Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι τα ταιζετε???

δινετε μονο σε εταιρειες?

ΔΕΝ το ειχαμε καταλαβει......... τετοια επιμονη, μονο ενα ζωδιο την εχει!!

??

Τα ταΐζουμε μια τροφή που την φέρνει η εταιρία που τα δίνουμε Νιτσιακος αν έχεις ακουστα και είναι σαν τα μωρα αναλογα με την ηλικία τους και ανάλογη τροφή και εμβόλια κανουν και βιταμίνες.

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα βάλεις κ εσύ εννοειται.

Ρε είναι γιδια σε λεω...Η άλλη με ρωταγε τι θες να παρω στα παιδια;;Της λεω θα βαλεις στα αλλα παιδακια(μανα κ η ιδια!) κ μου λεει χεστα εκεινα:roll::roll:σε εσας να παρω αλλά τι;;;

Το δεχομαι ο άλλος να κομπλάρει να ερθει ετσι, αλλά αφού του το ζητάς;;;

Παρε σοκολάτες για τα δικα μου κ ελα!Το ιδιο θα το νιωσουν!!!

α γεια σου...αυτο σου λεω......τι να πω.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοπελιες ο Αρης κοιμάται οπότε παω να κανω καμια δουλειά εχω και σίδερο!!! Μαλλον το βραδυ αφου εχει κοιμηθεί φυσικά το παιδι θα έρθει η πεθερα μου από δω σιγα μην της εκανα την χαρη να δει το παιδι μιλήσαμε στο τηλ και όπως καταλαβαίνετε εχει ιστορια μεγαλη το βραδυ τις τα ειπα ένα χεράκι αλλα από κοντα είναι καλυτερα!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Θα βάλεις κ εσύ εννοειται.

Ρε είναι γιδια σε λεω...Η άλλη με ρωταγε τι θες να παρω στα παιδια;;Της λεω θα βαλεις στα αλλα παιδακια(μανα κ η ιδια!) κ μου λεει χεστα εκεινα:roll::roll:σε εσας να παρω αλλά τι;;;

Το δεχομαι ο άλλος να κομπλάρει να ερθει ετσι, αλλά αφού του το ζητάς;;;

Παρε σοκολάτες για τα δικα μου κ ελα!Το ιδιο θα το νιωσουν!!!

δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εκνευρίζομαι όταν ακούω τέτοια και ιδίως από μάνες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα κοπελιες ο Αρης κοιμάται οπότε παω να κανω καμια δουλειά εχω και σίδερο!!! Μαλλον το βραδυ αφου εχει κοιμηθεί φυσικά το παιδι θα έρθει η πεθερα μου από δω σιγα μην της εκανα την χαρη να δει το παιδι μιλήσαμε στο τηλ και όπως καταλαβαίνετε εχει ιστορια μεγαλη το βραδυ τις τα ειπα ένα χεράκι αλλα από κοντα είναι καλυτερα!!!

Μην αναβεις τα αιματα τελευταιες μερες..Θα μαλλιοτραβηχτειτε μεχρι το γαμο!!:-D:grin:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Τι να πεις;;;ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ!

Προτεραιοτητα γιαυτην ειναι να "φανει" μεσα από τα δωρα της!

ω ναι.....εννοαιται...

Μην αναβεις τα αιματα τελευταιες μερες..Θα μαλλιοτραβηχτειτε μεχρι το γαμο!!:-D:grin:

:-D καλα σου λεει βρε.....μετα το γαμο τα κανουμε αυτα.....πριν απλα τους αγνοουμε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Όχι δεν θα κανω τετοια πραγματα ήρεμη θα ειμαι και άνετη αυτό πονάει πιο πολύ!!! Αν λες καποια πραγματα με νευρα χανεις το δικιο σου θα την κανω αχααχ,,,,,καιρο την περιμενα αυτή την στιγμη!!! Αντε γιατι πολύ ανακατεύεται

97ehp2.pngUBTSp3.png

Όχι δεν θα κανω τετοια πραγματα ήρεμη θα ειμαι και άνετη αυτό πονάει πιο πολύ!!! Αν λες καποια πραγματα με νευρα χανεις το δικιο σου θα την κανω καιρο την περιμενα αυτή την στιγμη!!! Αντε γιατι πολύ ανακατεύεται

Να την αποφευγεις τωρα μεχρι το γαμο, γιατι θα αρχισει να σου ζηταει...

