Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζουζου που ειναι αυτο το σπιτι σας??????????

αχ μακαρι να σας δοθει η ευκαιρια, και σε ολες δηλαδη, για κατι καλυτερο.......

λοιπον ειναι ανμεσα σε δασια κ υψο...κατω κορακιαννα λεγεται η περιοχη..την ξερεις την περιοχη?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια δε λενε οτι μετα τη γεννα ποναει λιγοτερο η περιοδος????? μυθος ειναι??????? εγω που εχω ν'αδιαθετησω 1,5 χρονο πια θα παθω κανα σοκ οοοοοταν μου ρθει???????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

λοιπον ειναι ανμεσα σε δασια κ υψο...κατω κορακιαννα λεγεται η περιοχη..την ξερεις την περιοχη?

ξερω ξερωωωωωω

α ειναι σα εξοχικο ε??????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

σε λιγο ειπες??? πηρα εγω κατι πατακια απο τη λαικη μουρλια!!

Καλά και εγώ από την λαική της Ν.Μάκρης παίρνω διάφορα κάθε καλοκαίρι, και από τα πανηγύρια. Δεν είμαι της μάρκας και επειδή δεν τα προσέχω τα πράγματα-ρούχα μου ψωνίζω φθηνά.

Εμένα κάθε χρόνο ο θείος μου που έρχεται από την Γερμανία στο εξοχικό έχει βάλει ιστό και βάζει την ελληνική σημαία (γιατί θα του κόβαμε τον κ@#ο αμά δεν την έβαζε) την γερμανική και την σημαία της περιοχής που μένει στην Γερμανία. Φέτος λέει η μάνα μου ας τολμήσει να πει πως θα βάλει σημαία γερμανική και τθα του βάλουμε τον ιστό υπόθετο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

δε λες παλι καλα που σε αφησε η πιπινα κ κοιμηθηκες!

υγ: σκυλοβαριεμαι σημερα...

ελα ντε παλι καλα το καημενο μωρε...εχθες εφαγε το πρωι 250 γαλα, στις 12:00, 250 γαλα κ στις 18:00 6 κουταλιτσες κρεμα κ 180 γαλα κ μετα τερμα...κ σημερα σηκωθηκε κ γουργουριζε το στομαχακι της μωρε το σκατουλι το λυπηθηκα....αλλα δεν ηθελε να ξυπνησει να φαει τι να της κανω!!:roll:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Καλά και εγώ από την λαική της Ν.Μάκρης παίρνω διάφορα κάθε καλοκαίρι, και από τα πανηγύρια. Δεν είμαι της μάρκας και επειδή δεν τα προσέχω τα πράγματα-ρούχα μου ψωνίζω φθηνά.

Εμένα κάθε χρόνο ο θείος μου που έρχεται από την Γερμανία στο εξοχικό έχει βάλει ιστό και βάζει την ελληνική σημαία (γιατί θα του κόβαμε τον κ@#ο αμά δεν την έβαζε) την γερμανική και την σημαία της περιοχής που μένει στην Γερμανία. Φέτος λέει η μάνα μου ας τολμήσει να πει πως θα βάλει σημαία γερμανική και τθα του βάλουμε τον ιστό υπόθετο.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

KAMPIES! 6 selides apo to prwi! FTOU SAS!

Re koritsia, mou kouvalietai o anipsios mou (10 xronwn) na meinei edw mazi me ti theia tou simera kai avrio. Mipws den kanei pou exw mwro paidi???

Gia pes re Aleca - Dr.House- Dalai Lama- GPS kai loipa kai loipa!

εχεις ομως μεγαλο σπιτι... τα προσεχουν αυτα!!;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ξερω ξερωωωωωω

α ειναι σα εξοχικο ε??????

ειναι κανα χιλιομετρο κατω απο το καστελο..αυτο που στο εργο η βλαχοπουλο τραγουδαγε τον "κοκορικο" (για τις υπολοιπες που δεν ξερουν)

