Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωου ωου ωου άνθρωποι εν οψει!!!

Κοιμηθηκαμε;Κοιμηθηκαμε;;;

Ελενιτσα τι φιλη περιμενεις;;Από αυτες που σε ματιαζουν για καμμια βδομαδα;;

Αλέκα εσύ που πας;;(Λειπει η Μεφο-Τζια κ ειπα να παρω την θεση τους)

Δεν εχω προλαβει να διαβασω βρεεεεε....

Την καλητερη μου φιλη μεχρι που παντρευτηκα.....απο τοτε εχω να την δω ...σχεδον:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hallo! Egw eimai moni san to lemoni, savina koimatai alla se kanena 10lepto tha ksipnisei (roloi afto to paidaki, kala na nai). Exei adeiasei ws twra apo ena piataki ti imera ta katwthi: karoto, kolokithaki, kolokitha kokkini kai simera axladi. Avrio to menu exei milo me ligi kanellitsa kai tin Kiriaki banana. Apo Deftera arxizoume 2 gevmata sterees, ena to prwi frouta kai ena mesimeri laxanika. Ante na doume... Skatoules kai tsisakia arxisan na psilozexnoun, kokkinise kai ligo to kolaraki mas. Tin alli vdomada tha tis arxisw kai nero kai portokalada poli araiwmeni sto mesimeriano. KSIPNISE!

Την καλητερη μου φιλη μεχρι που παντρευτηκα.....απο τοτε εχω να την δω ...σχεδον:rolleyes:

Aααα...ε εντάξει εχετε θεματα τοτε να πειτε...ουουου ένα σωρό!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Hallo! Egw eimai moni san to lemoni, savina koimatai alla se kanena 10lepto tha ksipnisei (roloi afto to paidaki, kala na nai). Exei adeiasei ws twra apo ena piataki ti imera ta katwthi: karoto, kolokithaki, kolokitha kokkini kai simera axladi. Avrio to menu exei milo me ligi kanellitsa kai tin Kiriaki banana. Apo Deftera arxizoume 2 gevmata sterees, ena to prwi frouta kai ena mesimeri laxanika. Ante na doume... Skatoules kai tsisakia arxisan na psilozexnoun, kokkinise kai ligo to kolaraki mas. Tin alli vdomada tha tis arxisw kai nero kai portokalada poli araiwmeni sto mesimeriano. KSIPNISE!

Μου αρεσουν οι περιγραφες σου αν κ greeklish!!!!

Διαφημίσεις

Aααα...ε εντάξει εχετε θεματα τοτε να πειτε...ουουου ένα σωρό!!

Κατσε γιατι στο τελος μπορει και να μην ερθει......ετσι εκανε και πριν μου ελεγε θα ερθω στις 6 και η δεν ερχοταν η ερχοταν και στις 6.15 περναγε να την παρει ο γκομενος........:roll:

alo!

οπως καθε απογευμα απο τη δευτερα, εφαγα την κρεμα μου-βανιλια ρυζαλευρο-εκτος απο 4-5 κουταλιτσες που μου φαγε ο μπεμπος-και ειπα να μπω για μια καλησπερα!

καλε ειχατε δικιο, μετα την κρεμα τον βαζω στο βυζι και...τρωει... κι εγω η ασπλαχνη 2 μερες νηστικο το αφηνα το γιαβρακι μου!

χτες πηγα γυναικολογο, σαν αυτο που πηγαινα πριν μεινω εγκυος-εδεησα-να με δει με υπερηχο οτι ολα ειναι οκ-θυμαστε που αυτη που με ξεγεννησε με ειδε με το χερι μονο.

ολα καλα με ειπε, αν δεν εχω τιποτα θα με ξαναδει σε ενα χρονο. ουφ!παει κι αυτο!

κατα τα άλλα τρεχω να κανω τα χαρτια μου και να δηλώσω καινουριο σχολειο γιατί πηρα μεταθεση απο το κεντρο στη νοτια αθηνα. δεν εχω πολλες ελπιδες για αυτα που θελω και ελπιζω να μην πεσω που θενα διαολου μανα. τωρα πρεπει να εντοπισω στο χαρτη που ειναι καθε σχολειο οποτε δεν ξερω αν θα προκαμω να σας διαβασω καθολου.

