Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

Ανοιγω κουρτινες........

Η μερα εχει ξεκινησει απο νωρις....οι ζεστες ακτινες του ηλιου εχουν γεμισει φως ολο τον οριζοντα.

Στο ανηφορικό δρομάκι αργά περπαταει μια μητερα....κραταει σφηχτα το παιδι της απο το χερι .....

Σήμερα δεν φυσαει....τα δεντρα στεκονται ακουνητα κατω απο το εντονο φως του ηλιου.......

Η θαλασσα και αυτη ασαλευτη ....σαν να εχει παγωσει.......μοναχα κατι θαλασσοπουλια πεφτουν στην αγκαλια της και ανακατεβουν τα γαλαζοπρασσινα νερα....

Κοιταζω γυρω .....το γυπεδο αδειο ...καταπρασσινο οπως πάντα .....στην μαντρα καποιοι εχουν γραψει ενα συνθημα......

το διαβαζω :shock:......''φασίστα αρ@#δι χρυσοχοιδη''...........

................

............

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρκελακι απο εικονες αλλο τιποτα εδω!

εμενα το γραφειο ειναι στη μια μερια που ερχονται τα καραβια απο ηγουμενιτσα για να πανε στο λιμανι και βλεπουμε απο τα παραθυρα φατσα μας ολη τη θαλασσα και το νησακι το "Βιδο" που ειναι καταπρασινο κ ειναι τρελα!

και για ναρθω στο γραφειο ο δρομος μου ειναι οοοοοοολη η παραλιακη (2 χλμ περιπου) και ετσι οπως ειναι το πρωι με τον ηλιο η θαλασσα ειναι απιθανη!!!!!!! με τα καραβακια να πλεουν και το φρουριο να δεσποζει στην ακρη του νησιου...

αχ ειναι η αγαπημενη μου διαδρομη με το αμαξι μεσα στη πολη! μονο και μονο γιαυτες τις εικονες χαιρεσαι να πηγαινεις στη δουλεια....! εμ τι σου ειναι το νησι.....

(ελενη1 καλα τα λεω?????????????)

αχ, αντε να περασει ο καιρος να ανεβουμε κερκυρα!!!!!!

με τη συναντηση κανονισατε τιποτα?

μαιρουλα η κεφαλονια εχει το τεραστιο βουνο κ δε λεει πολυ...

ζακυνθος ειναι επισης φανταστικη για διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μοιαζει με κερκυρα αλλα ειναι μονο για καλοκαιρι κ παραλιες, ενω κερκυρα ερχονται και για πασχα και για αξιοθεατα κλπ

εμενα μου αρεσαν ολα τα νησια του ιονιου, πιο πολυ κερκυρα, κεφαλονια, ζακυνθος, λευκαδα αλλα top στη λιστα ειναι οι παξοι κ οι αντιοπαξοι!!!

Να σας περιγραψω και εγώ τη δική μου μέρα.....ξεκινάω...ξεχνάω κινητό...γυριζω πίσω....περνω το τουτού το μεγάλο στο οποιο δεν καπνίζουμε καιι φτανω άκαπνη μεχρι το Βυρωνα όπου ανακαλύπτω οτι εχω αφησει σε άλλη τσαντα πορτοφολι με χαρτιά και λεφτα....πως θα μπω αττική οδό??????....αμάσητη συνεχιζω...προσπαθω να σκεφτω τι θα κάνω....σταματω πριν τα διόδια και ψαχνω τα πατάκια...για καλή ή κακη μου τυχη βρίσκω 2,5 ευρώ από παλια ασημώματα...αδειαζω τσάντα...βρισκω αλλα δεκα λεπτά...φτου την τυχη μου....φτανω στο γκισε...δειχνω λιγο βυζάκι και του δίνω τα 2,60....φυσικά και με αφησε να περάσω...πάντως ξερεις τι ειναι να εισαι μπροστα από 10 γκισεδες και να πρεπει να πετυχεις άντρα?????τελος καλά ολα καλά...βγαινω από αττικη οδό μπαινω γερακα...μου ερχεται η μποχα του αχορταγου που αδειαζε το βοθρο της γειτονισσας...τι ωραια ειναι στην εξοχη.....και ο πονοκεφαλος συνεχιζεται...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

φτυστονκορφο σου μαρη!!!

