Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικη μας κατασταση ειναι για τα φαναρια.

μολις μου ανακοινωσε οτι δεν θα παμε πουθενα, δεν θα κλεισει ουτε το μαγαζι, κ θα ανεβουμε σε μια ανηφορα του Υμηττου κ θα κοιταμε τον Πειραια απο ψηλα! κ το θεμα εκλεισε, ειπε!!!

Ελατε στο Περαμα ......θα τρωμε και τα ληγμενα σαντουιτς να μην τα πεταμε.........(τα εχουμε πληρωσει):roll:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι θα πεις τα θελω ολα εδω κ τωρα κ θα γινει λουης!

και μολις τις τα δωσει θα στειλουμε τον Αντρεα για το ποθεν εσχες........εχει γνωριμιες η νυφη αμ' τι νομιζες:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ομορφάκια επειδή φέτος από 700.000 δικαιούχους που είχανε΄πέρσι έπρεπε να τους κάνουνε 500.000, αφού πήγαν και όλοι και απογράφηκαν, μετά βγάλανε ειδοσηματικά κριτήρια και έτσι πολλοί έμειναν εκτός.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλως την Ευανθουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που εισαι συ?????

Καλε ξεχασα για τη συναντηση, θα παω να γραψω στο τοπικ με τις κερκυραιες...! Ειπαμε ή σαββατο ή κυριακη απογ ε???? πωπω μυαλοοοοοοοο

Να σου πω οτι δεν εχω παει ποτε παξους, κ αντιπαξους???? Επειδη πανε μονο αυτα τα μικρα καραβακια δεν ετυχε να παω ποτε........

κ πρωι αν βολευει, δεν με νοιαζει. το πολυ πολυ να κουβαλαω μαζι το φαγητο του σε ταπερακι. θα πεσει πολυ γελιο!

να πας κοριτσι ειναι τελεια!!!!!

μονοημερη να πας, αρκει. ειναι πολυ μικρο το νησι κ οπωσδηποτε για μπανιο στους αντιπαξους! μιλαμε για εξωτικη ομορφια!

Θυμασε το ελληνικο μου ελεγε...... ''μας λειπουν 99 δραχμες για να βαλουμε στην ακρη ενα κατοσταρικο''......:rolleyes:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα ειπα δεν ειπα!!!

καληηηηημεεεερα!!τι καλημερα δηλαδη 1 η ωρα:P το παιδι μου εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα...μου αρεσει που πρεπει να ξεκιναμε σιγα σιγα...σε λιγο θα φαει κ το μπολ!!αλλα οι ευχες μου επιασαν...οταν ημου εγκυος ελγα να μοιασει στον Αντρεα γιατι εγω ημουν πολυ μιζερη με το φαι...μη κοιτατε τωρα:P

Στον Αντρεα φτιαχνω μακαρονια με κιμα κ μου ρχεται να παρω την κουταλα κ να φαω τον κιμα σκετο....πειναωωωωω

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

και μολις τις τα δωσει θα στειλουμε τον Αντρεα για το ποθεν εσχες........εχει γνωριμιες η νυφη αμ' τι νομιζες:tongue::tongue:

ναι ναι θα την κλεισει μεσα για χρεη κ καθαρισες!:tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

η δικη μας κατασταση ειναι για τα φαναρια.

μολις μου ανακοινωσε οτι δεν θα παμε πουθενα, δεν θα κλεισει ουτε το μαγαζι, κ θα ανεβουμε σε μια ανηφορα του Υμηττου κ θα κοιταμε τον Πειραια απο ψηλα! κ το θεμα εκλεισε, ειπε!!!

μη της τα λες... καλα κανεις!!

πως κ ετσι??αφου ειχε λυσαξει για Φοινικουντα!

PlbZp2.png

μαρκελακι απο εικονες αλλο τιποτα εδω!

εμενα το γραφειο ειναι στη μια μερια που ερχονται τα καραβια απο ηγουμενιτσα για να πανε στο λιμανι και βλεπουμε απο τα παραθυρα φατσα μας ολη τη θαλασσα και το νησακι το "Βιδο" που ειναι καταπρασινο κ ειναι τρελα!

και για ναρθω στο γραφειο ο δρομος μου ειναι οοοοοοολη η παραλιακη (2 χλμ περιπου) και ετσι οπως ειναι το πρωι με τον ηλιο η θαλασσα ειναι απιθανη!!!!!!! με τα καραβακια να πλεουν και το φρουριο να δεσποζει στην ακρη του νησιου...

αχ ειναι η αγαπημενη μου διαδρομη με το αμαξι μεσα στη πολη! μονο και μονο γιαυτες τις εικονες χαιρεσαι να πηγαινεις στη δουλεια....! εμ τι σου ειναι το νησι.....

(ελενη1 καλα τα λεω?????????????)

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ?????????

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Αφήστε και εγώ υπολόγιζα ότι θα μπορέσω κα τσοντάρω για την βάπτιση της μπέμπας και να δώσω από τα επιδόματα της αδείας για το catering γιατί και η μαμά μου μία σύνταξη παίρνει η κακομοίρα των 600 ευρώ και δεν μου αρέσει που τα πληρώνει όλα μέχρις στηγμής.

Πάλι καλά είπα που μετακόμισα τώρα και επωφελήθηκα από το δώρο του Πάσχα και από ένα δάνειο που πήρα από την δουλειά, αλλιώς αν περίμενα να μετακομίσω με το δώρο των Χριστουγέννων θα έμενα ξεκρέμαστη.

3qg3p2.png qfe4p2.png

το καταλαβαμε Μιτσακλα οτι πεινας...εσυ δε με εκανες απο κιμι κιμα???

Μιτσαρα ποσα εισαι τωρα?

δεν ξερω μαρη αφου σου ειπα μες την εβδομαδα περιμενω να αδιαθετησω μολις τελειωσω θα ζυγιστω...η μανα μου μου ειπε οτι ξεφουσκωσα...κ εγω νιωθω καλυτερα...αλλαξε νικ να χαρεις:tongue::tongue:

PlbZp2.png

καλημερα ειπα δεν ειπα!!!

καληηηηημεεεερα!!τι καλημερα δηλαδη 1 η ωρα:P το παιδι μου εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα...μου αρεσει που πρεπει να ξεκιναμε σιγα σιγα...σε λιγο θα φαει κ το μπολ!!αλλα οι ευχες μου επιασαν...οταν ημου εγκυος ελγα να μοιασει στον Αντρεα γιατι εγω ημουν πολυ μιζερη με το φαι...μη κοιτατε τωρα:P

Στον Αντρεα φτιαχνω μακαρονια με κιμα κ μου ρχεται να παρω την κουταλα κ να φαω τον κιμα σκετο....πειναωωωωω

ΑΑΑΧΧ!! ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...κι εγω σαλατα τονο τρωω .... :?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...