Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tο απογευμα θα ερθει στο σπιτι η πρωην κολλητη μου φιλη που οταν παντρευτηκα εγινε μπουχός και δεν μου ξαναμιλησε.........τωρα εχει παντρευτει-χωρισει και εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων και με πηρε τηλ. να ερθω???? μου λεει

τι να της ελεγες κι εσυ?? κι εγω το ιδιο επαθα με μια κολλητη σημαθητρια απο μωρα μαζι κ ειχε χαθει γιατι τη ζηλευε ο φιλος της κ τωρα που χωρισε μας εχει παρει αμπαριζα ολες....ακουσατε ακουσατε 8 χρονια δεσμο κ δεν την αφηνε να παει πουθενα μονη της .... κ να πεις οτι ηταν τυπος που θα εκανε κατι..ουτε καν στη σκεψη!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως τη ζουζουνιαρα!!!

πηγατε ανδρο καλε? μπραβο!!!

πες του πιπινου να κανει αιτησεις στις γραμμες κερκυρα-ηγουμενιτσα!

εσυ απο δουλεια?

καλα μιλαμε εαν μου δωθει κ εμενα ευκαιρια εννοειται οτι φευγω απο την αθηνα...

ναι ρε το εχουμε πει απλα για να μπεις σε αυτη τη γραμμη πρεπει να εχεις τον αγιο σπυριδονα θειο (συγνωμη αγιε αλλα ετσι ειναι)...εγω αν αναιβουμε σκεφτομαι να παρω σβαρνα τα τεχνικα γραφεια κ να παιρνω δουλεια για το σπιτι αλλα οτι κ να κανω δε θα με χαλασει εχω κ τους θειου μου καπου θα χωθω...σου λεω αν μπορεσουμε θα παμε..θα μεινω πρωτα στο νοικι να ρετουσαρω το σπιτι γιατι εχει τα χαλια του κ μετα ... ποιος με ποιανει ειναι κ μονοκατοικια...τελεια!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

εχεις κ τους γερμαναραδες κ γκρινιαζουν γιατι λεει οι ελληνες περνανε κριση κ ολο εξω ειναι κ διασκεδαζουν κ βαζουν φωτο απο ταβερνες στην πλακα στις φυλλαδες τους...εεεε τι να κανουμε ετσι ειμαστε εμεις η φτωχια θελει καλοπεραση!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Στις εταιριες που γυριζει ο Μανω

ηδη εχουν φυγει 4 ατομα για τα χωρια τους......

φαντασου!

ναι ρε το εχουμε πει απλα για να μπεις σε αυτη τη γραμμη πρεπει να εχεις τον αγιο σπυριδονα θειο (συγνωμη αγιε αλλα ετσι ειναι)...εγω αν αναιβουμε σκεφτομαι να παρω σβαρνα τα τεχνικα γραφεια κ να παιρνω δουλεια για το σπιτι αλλα οτι κ να κανω δε θα με χαλασει εχω κ τους θειου μου καπου θα χωθω...σου λεω αν μπορεσουμε θα παμε..θα μεινω πρωτα στο νοικι να ρετουσαρω το σπιτι γιατι εχει τα χαλια του κ μετα ... ποιος με ποιανει ειναι κ μονοκατοικια...τελεια!!

σου το ευχομαι με ολη μου τη καρδια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

αντε μετακομιστε ολες! σας περιμενω! εγω που να παω????????????????

απο λαικες ομως δεν εχουμε, μη περιμενετε... αυτο που λετε "λαικη" στην αθηνα, εδω δεν υπαρχει....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ζουζου που ειναι αυτο το σπιτι σας??????????

αχ μακαρι να σας δοθει η ευκαιρια, και σε ολες δηλαδη, για κατι καλυτερο.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μακαρι ευανθια μου....κι σε σενα αφου το θες!! λοιπον εχθες δε μπηκα μαντεψτε γιατι...η πιπινα επεσε για υπνο κ λεω επεσε γιατι εκει που πεζαμε στο κρεβατι ξεραθηκε...στις 20:30...κ ξεραθηκα κι εγω...επαιρνε ο καημενος ο πιπινος τηλ επαιρνε...τπτ εγω ειχα σβησει!! καποια στιγμη σηκωθηκα εβαλα το μπεμπε στο κρεβατι του μιλησα με πιπινο γιατι ηταν ετοιμος να παρει νικολουλη κ ξαναξεραθηκα μεχρι το πρωι...ατιμη περιοδο ποναγα τρελα...μπορω να τολμησω να πω ποιο πολυ κ απο τη γεννα!! ειπια λοναριντ κ τεζα!! κι ακομη ποναω..

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...