Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα βάλεις κ εσύ εννοειται.

Ρε είναι γιδια σε λεω...Η άλλη με ρωταγε τι θες να παρω στα παιδια;;Της λεω θα βαλεις στα αλλα παιδακια(μανα κ η ιδια!) κ μου λεει χεστα εκεινα:roll::roll:σε εσας να παρω αλλά τι;;;

Το δεχομαι ο άλλος να κομπλάρει να ερθει ετσι, αλλά αφού του το ζητάς;;;

Παρε σοκολάτες για τα δικα μου κ ελα!Το ιδιο θα το νιωσουν!!!

Συμφωνω και με εσενα και με το αλεκακι μου.......... δεν μπορει καποιοι από ολους θα ειναι φιλοτιμοι.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και το κορυφαίο μου λεει εγω ήμουν άρρωστη δεν μπορω και της λεω μονίμως!!!! Οποτε σας συμφέρει ειστε άρρωστη!!!! Και μου πετάει και το κορυφαίο αφου τις ειπα δεν ειστε εντάξει οσο αναφορα το γαμο διότι οι δικοι μου δεν ξερουν τι να κανουν και μου λεει ενώ οι δικοι σου είναι? Και εκει αρχίζω οι δικοί μου τις λέω είναι διακριτικοί και παντα είναι διπλα μας όταν τους χρειαζόμαστε και ποτε δεν ανακατευτήκαν τι θα κανουμε και που θα μείνουμε όπως εσεις και μου το έκλεισε παιδια και μετα μου λετε εμενα να την αφησω

97ehp2.pngUBTSp3.png

Όχι γιατι με πηρε τηλ και μου λεει παίρνω τον Γιώργο να μιλήσουμε για τον γαμο 5 μηνες τώρα και με αποφεύγει ωραία της λεω εγω ο Γιώργος είδατε ότι δεν μπορείτε να συνενωθείτε γιατι δεν πήρατε εμένα να μιλήσουμε για τον γάμο αφου σας απασχολούσε τόσο πολυ τώρα θυμηθήκατε της λεω ένα μήνα πριν το γαμο να μου δώσετε λεφτα για το νυφικό το νυφικό το εχω πληρώσει εδώ και 3 μήνες της λεω είναι αργα!!!!!!

ελενιτσα θα τα πεις ολα αλλα με ηρεμο τροπο,οσο αντεξεις δηλαδη!!!!εχεις και τα δικια σου......

fCS8p3.png

Ναι ρε γμτ αυτο το μικρουλι. Και ξερεις τι καλη που ειναι ? Γυρισαν για λιγες μερες για να ξεκουραστει το ματακι της και να δουν τι θα κανουν. Αν απορριψει το μοσχευμα η οχι.... θα ξαναπανε Αγγλια στις 14 Μαιου για να δουν πως παει αλλά τους ειπαν οτι μαλλον παει για απορριψη..........

τι κριμα.......αν μπορουμε να κανουμε κατι να πεις....

Όχι γιατι με πηρε τηλ και μου λεει παίρνω τον Γιώργο να μιλήσουμε για τον γαμο 5 μηνες τώρα και με αποφεύγει ωραία της λεω εγω ο Γιώργος είδατε ότι δεν μπορείτε να συνενωθείτε γιατι δεν πήρατε εμένα να μιλήσουμε για τον γάμο αφου σας απασχολούσε τόσο πολυ τώρα θυμηθήκατε της λεω ένα μήνα πριν το γαμο να μου δώσετε λεφτα για το νυφικό το νυφικό το εχω πληρώσει εδώ και 3 μήνες της λεω είναι αργα!!!!!!

παρ'τα λευτα μαρη και καν'τη γαργαρα....που θες να εχεις και τροπους...ό,τι καλο ειχε αυτη η γυναικα στο εδωσε ;) τα υπολοιπα βρασ'τα....

καλημεραααα.

υπομονη Πεγγυ..οταν εισαι χαλαρη..του αλλου του ανεβαινει η πιεση στο 100...το εχω σπουδασει..καπου καπου πετα κ ενα ειρωνικο γελακι κ την εστειλες τη βρωμογρια.

.

βρωμογρια...χαχα.....ωραιες συμβουλες μαρη......πρεπει να σε αγαπαει πολυ το καρδιτσαιικο...:tongue:

ακουστε πλακα..ζυγιζομαι χθες μεσημερι με ρουχα.63.2, δεν εφαγα τιποτα αλλο ζυγιζομαι βραδυ.64....ζυγιζομαι το πρωι 65!!!!!!!!!!!! μεχρι το βραδυ θα εχω παει 70....περιμενω ολυμπιακο..αλλιως θα ειχα ανεβει στον εκτο κ θα ειχα κανει ελευθερη πτωση.μπουχαχαχαχαα

ε για αυτο ρε....ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ¨ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.....εκτος και αν φυσιολογικα ειμαστε 40 κατι κιλα...

Συμφωνω και με εσενα και με το αλεκακι μου.......... δεν μπορει καποιοι από ολους θα ειναι φιλοτιμοι.........

:rolleyes:...αγκου......σε ευχαριστω καλο μου.....

