Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσυ βαλτην Αρρυβου+Φιλολαου. να ειναι κ κοντα στο σπιτι, να τη βλεπει κ η γιαγια της απο το μπαλκονι. ή οταν δεν εχει κινηση, εξω απο τον Μαρινοπουλο. ειναι πονοψυχες οι Παγκρατιωτισσες...

Paw na etoimasw to paidi gia ta anwthi...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια δε λενε οτι μετα τη γεννα ποναει λιγοτερο η περιοδος????? μυθος ειναι??????? εγω που εχω ν'αδιαθετησω 1,5 χρονο πια θα παθω κανα σοκ οοοοοταν μου ρθει???????

παλι δε μου απαντησε καμια...

καλα απο τωρα πρεσβυωπια παθατε????????

ή δεν απαντατε λογω αλτσχαιμερ???????????????

γενικα το γηρας ουκ ερχεται μονον......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ελα κοριτσια μη στεναχωριεσται βρεεεε ολα καλα θα πανε θα τα καταφερουμε θα στριμωχτουμε λιγακι αλλα θα τα καταφερουμε!!! μη μασατε!!

ιριδα ναι τα ειπα λιγακι ολα μαζι...κοιτα κανονικα τα θεμελια πρεπει να γινονται με ενα συγκεκριμενο τροπο ειδικα σε περιοχες προβληματικες οπως το νησι...ε στο δικο μας το σπιτι εκαναν θεμελιο με ποιο απλο τροπο για να γλιτωσουν κ να φανε χρηματα απο τον παππου μου κοινως απο τα μπετα!! αυτο! δικη μου γνωμη ειναι παντως πως επειδη εχω δει το εδαφος πως ειναι χρειαζεται μεγαλη προσοχη στα νεα κτιρια του νησιου γιατι υπαρχουν μετακινησεις λογω μεγαλων βροχωπτωσεων (δλδ κουνιουνται τα σπιτια μιδαμινα κι αυτο δημιουργει ρωγμουλες) αλλα δεν νομιζω οτι γενικα εχουμε σοβαρο προβλημα αν βεβαια κανουμε τα σωστα στις κατασκευες!! αυτα περι δομικων εργων αρκετα, αντε γαιτι εχω κ κορινθο πατρα να φτιαξω!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

τωρα συνεννοηθηκαμε ζουζουνα

σε ποιες αρεσουν οι φραουλες? http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531&pubid=6622634

παλι για οσες ΔΕΝ κανουν διαιτα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ιριδα, μη νομιζεις ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι....

εγω το ειδα κ μετα το ξεχασα.

λοιπον, εγω ποναω περισσοτερο κ μου κραταει κ περισσοτερο απο πριν.

κ ειναι κ 3 μηνες που μου εχουν ερθει.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

αη μαρη τι να σου πουμε κι μενα ετσι μου ελεγαν οτι αμα γεννησω δε θα ποναω (πριν με περνανε με φοριο) κ τωρα παλι ποναω κ ρωταω μανα κ η απαντηση ηταν η εξης: "εεε παιδακι μου αμα γεννησεις φυσιολογικα οχι με καισαρικη" τι να της πεις τωρα????

παντως γενικα εγω νομιζω οτι το ιδιο ειναι οπως πριν κ μετα ισως λιγακι φτιαχνει ο κυκλος γινεται ποιο σταθερος αν ειχες αστατο πριν!! θα σου πουν καλητερα κ οι ντοκτορ που θα μπουν μετα!!:mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Από την μια δεν θελω να πάρω μια, αλλα από την άλλη λεω μαλακας είναι ο δικος μου ο πατερας όλα μισα μισα εκτος από τον κοσμο μας και τα κομμωτήρια τα δικα μου τι λετε εσεις να κανω? αλλα από την άλλη δεν θελω να λεει μετα εγω σας βόηθησα ειμαι και περιφανη παναθεμα με
εγω θα τα επαιρνα παντως.....ετσι λαι αλλιως αυτη στο μυαλο της θα εχει ότι σας βοηθαει
ελενη26 να της αφησεις το μπεμπονι να πατε για κανα καφεδακι με το Γιωργο....βαλε καμερα..μετα της κανεις μηνυση,κ σαπιζει στη φυλακη..για σιγουρια πες στη ΕΛΕΝΗ1 να σου στειλει δεμα..το βαζεις στη τσαντα της.. το βρισκουν αστυνομικουληδες...κ αντε γεια..

:o:mrgreen::mrgreen:;)

Τρελοκαμπερο!!!!