ααα... εμενα με λεει Τζορτζεβιτς!!!!

α, καλα ... εμενα αποστολακη με λεει...

Καλημεεεεερες!!!!!!!!!!

Λοιπόν προχθες βραδυ τα μικρα εβηχαν σαν 80χρονοι κ δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα.Από την τρομαρα μου το πρωι έκανα μερικες εκκρεμοτητες στο σπιτι μη τυχον κ πηγαιναμε νοσοκομειο. Το απόγευμα τα πηγαμε γιατρό, ο ενας βρογχιτιδα, ο μικρος λαρυγγιτιδα.Ευτυχως ηπια....

περαστικα βρε κοριτσι!

καλα που πηγατε ολες? αντε σας αρεσει η υπογραφη που εφτιαξα???????????

ειναι πολυ ωραιο το τριανταφυλλο!

καλημερα κοπελιες ο Αρης κοιμάται οπότε παω να κανω καμια δουλειά εχω και σίδερο!!! Μαλλον το βραδυ αφου εχει κοιμηθεί φυσικά το παιδι θα έρθει η πεθερα μου από δω σιγα μην της εκανα την χαρη να δει το παιδι μιλήσαμε στο τηλ και όπως καταλαβαίνετε εχει ιστορια μεγαλη το βραδυ τις τα ειπα ένα χεράκι αλλα από κοντα είναι καλυτερα!!!
Από την μια δεν θελω να πάρω μια, αλλα από την άλλη λεω μαλακας είναι ο δικος μου ο πατερας όλα μισα μισα εκτος από τον κοσμο μας και τα κομμωτήρια τα δικα μου τι λετε εσεις να κανω? αλλα από την άλλη δεν θελω να λεει μετα εγω σας βόηθησα ειμαι και περιφανη παναθεμα με

λοιπον, μη τρελενεσαι....ολες τα ιδια ειναι, κλασσικα εικονογραφημενα.

ο,τι ειχες να της πεις της το ειπες.

τωρα εφαρμοσε αλλο σχεδιο, παρε τα λεφτα, ζητα κι αλλα κ γενικοτερα ζητα ζητα ζητα κ σε λιγο θα γινει λουης κ δε θα ξαναενοχλησει. εγω ετσι εκανα.

πχ, λεει οτι το παστιτσιο της ειναι το καλυτερο? τοτε πες της την επομενη φορα να φτιαξει ενα ταψι κ για εσας. θα γινει λουης κ δε θα ξαναπει τιποτα.

ελενη26 να της αφησεις το μπεμπονι να πατε για κανα καφεδακι με το Γιωργο....βαλε καμερα..μετα της κανεις μηνυση,κ σαπιζει στη φυλακη..για σιγουρια πες στη ΕΛΕΝΗ1 να σου στειλει δεμα..το βαζεις στη τσαντα της.. το βρισκουν αστυνομικουληδες...κ αντε γεια..

δεν ειν'κακο....

Και εμείς επειδή είχαμε κλείσει ξενοδοχείο ευτυχώς λίγο έξω από τον Λαγανά, μόλις πήγαμε στο νησί, πήγαμε στο Super για να αγοράσουμε κάτι και μολις είδαμε την κατάσταση και ήταν και μεσημέρι, μου λέει ο Μιχάλης Τα μαζεύουμε και γυρνάμε τώρα στην Αθήνα. Ευτυχώς που εκεί που είμασταν δεν είχαμε φασαρίες αλλά δεν ξαναπεράσαμε ούτε με το αυτοκίνητο από εκεί. Όσο για τις χελώνες και τις φωλιές τους τις είδαμε στην παραλία της Δάφνης.

ετσι την ειχαμε πατησει κ εμεις στην αρχη αλλα μετα ανακαλυψαμε οτι ειναι ενα πολυ ομορφο νησι!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις δοσεις ευτυχως μονο το καρο εχουμε..αλλα την κατσαμε..δεν κρυβομαι θα κοψουμε πολλλαααα....ηδη μας εκοψαν 120 περιπου το μηνα,,χωρις δωρα κ επιδοματα..γαμ^&*^τααααα....καιρος να πω στο Χρηστο οτι δεν υπαρχει Αγ.Βασιλης,.τα βαφτησια του μωρου παλι σκεφτομαι να τα συνδυασω με γαμο...οταν ερθει η ωρα να την παντρεψουμε τη βαφτιζουμε κιολας...