Λοιπόν πάω...κατασταλλάξαμε στο οριζοντιο δεσιμο ε;;;

Ειπα να κατσω 10' κ περασε μια ωρα...

Φιλιά!!!

καλημερα και απο εμενα.

τι κανετε? ελπιζω ολες να ειστε καλα.

εγω συνεχιζω και κουτσαινω αλλα δεν βαριεσε τα πρωτα 100 χρονια θα κανω υπομονη μετα θα ξεκουραστω :(.

Πηγαμε εχθες και παραγγειλαμε τα προσκλητηρια, μακροστενο χαρτι σε γαλαζιο εντονο χρωμα που εχει ενα τρενακι κατω και στα συνεφακια και καλα απο το τρενο εχει γραμμενα τα της βαπτισης.

μετα καθως γυριζαμε στο σπιτι ειδα μια κοπελα με μια τσαντα με μπομπονιερες απο το χαμογελο του παιδιου και λεω ενταξει αφου δεν εχω καταληψει πουθενα για μπομπονιερες (να πω την αληθεια εχω μπερδευτει με τοσες που υπαρχουν) θα ψαξω να παρω απο αυτους! και μπηκα τωρα απο την δουλεια και ειδα οτι εχουν και site!!!

Διαφημίσεις

ποιο μωρακι?? αυτο με τα ματακια του???

Ναι ρε γμτ αυτο το μικρουλι. Και ξερεις τι καλη που ειναι ? Γυρισαν για λιγες μερες για να ξεκουραστει το ματακι της και να δουν τι θα κανουν. Αν απορριψει το μοσχευμα η οχι.... θα ξαναπανε Αγγλια στις 14 Μαιου για να δουν πως παει αλλά τους ειπαν οτι μαλλον παει για απορριψη..........

Όχι γιατι με πηρε τηλ και μου λεει παίρνω τον Γιώργο να μιλήσουμε για τον γαμο 5 μηνες τώρα και με αποφεύγει ωραία της λεω εγω ο Γιώργος είδατε ότι δεν μπορείτε να συνενωθείτε γιατι δεν πήρατε εμένα να μιλήσουμε για τον γάμο αφου σας απασχολούσε τόσο πολυ τώρα θυμηθήκατε της λεω ένα μήνα πριν το γαμο να μου δώσετε λεφτα για το νυφικό το νυφικό το εχω πληρώσει εδώ και 3 μήνες της λεω είναι αργα!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

καλημεραααα.

υπομονη Πεγγυ..οταν εισαι χαλαρη..του αλλου του ανεβαινει η πιεση στο 100...το εχω σπουδασει..καπου καπου πετα κ ενα ειρωνικο γελακι κ την εστειλες τη βρωμογρια.

ΙΡΙΔΑ πριν ποσους αιωνες πηγες Ζακυνθο???στο Λαγανα δεν τολμαει να απει κανεις για μπανιο πια..την καλυτερη παραλια τη δωσαμε στα ξερασματα τους βρωμοαγγλους.

η μπεμπονα παιζει στο κρεββατι κ εγω η γαιδουρα μιλαω με εσας αντι να παω να την παρω..αν κ σε 10 λεπτα θα αρχιζει να ουρλιαζει για γαλα.

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ! Κ με το καλό να τα βαπτίσουμε ολες τα καμαρια μας!

Για το άλλο πας καλά;;;Θα είναι διπλή χαρα για μενα να το κανεις κ εσύ!

Ξέρω οι καιροί ειναι δυσκολοι κ δεν το κανω γιατι μου περισσευουν αλλά σκεφτομαι πως σε μένα δεν θα πιασουν τον τοπο που θα πιασουν αλλού...

Σε ευχαριστω κουκλα μου. Μου εδωσες πολυ χαρα και με αυτο που κανεις εσυ και με το γεγονος οτι μπορω να το κανω και εγω..... Και αυτο ακριβως τι να τα κανω τα ρουχα που τα μισα και παραπανω δεν θα φορεθουν οταν ξερω οτι μπορουν αυτα τα λεφτα να πιασουν τόπο?

ακουστε πλακα..ζυγιζομαι χθες μεσημερι με ρουχα.63.2, δεν εφαγα τιποτα αλλο ζυγιζομαι βραδυ.64....ζυγιζομαι το πρωι 65!!!!!!!!!!!! μεχρι το βραδυ θα εχω παει 70....περιμενω ολυμπιακο..αλλιως θα ειχα ανεβει στον εκτο κ θα ειχα κανει ελευθερη πτωση.μπουχαχαχαχαα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...