το ειχε φτιαξει ο πατερας της μανας μου κ μενανε με τη γιαγια μου κ το ναδερφο μου καποια χρονια...μετα γυρισαν αθηνα κ εμεινε το σπιτι αμανατι οποτε πηγαιναμε ολοι μαζι οικογενειακα τα καλοκαιρια φαντασου..παπουδες γιαγιαδες ο αδερφος της μανας μου με την οικογενεια του εμεις ολοι εναλλαξ η κ ολοι μαζι πολλες φορες..μετα ο θειος μου εφτιαξε ενα δυαρι απο πισω (του παραχωρησε η μανα το οικοπεδο) κ ετσι πηγαινουμε ποιο ανετα τωρα, απλα το θεμα ειναι οτι ο παπους δεν ηξερε κ τον πιασανε κοροιδο κ ο πατερας μου δεν μπορουσε τοτε να αναλαβει την επιβλεψη του σπιτιου γιατι ειχε αλλες υποχρεωσεις εδω αθηνα, δεν εχει γινει καλη δουλεια κ το σπιτι θελει φτιαξιμο τωρα πια κ μια στηριξη στο πισω μερος (οι παπαρες δεν κανανε τοιχιο αναμεσα στα πεδιλα στη θεμελιωση απο εκεινη τη μερια μονο στο μπροστινο μερος) γιατι εχει κανει κατι ρωγμες οχι ομως επικυνδυνες απλα αμα εισαι της δουλειας αυτα τα πραγματα πρεπει να τα φτιαχνεις αλλιως δε μπορεις να ηρεμισεις..ε κ γενικα απο οτι ξερω τα κτιρια στην κερκυρα εχουν θεματακι με ρωγμουλες αρκετες φορες!! αυτα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

σε ποιες αρεσει η γευση του λεμονιου??????

http://www.megatv.com/omorfoskosmostoproi/default.asp?catid=17074&subid=2&pubid=6850741

διαιτα κανετε? χα μη τη φτιαξετε!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Mamise ta, fili mou Jorjevic! Mamise ta... An kai me ta nea metra, me vlepw na metakomizoume sto diari twn goniwn mou sto Virwna (mazi me tous goneis mou, mpoua xa xaaa)

ελα ελα... θα φτιαξουμε κ ομαδιτσα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειναι κανα χιλιομετρο κατω απο το καστελο..αυτο που στο εργο η βλαχοπουλο τραγουδαγε τον "κοκορικο" (για τις υπολοιπες που δεν ξερουν)

το ειχε φτιαξει ο πατερας της μανας μου κ μενανε με τη γιαγια μου κ το ναδερφο μου καποια χρονια...μετα γυρισαν αθηνα κ εμεινε το σπιτι αμανατι οποτε πηγαιναμε ολοι μαζι οικογενειακα τα καλοκαιρια φαντασου..παπουδες γιαγιαδες ο αδερφος της μανας μου με την οικογενεια του εμεις ολοι εναλλαξ η κ ολοι μαζι πολλες φορες..μετα ο θειος μου εφτιαξε ενα δυαρι απο πισω (του παραχωρησε η μανα το οικοπεδο) κ ετσι πηγαινουμε ποιο ανετα τωρα, απλα το θεμα ειναι οτι ο παπους δεν ηξερε κ τον πιασανε κοροιδο κ ο πατερας μου δεν μπορουσε τοτε να αναλαβει την επιβλεψη του σπιτιου γιατι ειχε αλλες υποχρεωσεις εδω αθηνα, δεν εχει γινει καλη δουλεια κ το σπιτι θελει φτιαξιμο τωρα πια κ μια στηριξη στο πισω μερος (οι παπαρες δεν κανανε τοιχιο αναμεσα στα πεδιλα στη θεμελιωση απο εκεινη τη μερια μονο στο μπροστινο μερος) γιατι εχει κανει κατι ρωγμες οχι ομως επικυνδυνες απλα αμα εισαι της δουλειας αυτα τα πραγματα πρεπει να τα φτιαχνεις αλλιως δε μπορεις να ηρεμισεις..ε κ γενικα απο οτι ξερω τα κτιρια στην κερκυρα εχουν θεματακι με ρωγμουλες αρκετες φορες!! αυτα!!

πως φαινεται ο ανθρωπος που ξερει απο οικοδομες και σπιτια....... δε καταλαβαμε τιποτα, μονο εσυ που τα πες καταλαβες :D:D:D:D

παντως οντως με τις ρωγμες εχει ενα θεμα το νησι, θα μας ερθει κανα ταβανι στο κεφαλι καμια ωρα χιχιχιχι

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Kai tha kovoume kai eisitirio mpas kai vgaloume kanena frago! I isws tha itan kalitera na steilw ti Savina sta fanaria... Ti lete????

εσυ βαλτην Αρρυβου+Φιλολαου. να ειναι κ κοντα στο σπιτι, να τη βλεπει κ η γιαγια της απο το μπαλκονι. ή οταν δεν εχει κινηση, εξω απο τον Μαρινοπουλο. ειναι πονοψυχες οι Παγκρατιωτισσες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...