κατα τα άλλα η βαφτιση εχει μεινει πισω, σημερα ειδα οτι η μπομπο που ηθελα απ το ναρλη απο 0,85 πηγε 0,90. το νοικοκυριο πισω-εχω 3 πλυντηρια σιδερο- και η προσωπικη μου περιποιηση επισης. μας κοβουν και 13ο-14ο και η ψυχολογια μου πεφτει κατι ωρες απιστευτα πολυ.... καλα που μου σκαει κανα γελιο ο μπεμπος και συνερχομαι!

Γεια σου Μανουλίτα,

Μπραβο το μωρακι σου...σιγα σιγα δεν θα ζηταει συμπληρωμα με γαλα και εμενα καμια δεκαρια μερες τον πηρε.

Απο υγεια ολα καλα βλεπω.

Οσο για την κριση......δεν εισαι η μονη....

Για πες τωρα που πηρες μεταθεση?

Να σας περιγραψω και εγώ τη δική μου μέρα.....ξεκινάω...ξεχνάω κινητό...γυριζω πίσω....περνω το τουτού το μεγάλο στο οποιο δεν καπνίζουμε καιι φτανω άκαπνη μεχρι το Βυρωνα όπου ανακαλύπτω οτι εχω αφησει σε άλλη τσαντα πορτοφολι με χαρτιά και λεφτα....πως θα μπω αττική οδό??????....αμάσητη συνεχιζω...προσπαθω να σκεφτω τι θα κάνω....σταματω πριν τα διόδια και ψαχνω τα πατάκια...για καλή ή κακη μου τυχη βρίσκω 2,5 ευρώ από παλια ασημώματα...αδειαζω τσάντα...βρισκω αλλα δεκα λεπτά...φτου την τυχη μου....φτανω στο γκισε...δειχνω λιγο βυζάκι και του δίνω τα 2,60....φυσικά και με αφησε να περάσω...πάντως ξερεις τι ειναι να εισαι μπροστα από 10 γκισεδες και να πρεπει να πετυχεις άντρα?????τελος καλά ολα καλά...βγαινω από αττικη οδό μπαινω γερακα...μου ερχεται η μποχα του αχορταγου που αδειαζε το βοθρο της γειτονισσας...τι ωραια ειναι στην εξοχη.....και ο πονοκεφαλος συνεχιζεται...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

πολυ ωραια περιγραφη !!!και πολυ τυχερη επισης!!!
alo!

οπως καθε απογευμα απο τη δευτερα, εφαγα την κρεμα μου-βανιλια ρυζαλευρο-εκτος απο 4-5 κουταλιτσες που μου φαγε ο μπεμπος-και ειπα να μπω για μια καλησπερα!

καλε ειχατε δικιο, μετα την κρεμα τον βαζω στο βυζι και...τρωει... κι εγω η ασπλαχνη 2 μερες νηστικο το αφηνα το γιαβρακι μου!

χτες πηγα γυναικολογο, σαν αυτο που πηγαινα πριν μεινω εγκυος-εδεησα-να με δει με υπερηχο οτι ολα ειναι οκ-θυμαστε που αυτη που με ξεγεννησε με ειδε με το χερι μονο.

ολα καλα με ειπε, αν δεν εχω τιποτα θα με ξαναδει σε ενα χρονο. ουφ!παει κι αυτο!

κατα τα άλλα τρεχω να κανω τα χαρτια μου και να δηλώσω καινουριο σχολειο γιατί πηρα μεταθεση απο το κεντρο στη νοτια αθηνα. δεν εχω πολλες ελπιδες για αυτα που θελω και ελπιζω να μην πεσω που θενα διαολου μανα. τωρα πρεπει να εντοπισω στο χαρτη που ειναι καθε σχολειο οποτε δεν ξερω αν θα προκαμω να σας διαβασω καθολου.