Δεν κανω πλακα η γυναικα όταν εμαθε ότι ηταν έγκυος δεν το ηθελε γιατι ηταν αγορι και τον έντυνε με κοριτσιστικα ρουχα όχι μονο όταν ηταν μωρο μωρο και μετα το παραταγε να το φροντίσει ο πατερας του εγω νόμιζα μου λεγαν υπερβολες για το ξυλο αλλα μεχρι και μεγαλοι ανθρωποι μου το ειπαν αφου μου λεει ο γιωργος εγω από το πολύ ξυλο γελαγα ειχα παθει ανοσια και αυτή νευριαζε πιο πολύ!!! Τι να πει κανεις η γυναικα είναι για ψυχιατρείο και δεν σας εχω πει τιποτα!!!!

ιιιιιιι.....ημαρτον.......

δεν ξερω... μαλλον θα την αγνοουσα... η δικια μου, οταν ηταν να παντρευτουμε, αποφασισε να μου δωσει τη φοβεροπροικα του παυλου. η οποια ηταν:πετσετες ολων των ειδων κ μεγεθων, χρησιμοποιημενες δικες της. παρτες, μου λεει, κ εγω θα παρω καινουργιες!!!:roll: κρατησα μονο μια, για να εχω να λεω, επιδεικτικοτατα μπροστα της, κ της λεω, τη παιρνω σα "δειγμα".

!

αντε σε 'εφτιαξε'

ελενη26 ξεχασα να σχολιασω τη πεθερουλα σου!!!!!!!!! και η μανα του αντρα μου ηθελε κοριτσι και του βαζε φουστανια!!!!!!! συμπτωση ε????? εχουν πολλες καλο στον εγκεφαλο μη σκας..... κατσε να παντρευτεις κ γραψτην!!!!!!!!! κι εμενα τον ξαποστειλε στη γιαγια του κανα δυο χρονακια να τον μεγαλωσει εκεινη και η καημενη δεν ειχαν λεφτα κ τους διναν ολο πατατες να τρωει.... ασε οταν μου λεει ιστοριες ο αντρας μου τον λυπαμαι πολυ το καημενο....

παντως τα λεφτα αν ειχα αναγκη θα τα παιρνα κ ας ειχε να λεει μετα... εκτος αν τα καταφερνετε κ μονοι σας.......

καλε τι ειναι αυτα?? ε δεν ειμαστε καλα....

εγω δε θελω να πω τιποτα για τους δικους μου....θα τα πω στο πριβε..μονο ενα..οταν ηρθαν πρωτη φορα στο σπιτι μας..η πρωτη κουβενατα..καλο το σπιτακι αλλα δεν εχει μεγαλο σαλονι για τα γλεντια...ποια γλεντια λεω???εδω κλαρινο δεν ακουμε,αμα θελουμε κλαρινα παμε στο χωριο...κ αυτο δεν ειναι τιποτα.εχω να πωωωωωωωωωωωωωω

...ΟΚ... καταλαβαμε......θα εκφδηλωθουμε όλες τωρα

εμεις δοσεις ευτυχως μονο το καρο εχουμε..αλλα την κατσαμε..δεν κρυβομαι θα κοψουμε πολλλαααα....ηδη μας εκοψαν 120 περιπου το μηνα,,χωρις δωρα κ επιδοματα..γαμ^&*^τααααα....καιρος να πω στο Χρηστο οτι δεν υπαρχει Αγ.Βασιλης,.τα βαφτησια του μωρου παλι σκεφτομαι να τα συνδυασω με γαμο...οταν ερθει η ωρα να την παντρεψουμε τη βαφτιζουμε κιολας...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και μολις τις τα δωσει θα στειλουμε τον Αντρεα για το ποθεν εσχες........εχει γνωριμιες η νυφη αμ' τι νομιζες:tongue::tongue:

:P:p:p:mrgreen:

ευκαιρια ψαχνεις εσυ!!!!!

χα...και εγω αυτο σκεφτηκα....