Αχα ναι εχεις δικιο πώς να τις το πω δηλαδη?

Δεν θα ειναι ο αντρας σου στην κουβεντα...?

Πες της αν θελετε να βοηθησετε το παιδι σας καντε το.....οι δικοι μου το παιδι τους το βοηθησαν οσο μπορουσαν ...εγω με την σειρα μου οτι εχω να του προσφερω το κανω ....τωρα μενετε εσεις και το τι θα κανετε αφορα μονο το παιδι σας ,αυτον θα βοηθησετε οχι εμενα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

το ακουσατε για την εμπορικη τραπεζα??????????? μπηκαν λεει χακερς και κλεψανε λεφτα απο πολλους λογαριασμους!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα δε ξερω αν εγινε μονο κερκυρα ή γενικα στη τραπεζα αυτη αλλα οι μεγαλοκαταθεσεις καναν φτερααααααααα

Και στη Εθνικη υπηρξε θεμα.......οσοι εχουν ebanking....υπαρχουν σελιδες μαιμου και οταν πας να κανεις ψonnect σου περνουν τους κωδικους και μην τον ειδατε.......

εμεις δοσεις ευτυχως μονο το καρο εχουμε..αλλα την κατσαμε..δεν κρυβομαι θα κοψουμε πολλλαααα....ηδη μας εκοψαν 120 περιπου το μηνα,,χωρις δωρα κ επιδοματα..γαμ^&*^τααααα....καιρος να πω στο Χρηστο οτι δεν υπαρχει Αγ.Βασιλης,.τα βαφτησια του μωρου παλι σκεφτομαι να τα συνδυασω με γαμο...οταν ερθει η ωρα να την παντρεψουμε τη βαφτιζουμε κιολας...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μα γιάυτο τοσο καιρο εγω δεν μιλαω για την βαφτηση.....γιατι ακουω τα εξοδα που θα κανουν εδω και γελαω-κλαιω.......πεταμενα λεφτα!!!!!

Διαφημίσεις

Πες της αν θελετε να βοηθησετε το παιδι σας καντε το.....οι δικοι μου το παιδι τους το βοηθησαν οσο μπορουσαν ...εγω με την σειρα μου οτι εχω να του προσφερω το κανω ....τωρα μενετε εσεις και το τι θα κανετε αφορα μονο το παιδι σας ,αυτον θα βοηθησετε οχι εμενα.

Α ρε ελενακι ποσο με βοηθας κατσε να το κανω κοπι να το μελετησω!!!!!!χαχαχα!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Α ρε ελενακι ποσο με βοηθας κατσε να το κανω κοπι να το μελετησω!!!!!!χαχαχα!!!

Εμενα η πεθερα μου το εχω ξαναπει πως με αγαπαει πολυ,και εγω το ιδιο....

ομως οταν ηταν να παντρευτουμε ειχε ''στραβωσει'' και ακυρωσε και την κρεβατοκαμαρα που θα μας επερνε...........εγω δεν ειπα κουβεντα Κυρια πηγα και την πηρα μονη μου με 1000 δοσεις και δεν αναφερα ποτε το γεγονος.....ημουν παντα τιπικη σαν να μην ειχε συμβει τιποτα.....περασε λιγος καιρος και ειδε με ποια εχει να κανει και τωρα πια γινεται χαλι να την πατησω !!!!!

Δειξε ανωτερωτητα!!!!

Διαφημίσεις

Καλως την Ευανθουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που εισαι συ?????

Καλε ξεχασα για τη συναντηση, θα παω να γραψω στο τοπικ με τις κερκυραιες...! Ειπαμε ή σαββατο ή κυριακη απογ ε???? πωπω μυαλοοοοοοοο

Να σου πω οτι δεν εχω παει ποτε παξους, κ αντιπαξους???? Επειδη πανε μονο αυτα τα μικρα καραβακια δεν ετυχε να παω ποτε........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

συμφωνω απολυτα με ΕΛΕΝΗ1ΟΚΑΝΑΘΑΠΑΜΕΟΛΟΙΣΕΛΙΓΟΗΚΟΡΥΔΑΛΛΟΗΦΑΝΑΡΙΑ

η δικη μας κατασταση ειναι για τα φαναρια.

