Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα που πηγατε ολες? αντε σας αρεσει η υπογραφη που εφτιαξα???????????

το 1ο ειναι καπως εντονο κ χτυπαει στο ματι αλλα μ'αρεσει πολυ το τριανταφυλλο!!!!!!!!!!! χαθηκε ο κοσμος να το καναν λιγο πιο αχνο?????

εμενα μ'αρεσει το τριανταφυλλο...

Ομορφάκια τώρα με τα μέτρα ούτε με τα εισιτήρια του Κοινωνικού Τουρισμού θα πηγαίνουμε πλέον. Ευτυχώς που υπάρχει το εξοχικό μες στη θάλασσα και θα ξεκαλοκαιριάσουν τα παιδιά μου εκεί και μαζί με αυτά και εμείς, γιατί δεν τα αφήνουμε στην γιαγιά και τον παππού, χωρίς να γυρίζουμε το απόγευμα εμείς γιατί θα τους ξεκάνουν. Τι να πω πια? Μα δεν καταλαβαίνουν ότι αφαιρώντας από τον μισθωτό θα πατώσουμε όλοι? Όχι από μαγαζιά ούτε από καράκια δεν θα μπορούμε να ψωνίσουμε πλέον.

μα δεν δινουν σε ολους. πας καταγραφεσαι, αλλα μετα κατι ζητανε κ τους εχουν κολλησει τους περισσοτερους!

Τα ταΐζουμε μια τροφή που την φέρνει η εταιρία που τα δίνουμε Νιτσιακος αν έχεις ακουστα και είναι σαν τα μωρα αναλογα με την ηλικία τους και ανάλογη τροφή και εμβόλια κανουν και βιταμίνες.

α, απο Νιτσιακο προμηθευονται κ στο μαγαζι...

καλημερα κοπελιες ο Αρης κοιμάται οπότε παω να κανω καμια δουλειά εχω και σίδερο!!! Μαλλον το βραδυ αφου εχει κοιμηθεί φυσικά το παιδι θα έρθει η πεθερα μου από δω σιγα μην της εκανα την χαρη να δει το παιδι μιλήσαμε στο τηλ και όπως καταλαβαίνετε εχει ιστορια μεγαλη το βραδυ τις τα ειπα ένα χεράκι αλλα από κοντα είναι καλυτερα!!!

ε, ρε γλεντια... ηδη απο τωρα μιλας μονη σου, κ κανει κ μια προβα, με το φρυδι σηκωμενο!!

Αστην ρε χαζο........... μην ασχολεισαι τωρα............. καθολου ομως...... Κανε το γαμο σου με το καλο και μετα αλλαξε της τα φωτα κανε την να πει τον Δεσπότη Παναγιωτη....... Τωρα cool............. καταcool μιλαμε........... Μην χασεις την ψυχραιμια σου και προπαντως να μην εισαι μονη σου γιατι ειναι ρουφιανες και μετα τα γυριζουν οπως θελουν αυτες. Δειξε ανωτερωτητα κατατροποσε την με την ψυχραιμια σου και οταν με το καλο τελειωσουν ολα τοτε στειλτην αδιαβαστη.........

αυτο οπωσδηποτε!!!!!!!!!!!!! παντα γινεται ετσι.....

Τα ληγμενα στην εκαναν τη δουλεια............. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω........

Κοριτσακια σε 20 λεπτα σχολαω και πρεπει να τελειωσω κατι στατιστικα....... Τα λεμε το βραδυ......... Φιλακιαααααααααααααααα

τι σε 20 λεπτα ρε κοπελια??? απο τι να σχολασεις σε 20'????

θα τρελλαθω!

Για να καταλάβετε το ειδος της γυναικας που σας μιλαω όταν ηταν μηνων ο γιωργος επειδη εκλαιγε σαν μωρο αυτή πηγαινε από πανω και τον τσίμπαγε επίσης όταν ηταν μικρος το μονο που θυμάται είναι ξυλο αφού μου λενε οι φίλοι του ξερεις ποσες κουταλες εσπασε πανω του?

εξαιρετικα!!!

Από την μια δεν θελω να πάρω μια, αλλα από την άλλη λεω μαλακας είναι ο δικος μου ο πατερας όλα μισα μισα εκτος από τον κοσμο μας και τα κομμωτήρια τα δικα μου τι λετε εσεις να κανω? αλλα από την άλλη δεν θελω να λεει μετα εγω σας βόηθησα ειμαι και περιφανη παναθεμα με

δεν ξερω... μαλλον θα την αγνοουσα... η δικια μου, οταν ηταν να παντρευτουμε, αποφασισε να μου δωσει τη φοβεροπροικα του παυλου. η οποια ηταν:πετσετες ολων των ειδων κ μεγεθων, χρησιμοποιημενες δικες της. παρτες, μου λεει, κ εγω θα παρω καινουργιες!!!:roll: κρατησα μονο μια, για να εχω να λεω, επιδεικτικοτατα μπροστα της, κ της λεω, τη παιρνω σα "δειγμα".

