Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ομορφακια πως με ξερεις πως με ξερεις....

καλως σας βρηκα ιριδουλα αντε να ανεβουμε κερκυρα μου εχει λειψει εχω να ερθω απο προπερσι το καλοκαιρι......:(

εχω να κανω μια δηλωση:.... απο τοτε που πηγαμε στην ανδρο με τον πιπινο κ ηρεμισαμε ειναι ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! εγω με πιπινο μια χαρα, η μπεμπουλα μια χαρα, η μανουλα μου λιγακι καλητερα αυτες τις μερες κ ο μπαμπουλιας μου σταματησε να με βριζει (αρα κατι κανω σωστα τελευταια)....ελπιζω να κρατησει.....εννοειται οτι με δουλεια κλπ δεν αναφαιρω γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα..το μια χαρα παει για την υγεια σωματικη κ ψυχικη!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω λυθει στα γελιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

εισαι απιστευτη βρε κιμαδοκιμι!!!!!!!!!!!!

θα παρω μαλλον και απο Mothecare και απο matalan αλλα περιμενω να πληρωθουμε γιατι no moneyyyy! αλλα λεω μηπως τελικα να μη ψωνισω τπτ???? ειναι σιγουρο οτι θα μας κοψουν κ στον ιδιωτικο δωρα κλπ????? εμεις ρε εχουμε νοικι+αμαξι=580 καθε μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις που εχουμε 580 μονο νοικι κ κοινοχρηστα??:confused:Κιμι περιμενε να πεσουμε together!

PlbZp2.png

ομορφακια πως με ξερεις πως με ξερεις....

καλως σας βρηκα ιριδουλα αντε να ανεβουμε κερκυρα μου εχει λειψει εχω να ερθω απο προπερσι το καλοκαιρι......:(

εχω να κανω μια δηλωση:.... απο τοτε που πηγαμε στην ανδρο με τον πιπινο κ ηρεμισαμε ειναι ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! εγω με πιπινο μια χαρα, η μπεμπουλα μια χαρα, η μανουλα μου λιγακι καλητερα αυτες τις μερες κ ο μπαμπουλιας μου σταματησε να με βριζει (αρα κατι κανω σωστα τελευταια)....ελπιζω να κρατησει.....εννοειται οτι με δουλεια κλπ δεν αναφαιρω γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα..το μια χαρα παει για την υγεια σωματικη κ ψυχικη!!!

ε αφου σας χαλαει η Αθηνα μετακομιστε να βρειτε την υγεια σας:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

αστο ιριδα εγω με τις μακακιες τα δανεια του πρωην αντρα μου που εκανα τη μεγαλη μακακια κ μπηκα εγκυητρια δινω μονο για παρτη μου ενα χιλιαρικακι εκτος τα υπολοιπα βενζινες για δουλεια ρευματα τηλεφωνα ινετρνετ κλπ....τα του μωρου ειναι εξαδφαλισμενα δοξα το θεο απλα προσπαθω να μην ψωνιζω περιττα πραγματα για το σπιτι κ ρουχισμο...τι να κανουμε κοριτσια ετσι ειναι θελει λιγακι προσοχη γιατι νομιζω οτι κ μεις εχουμε καλομαθει, εγω οταν χωρισα κ πριν μεινω εγκυος καθε παρασκευη ψωνιζα ρουχα....ημουν βεβαια κ 65 κιλα κ εψαχνα κ γκομενακι...κ το βρηκα...ας προσεχα!!! χι! χι! χι!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

δε χρησιμοποιω ξενες λεξεις σε ενδειξη διαμαρτυριας για μετρα απο Ευρωπη mothercare=μαναφροντιδα.μπουχαχχαχαχαχα

Άπαιχτη !!!!! Και εγώ προσπαθούσα να βρω τι είναι η μαναφροντίδα, μήπως είχα χάσει επεισόδια με την Ίριδα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Tο απογευμα θα ερθει στο σπιτι η πρωην κολλητη μου φιλη που οταν παντρευτηκα εγινε μπουχός και δεν μου ξαναμιλησε.........τωρα εχει παντρευτει-χωρισει και εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων και με πηρε τηλ. να ερθω???? μου λεει

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ε αφου σας χαλαει η Αθηνα μετακομιστε να βρειτε την υγεια σας:tongue:

εννοειται καποια στιγμη μαλλον θα ανεβουμε κερκυρα το εχουμε συζητησει..αρκει να βρει δουλεια ο πιπινος εκει..μια χαρα θα ειναι!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

το διαβασα κ αυτο..να πηγαινουμε ΣΛΑΒΕΝΙΤΗ,ΠΛΑΙΣΙΟ,ΙΟΝ κ οχι ΠΑΥΛΙΔΗ...dur που ειναι πατρινα,θα θυμηθω κ αλλα.

που τα διαβασατε αυτα????????

Tο απογευμα θα ερθει στο σπιτι η πρωην κολλητη μου φιλη που οταν παντρευτηκα εγινε μπουχός και δεν μου ξαναμιλησε.........τωρα εχει παντρευτει-χωρισει και εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων και με πηρε τηλ. να ερθω???? μου λεει

οχι πες... δεν θελουμε κ τη δικη σου μιρλα... εχουμε!

ωωωωωωωωω.............

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλως τη ζουζουνιαρα!!!

πηγατε ανδρο καλε? μπραβο!!!

πες του πιπινου να κανει αιτησεις στις γραμμες κερκυρα-ηγουμενιτσα!

εσυ απο δουλεια?

καλα μιλαμε εαν μου δωθει κ εμενα ευκαιρια εννοειται οτι φευγω απο την αθηνα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλα μιλαμε εαν μου δωθει κ εμενα ευκαιρια εννοειται οτι φευγω απο την αθηνα...

Στις εταιριες που γυριζει ο Μανω

ηδη εχουν φυγει 4 ατομα για τα χωρια τους......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εμεις δοσεις ευτυχως μονο το καρο εχουμε..αλλα την κατσαμε..δεν κρυβομαι θα κοψουμε πολλλαααα....ηδη μας εκοψαν 120 περιπου το μηνα,,χωρις δωρα κ επιδοματα..γαμ^&*^τααααα....καιρος να πω στο Χρηστο οτι δεν υπαρχει Αγ.Βασιλης,.τα βαφτησια του μωρου παλι σκεφτομαι να τα συνδυασω με γαμο...οταν ερθει η ωρα να την παντρεψουμε τη βαφτιζουμε κιολας...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

οτι θυμαται χαιρεται ο κοσμος...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...