μολις μου ανακοινωσε οτι δεν θα παμε πουθενα, δεν θα κλεισει ουτε το μαγαζι, κ θα ανεβουμε σε μια ανηφορα του Υμηττου κ θα κοιταμε τον Πειραια απο ψηλα! κ το θεμα εκλεισε, ειπε!!!

Παω να ταισω το παιδι και τα λεμε μετα φιλακια και ευχαριστω που με ακουτε και με βοηθατε μονη μου ειμαι και εγω δεν τα λεω στην μανα μου γιατι στεναχωριεται

μη της τα λες... καλα κανεις!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

συμφωνω απολυτα με ΕΛΕΝΗ1ΟΚΑΝΑΘΑΠΑΜΕΟΛΟΙΣΕΛΙΓΟΗΚΟΡΥΔΑΛΛΟΗΦΑΝΑΡΙΑ

Θυμασε το ελληνικο μου ελεγε...... ''μας λειπουν 99 δραχμες για να βαλουμε στην ακρη ενα κατοσταρικο''......:rolleyes:

τα βαφτησια του μωρου παλι σκεφτομαι να τα συνδυασω με γαμο...οταν ερθει η ωρα να την παντρεψουμε τη βαφτιζουμε κιολας...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααααααααααα το σημειωνω κι εγω ελενες!!!!!!!! εχω κι εγω κατι θεματακια με πεθερα και ενα οικοπεδο.... θα μου χρειαστει η ατακα! πολυ πετυχημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ακουστε πλακα..ζυγιζομαι χθες μεσημερι με ρουχα.63.2, δεν εφαγα τιποτα αλλο ζυγιζομαι βραδυ.64....ζυγιζομαι το πρωι 65!!!!!!!!!!!! μεχρι το βραδυ θα εχω παει 70....περιμενω ολυμπιακο..αλλιως θα ειχα ανεβει στον εκτο κ θα ειχα κανει ελευθερη πτωση.μπουχαχαχαχαα
μπραβο ΚΙΜΙ μου καλα πας σε λιγο με φτανεις!!να σου στειλω τη διαιτα μου?:tongue::tongue::tongue:
Α και το κορυφαίο μου λεει εγω ήμουν άρρωστη δεν μπορω και της λεω μονίμως!!!! Οποτε σας συμφέρει ειστε άρρωστη!!!! Και μου πετάει και το κορυφαίο αφου τις ειπα δεν ειστε εντάξει οσο αναφορα το γαμο διότι οι δικοι μου δεν ξερουν τι να κανουν και μου λεει ενώ οι δικοι σου είναι? Και εκει αρχίζω οι δικοί μου τις λέω είναι διακριτικοί και παντα είναι διπλα μας όταν τους χρειαζόμαστε και ποτε δεν ανακατευτήκαν τι θα κανουμε και που θα μείνουμε όπως εσεις και μου το έκλεισε παιδια και μετα μου λετε εμενα να την αφησω
μαρη γιατι ασχολεισαι εσυ??βαλε τον αντρα σου να ασχοληθει...αν προκυψει θεμα με τους γονεις σου ο αντρας σου θα το λυσει η εσυ?
ελενη26 να της αφησεις το μπεμπονι να πατε για κανα καφεδακι με το Γιωργο....βαλε καμερα..μετα της κανεις μηνυση,κ σαπιζει στη φυλακη..για σιγουρια πες στη ΕΛΕΝΗ1 να σου στειλει δεμα..το βαζεις στη τσαντα της.. το βρισκουν αστυνομικουληδες...κ αντε γεια..
χαχαχαχχαχαχαχαχ εισαι ολα τα λεφτα!!!!
Πώς να το πω δηλαδη εγω δεν θελω τιποτα από εσας?
οχι θα πεις τα θελω ολα εδω κ τωρα κ θα γινει λουης!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...