αστο ιριδα εγω με τις μακακιες τα δανεια του πρωην αντρα μου που εκανα τη μεγαλη μακακια κ μπηκα εγκυητρια δινω μονο για παρτη μου ενα χιλιαρικακι εκτος τα υπολοιπα βενζινες για δουλεια ρευματα τηλεφωνα ινετρνετ κλπ....τα του μωρου ειναι εξαδφαλισμενα δοξα το θεο απλα προσπαθω να μην ψωνιζω περιττα πραγματα για το σπιτι κ ρουχισμο...τι να κανουμε κοριτσια ετσι ειναι θελει λιγακι προσοχη γιατι νομιζω οτι κ μεις εχουμε καλομαθει, εγω οταν χωρισα κ πριν μεινω εγκυος καθε παρασκευη ψωνιζα ρουχα....ημουν βεβαια κ 65 κιλα κ εψαχνα κ γκομενακι...κ το βρηκα...ας προσεχα!!! χι! χι! χι!

και εγω το πιστευω αυτο....

Tο απογευμα θα ερθει στο σπιτι η πρωην κολλητη μου φιλη που οταν παντρευτηκα εγινε μπουχός και δεν μου ξαναμιλησε.........τωρα εχει παντρευτει-χωρισει και εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων και με πηρε τηλ. να ερθω???? μου λεει

:?...καυμενουλα.....ετοιμασου να ακουσεις τα καλα της λογια...

η εγω τα βλεπω τα μηνυματα σου διπλα απο την πεινα η εσυ πηρες παραπανω δοση:tongue::tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

KAMPIES! 6 selides apo to prwi! FTOU SAS!

Re koritsia, mou kouvalietai o anipsios mou (10 xronwn) na meinei edw mazi me ti theia tou simera kai avrio. Mipws den kanei pou exw mwro paidi???

Gia pes re Aleca - Dr.House- Dalai Lama- GPS kai loipa kai loipa!

δεν λεω τιποτα....δεν θελω να σας 'γοητευω' και μετα να σας 'απογοητευω':rolleyes:

Mamise ta, fili mou Jorjevic! Mamise ta... An kai me ta nea metra, me vlepw na metakomizoume sto diari twn goniwn mou sto Virwna (mazi me tous goneis mou, mpoua xa xaaa)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελα ελα... θα φτιαξουμε κ ομαδιτσα!!!

με ποιες αντιπαλλεσαι??? χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

στην πρωτη γεννα δεν ποναγα καθολου...τωρα ψιλοποναω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

επ επ για μισο! εγω φυσιολογικα γεννησα, (αλλα δεν εχω αδιαθετησει ακομα οπως ξαναειπα για να ξερω) εσεις που πονατε περισσοτερο γεννησατε με καισαρικη??

αντε απο δω ρεεεεεεεεεεεεεεεε σκετη παραπληρηφορηση ειστε!!!!!!!

λοιπον σχολαω αλλα αν υπαρχει καμια που να γεννησε φυσιολογικα ας μας πει για τη περιοδο γιατι μη καταριψουμε τσαμπα το μυθο χωρις αποδειξεις χιχιχιχι

αλεκακι εσυ εκανες καισαρικη το ξερω, αλλα δε χειροτερεψες βλεπω, αρα μαλλον δε βγαινει συμπερασμα??????????

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

αλεκουκοοοοο καλως το..για πες εσυ ποτε η νεα συναντηση κ που? (εχω χασει το εργο οχι τα επισοδια)

δεν ξερω βρε κοριτσι......την τραιναρουμε τη καινουρια συναντηση απο ό,τι βλεπω

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσια τρεχω και δεν φτανω...πολύ δουλεια σημερα...και από βδομαδα χειροτερα

τεσπα...σημερα θα πάω κολωνακι για βαφτιστικο....με καρτα θα το πάρω...μαρι σανταλ θελει η μανουλα της..μαρι σανταλ μαρι σανταλ...τι να κάνω...ευτυχως δε θα ειναι βαφτιστικό αλλα΄απλό φορεμα...δηλ δε θα κάνει 300 αλλα κανα 200αρι...δεν πειραζει...μια την εχω την κωσταντια...και δε μου εβαλε και το μαχαιρι στο λαιμό...απλως μου ειπε οτι ειδε εκει φορεματα που της αρεσουν

χθες πηραμε τα λαδόπανα από το κιττεν...125 εουρος...ειχανε το Κ σαν αρχικό από το κιττεν...και μας ταιριαζε για το κωσταντια...και πηραμε και σαπουνακι από το φρες λαιν...που ειναι ενα γλυπτο μωρακι σε ενα κρεβατάκι...τελειο

Για μενα αποφασισα να κάνω προσκλητηρια οριγκάμι...θα το κανει καμια και κλεβω την ιδέα???τα είδα στο σαιτ που εβαλε η Ασπα

θα πάω και στην Καζή το απόγευμα να πάρω καμια ιδέα για μπομπο

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...