, αυριο κλειστα δεν ειναι τα σουπερ μαρκετ;;

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Οτι εκανε σιλικονη στα βυζια.....4 ωρες χειρουργιο....για το παιδι της δεν ειπε τπτ...........

απ αυτα που λες οτι ολο καποιος ερχεται κ την παιρνει(με την καλη εννοια)δεν τα βλεπω στη θεση τους για πολυ:tongue:

καλως την!!!Αννουλα μαλλον ερχομαι τελος Ιουνη για καμια βδομαδα!!ψιλοκαταθλιψη???γιατι κοριτσαρα μου??

PlbZp2.png

Ναι Δαλιδά μου έχεις δίκιο θα μου περάσει που θα πάει!!!

Αυτό περιμενω να καλοκαιριάσει να αρχίσουμε τα μπανάκια, μένουμε στην πόλη αλλά εδω οι αποστάσεις είναι κοντινές... 15 λεπτά και είμαστε στην θάλασσα.

Ελενίτσα μου σε ευχαριστώ τι κάνεις; τα παιδάκια σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...