εφυγα...πάω να τελειωσω ...φιλιαααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Α και το κορυφαίο μου λεει εγω ήμουν άρρωστη δεν μπορω και της λεω μονίμως!!!! Οποτε σας συμφέρει ειστε άρρωστη!!!! Και μου πετάει και το κορυφαίο αφου τις ειπα δεν ειστε εντάξει οσο αναφορα το γαμο διότι οι δικοι μου δεν ξερουν τι να κανουν και μου λεει ενώ οι δικοι σου είναι? Και εκει αρχίζω οι δικοί μου τις λέω είναι διακριτικοί και παντα είναι διπλα μας όταν τους χρειαζόμαστε και ποτε δεν ανακατευτήκαν τι θα κανουμε και που θα μείνουμε όπως εσεις και μου το έκλεισε παιδια και μετα μου λετε εμενα να την αφησω

Αστην ρε χαζο........... μην ασχολεισαι τωρα............. καθολου ομως...... Κανε το γαμο σου με το καλο και μετα αλλαξε της τα φωτα κανε την να πει τον Δεσπότη Παναγιωτη....... Τωρα cool............. καταcool μιλαμε........... Μην χασεις την ψυχραιμια σου και προπαντως να μην εισαι μονη σου γιατι ειναι ρουφιανες και μετα τα γυριζουν οπως θελουν αυτες. Δειξε ανωτερωτητα κατατροποσε την με την ψυχραιμια σου και οταν με το καλο τελειωσουν ολα τοτε στειλτην αδιαβαστη.........

Διαφημίσεις

ακουστε πλακα..ζυγιζομαι χθες μεσημερι με ρουχα.63.2, δεν εφαγα τιποτα αλλο ζυγιζομαι βραδυ.64....ζυγιζομαι το πρωι 65!!!!!!!!!!!! μεχρι το βραδυ θα εχω παει 70....περιμενω ολυμπιακο..αλλιως θα ειχα ανεβει στον εκτο κ θα ειχα κανει ελευθερη πτωση.μπουχαχαχαχαα

Τα ληγμενα στην εκαναν τη δουλεια............. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω........

Κοριτσακια σε 20 λεπτα σχολαω και πρεπει να τελειωσω κατι στατιστικα....... Τα λεμε το βραδυ......... Φιλακιαααααααααααααααα

Για να καταλάβετε το ειδος της γυναικας που σας μιλαω όταν ηταν μηνων ο γιωργος επειδη εκλαιγε σαν μωρο αυτή πηγαινε από πανω και τον τσίμπαγε επίσης όταν ηταν μικρος το μονο που θυμάται είναι ξυλο αφού μου λενε οι φίλοι του ξερεις ποσες κουταλες εσπασε πανω του?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Από την μια δεν θελω να πάρω μια, αλλα από την άλλη λεω μαλακας είναι ο δικος μου ο πατερας όλα μισα μισα εκτος από τον κοσμο μας και τα κομμωτήρια τα δικα μου τι λετε εσεις να κανω? αλλα από την άλλη δεν θελω να λεει μετα εγω σας βόηθησα ειμαι και περιφανη παναθεμα με

97ehp2.pngUBTSp3.png

ελενη26 να της αφησεις το μπεμπονι να πατε για κανα καφεδακι με το Γιωργο....βαλε καμερα..μετα της κανεις μηνυση,κ σαπιζει στη φυλακη..για σιγουρια πες στη ΕΛΕΝΗ1 να σου στειλει δεμα..το βαζεις στη τσαντα της.. το βρισκουν αστυνομικουληδες...κ αντε γεια..

ελενη26 να της αφησεις το μπεμπονι να πατε για κανα καφεδακι με το Γιωργο....βαλε καμερα..μετα της κανεις μηνυση,κ σαπιζει στη φυλακη..για σιγουρια πες στη ΕΛΕΝΗ1 να σου στειλει δεμα..το βαζεις στη τσαντα της.. το βρισκουν αστυνομικουληδες...κ αντε γεια..

:D:D:D:D:D εισαι τρελη!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Τρελοκαμπερο!!!!

Δεν κανω πλακα η γυναικα όταν εμαθε ότι ηταν έγκυος δεν το ηθελε γιατι ηταν αγορι και τον έντυνε με κοριτσιστικα ρουχα όχι μονο όταν ηταν μωρο μωρο και μετα το παραταγε να το φροντίσει ο πατερας του εγω νόμιζα μου λεγαν υπερβολες για το ξυλο αλλα μεχρι και μεγαλοι ανθρωποι μου το ειπαν αφου μου λεει ο γιωργος εγω από το πολύ ξυλο γελαγα ειχα παθει ανοσια και αυτή νευριαζε πιο πολύ!!! Τι να πει κανεις η γυναικα είναι για ψυχιατρείο και δεν σας εχω πει τιποτα!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

ουφ! επεσαν τηλεφωνα........... ζαλιστηκα μιλαμε!

καλα με φιλεναδες μου μιλαγα μη τρελενεστε,δε δουλευα χαχαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α και μια και λετε για φιλανθρωπιες κλπ

εμεις εδω μπροστα στο γραφειο, εχουμε ενα παρκινγκ και βαζουμε το σηματακι "μη παρκαρετε" ξερετε, κ κλασσικα καθε μερα καποιος εχει παρκαρει, γενικως δηλαδη μας εχουν χεσ@#$%&

αλλα ακριβως διπλα ειναι ενα σπιτι που η γυναικα εχει παιδι σε καροτσακι απο τι εχω μαθει κ εχει βαλει κολονακια (στην αρχη 2 μονο, μετα εβαλε αλλα 2, συνολο 4) εχει φτιαξει και μια μικρη ραμπα με τσιμεντο και ΠΑΡ'ΟΛΑΥΤΑ σχεδον καθε μερα καποιος παρκαρει ακριβως πανω στη ραμπα και μπροστα αποοοολα τα κολονακια............. ΕΛΛΑΝΤΑ......?!?!? ρε φιλε, για καποιο λογο εχει βαλει ο αλλος το "μη παρκαρετε" τη ραμπα, το κολονακι, θελει πολλη σκεψη???????????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...