Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκακι οντως το παιδι μου χειρουργηθηκε και ηταν μεσα στην καλη χαρα...δεν αβαλα ομως της πρωτης μερας και 2ης...............ηταν λιγο καπως.....μακαρι καμια μανα να μην περναει τετοια και χειροτερα για το παιδι της αλλα δυστυχως.....συμβαινουν.....ετσι απλα....:(:(

Ελα τωρα μην τα ξαναθυμασαι κ τρελενεσαι...Τελειωσαν κ πανε...:tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλεκακι οντως το παιδι μου χειρουργηθηκε και ηταν μεσα στην καλη χαρα...δεν αβαλα ομως της πρωτης μερας και 2ης...............ηταν λιγο καπως.....μακαρι καμια μανα να μην περναει τετοια και χειροτερα για το παιδι της αλλα δυστυχως.....συμβαινουν.....ετσι απλα....:(:(

ετσι ειναι....

Ελα τωρα μην τα ξαναθυμασαι κ τρελενεσαι...Τελειωσαν κ πανε...:tongue:

λοιπον....εμεις μαλλον θα εςρθουμε σα βαφτιση......ελπιζω να εχτε ωραιο φαι...χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

περιμενω να με παρει ο καπταιν...τιποτα...εν τω μεταξυ ο αγγελος ξεραθηκε..σημερα βρηκε...παιζω με ο μπεμπε και εγω...αυτο ο σκατουλης βγαζει την [πιπιθλα και την πεταει κατω επιτηδες..και μετα γελαει που του αγριευω και καλα.....

επισης μου κανει κουπεπε...χαχα...της νταντας ειναι αυτο γιατι εγω δεν το κανω......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ετσι ειναι....

λοιπον....εμεις μαλλον θα εςρθουμε σα βαφτιση......ελπιζω να εχτε ωραιο φαι...χαχα

Τι ωραια τι καλά!!!

Για το φαι ρωτα την Ασπα να σου πει,χιχιχι....

Ευάκι, εννοειται πως δεν θα μπορέσετε βρε...μακάρι να μπορούσατε πάντως!!!

περιμενω να με παρει ο καπταιν...τιποτα...εν τω μεταξυ ο αγγελος ξεραθηκε..σημερα βρηκε...παιζω με ο μπεμπε και εγω...αυτο ο σκατουλης βγαζει την [πιπιθλα και την πεταει κατω επιτηδες..και μετα γελαει που του αγριευω και καλα.....

επισης μου κανει κουπεπε...χαχα...της νταντας ειναι αυτο γιατι εγω δεν το κανω......

Είναι ατιμούτσικα!!!

Αλήθεια να σε ρωτήσω όλο το ξεχναω...σου στελνω πμ.

Δαλιδα ειχα ενα παιδι απο Ριο στην αγγλια, τον Μπερυ (λυμπερη) δεν θυμαμαι επιθετο αλλα σπουδαζε ναυπηγος γαιτι νομιζω ο μπαμπας του ειχε ναυπηγειο στο Ριο....καμια ιδεα??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Τι σας ειπα??????

ηρθε και τωρα εφυγε γιατι περασε ''καποιος'' να την παρει.............

χαχα..παντα τσαχπινα..δε βαρεθηκε??? εγω πρεπει να φυγω τωρα και ξεραθηκαν και τα δυο για καλη μου τυχη και τα λυπηθηκε η αδερφη μου και ερχεται λεει....

τι σου ελεγε η τρελογκα??

221882cb0gkyh7q4.gif

το μωρο εχει 37,5.......λετε να ειναι απο το χθεσινο εμβολιο...?:confused:

ναι βρε κοριτσι...το πιο πιθανον...

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχα..παντα τσαχπινα..δε βαρεθηκε??? εγω πρεπει να φυγω τωρα και ξεραθηκαν και τα δυο για καλη μου τυχη και τα λυπηθηκε η αδερφη μου και ερχεται λεει....

τι σου ελεγε η τρελογκα??

Οτι εκανε σιλικονη στα βυζια.....4 ωρες χειρουργιο....για το παιδι της δεν ειπε τπτ...........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Δαλιδα ειχα ενα παιδι απο Ριο στην αγγλια, τον Μπερυ (λυμπερη) δεν θυμαμαι επιθετο αλλα σπουδαζε ναυπηγος γαιτι νομιζω ο μπαμπας του ειχε ναυπηγειο στο Ριο....καμια ιδεα??

Ελα εδώ ειμαι.Ενα παιδί που ειχε τρακαρει ασχημα;;

Σου στελνω επώνυμο με πμ. Α ναυπηγειο από οσο ξερω δεν εχει στο Ριο.Φερι εχει.

Οτι εκανε σιλικονη στα βυζια.....4 ωρες χειρουργιο....για το παιδι της δεν ειπε τπτ...........

Θα το εχει ξεχασει πουθενα!!!

μια ζωη η ιδια αυτη η κοπελα.....να της ζησουν τα βυζια , της ευχομαι και νμυαλο σε λιγο καιρο.....

Για πες τωρα αληθεια ......τετοια ωρα δουλευουν τα λιμεναρχεια?:roll::mrgreen:

μεχρι τις 8 μαρη...εχει αξιωματικο φυλακης...αμεσως εσυ.......μου το βγφαλατε το ονομα γαιδαρες....αλλα σε ξερω εσενα..με ζηλευεις γιατι θελεις να μεινω χοντρουλα...βρωμα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...