ελενη26 να της αφησεις το μπεμπονι να πατε για κανα καφεδακι με το Γιωργο....βαλε καμερα..μετα της κανεις μηνυση,κ σαπιζει στη φυλακη..για σιγουρια πες στη ΕΛΕΝΗ1 να σου στειλει δεμα..το βαζεις στη τσαντα της.. το βρισκουν αστυνομικουληδες...κ αντε γεια..

ολο ιδεες αυτο το κοριτσι...

:D:D:D:D:D εισαι τρελη!!!!!!

τελειως ομως!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενη26 ξεχασα να σχολιασω τη πεθερουλα σου!!!!!!!!! και η μανα του αντρα μου ηθελε κοριτσι και του βαζε φουστανια!!!!!!! συμπτωση ε????? εχουν πολλες καλο στον εγκεφαλο μη σκας..... κατσε να παντρευτεις κ γραψτην!!!!!!!!! κι εμενα τον ξαποστειλε στη γιαγια του κανα δυο χρονακια να τον μεγαλωσει εκεινη και η καημενη δεν ειχαν λεφτα κ τους διναν ολο πατατες να τρωει.... ασε οταν μου λεει ιστοριες ο αντρας μου τον λυπαμαι πολυ το καημενο....

παντως τα λεφτα αν ειχα αναγκη θα τα παιρνα κ ας ειχε να λεει μετα... εκτος αν τα καταφερνετε κ μονοι σας.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α, απο Νιτσιακο προμηθευονται κ στο μαγαζι...

ε, ρε γλεντια... ηδη απο τωρα μιλας μονη σου, κ κανει κ μια προβα, με το φρυδι σηκωμενο!!

Ετσι καλα κανετε!!!!!!

Σε λιγο μου φαίνεται θα χρειαζομαι γιατρο!!!

Ωραια βρε και η δικια σου ακου παρε εσυ τις παλιες και περνω εγω καινουριες τι να πω!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

καλημεραααα.

υπομονη Πεγγυ..οταν εισαι χαλαρη..του αλλου του ανεβαινει η πιεση στο 100...το εχω σπουδασει..καπου καπου πετα κ ενα ειρωνικο γελακι κ την εστειλες τη βρωμογρια.

ΙΡΙΔΑ πριν ποσους αιωνες πηγες Ζακυνθο???στο Λαγανα δεν τολμαει να απει κανεις για μπανιο πια..την καλυτερη παραλια τη δωσαμε στα ξερασματα τους βρωμοαγγλους.

η μπεμπονα παιζει στο κρεββατι κ εγω η γαιδουρα μιλαω με εσας αντι να παω να την παρω..αν κ σε 10 λεπτα θα αρχιζει να ουρλιαζει για γαλα.

Και εμείς επειδή είχαμε κλείσει ξενοδοχείο ευτυχώς λίγο έξω από τον Λαγανά, μόλις πήγαμε στο νησί, πήγαμε στο Super για να αγοράσουμε κάτι και μολις είδαμε την κατάσταση και ήταν και μεσημέρι, μου λέει ο Μιχάλης Τα μαζεύουμε και γυρνάμε τώρα στην Αθήνα. Ευτυχώς που εκεί που είμασταν δεν είχαμε φασαρίες αλλά δεν ξαναπεράσαμε ούτε με το αυτοκίνητο από εκεί. Όσο για τις χελώνες και τις φωλιές τους τις είδαμε στην παραλία της Δάφνης.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

εγω δε θελω να πω τιποτα για τους δικους μου....θα τα πω στο πριβε..μονο ενα..οταν ηρθαν πρωτη φορα στο σπιτι μας..η πρωτη κουβενατα..καλο το σπιτακι αλλα δεν εχει μεγαλο σαλονι για τα γλεντια...ποια γλεντια λεω???εδω κλαρινο δεν ακουμε,αμα θελουμε κλαρινα παμε στο χωριο...κ αυτο δεν ειναι τιποτα.εχω να πωωωωωωωωωωωωωω

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/12-12-23.html

ΕΛΕΝΗ1 ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ....

Προχθες στο γυπεδο ειχαν ερθει κατι οικογενειες Αλβανων και ειχαν στρωσει στο γκαζον κουβερτούλα και κανανε πικ-νικ,,,,,,τα παιδακια παιζανε μες την τρελη χαρα......

Για εκει μας βλεπω......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μικρη μου κιμι με ρωτησες ποτε πηγα ζακυνθο???????? πηγαμε οταν ημουν γυμνασιο νομιζω δηλαδη πριν..........10 χρονια περιπου! τοτε ηταν ωραιος ο Λαγανας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

το ακουσατε για την εμπορικη τραπεζα??????????? μπηκαν λεει χακερς και κλεψανε λεφτα απο πολλους λογαριασμους!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα δε ξερω αν εγινε μονο κερκυρα ή γενικα στη τραπεζα αυτη αλλα οι μεγαλοκαταθεσεις καναν φτερααααααααα

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...