κατα τα άλλα η βαφτιση εχει μεινει πισω, σημερα ειδα οτι η μπομπο που ηθελα απ το ναρλη απο 0,85 πηγε 0,90. το νοικοκυριο πισω-εχω 3 πλυντηρια σιδερο- και η προσωπικη μου περιποιηση επισης. μας κοβουν και 13ο-14ο και η ψυχολογια μου πεφτει κατι ωρες απιστευτα πολυ.... καλα που μου σκαει κανα γελιο ο μπεμπος και συνερχομαι!

μανουλιτα μου αυτα που δεν τελειωνουν...γεροι να ειμαστε και εχουμε ακομη....

λοιπον πριν ταισω να πω της κιμις οτι εφτιαξα ενα αλμπουμ του στρατου προ και μετα χειρουργειου... μιας και το ζητησε..οποια αλλη θελει το βλεπει...

κιμι το μειλ ακομη ετοιμαζεται...αργα η γρηγορα θα σου το στειλω..

ελενη καλως να δεχτεις τη φιλεναδιτσα!!!

αλεκα καλη δουλιτσα...

ταιζω,κουρευω στρατο λουκα και πεθερο και επανερχομαι αργοτερα....:tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

alo!

Εγώ σε ένα σταθηκα:να κανεις παπ δεν σου ειπε;;Ή στον χρονο αυτό;;

Διαφημίσεις

Φερ τα εδω μαρη.....θα τα προσεχω....τι στο καλο ποση ωρα θα λειπεις?

Αχ καλο μου..θα εχεις και την τρελη τωρα..ασε...φερε εσυ τα δικα σου καλυτερα...:D

alo!

όλα καλα μανιουλιτα.....μην αγχωνεσαι παιδακι μου..με ρεγουλα όλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

παπ μου ειχε κανει αυτη που πηγα οταν σαραντησα-που με ξεγεννησε- αυτος το ειδε και αφου ηταν οκ μου πε σε ενα χρονο.μου πε επισης οτι δε μπορει να μου κανει ψηλαφιση το στηθος λογω θηλασμου. κι οτι γενικα θα χω ξηροτητα στην "περιοχη" μεχρι να μου ξανρθει περιοδος.

μεταθεση πηρα νοτια, πιανει αργυρουπολη αλιμο,γλυφαδα, ελληνικο, μπραχαμι αλα και ν σμυρνη, μοσχατο πλα.φαληρο. ελπιζω να μρ στειλουν καμια αργυρουπολη η καπο κοντα τελοσπαντων

λοιπον πριν ταισω να πω της κιμις οτι εφτιαξα ενα αλμπουμ του στρατου προ και μετα χειρουργειου... μιας και το ζητησε..οποια αλλη θελει το βλεπει...

ευακι....ειλικρινα συγκινηθηκα που ειδα τις φωτο...πιο πολυ που λιγο ενιωσα το αγχος σου.....όντως φαινονταν αρκετα, ευτυχως που το πηρατε χαμπαρι...ότι ειναι κουκλος το ξεραμε...ειναι και τοσο δυνατος όμως...3η ημερα χειρουργειο και αυτο ειναι μες την καλη χαρα.

Μπραβο σας.....ποτε ξανα να μην χρειαστει.....σε φιλω:wink:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευακι....ειλικρινα συγκινηθηκα που ειδα τις φωτο...πιο πολυ που λιγο ενιωσα το αγχος σου.....όντως φαινονταν αρκετα, ευτυχως που το πηρατε χαμπαρι...ότι ειναι κουκλος το ξεραμε...ειναι και τοσο δυνατος όμως...3η ημερα χειρουργειο και αυτο ειναι μες την καλη χαρα.

Μπραβο σας.....ποτε ξανα να μην χρειαστει.....σε φιλω:wink:

αλεκακι οντως το παιδι μου χειρουργηθηκε και ηταν μεσα στην καλη χαρα...δεν αβαλα ομως της πρωτης μερας και 2ης...............ηταν λιγο καπως.....μακαρι καμια μανα να μην περναει τετοια και χειροτερα για το παιδι της αλλα δυστυχως.....συμβαινουν.....ετσι απλα....:(:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...