Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν τις εβαλα!Περιμένω....;)

α ειναι πολυ ωραιες.....εγω ρε παιδι μου αν δεν εμπλεκα με εσας δενα θα τα αψαχνα τοσο πολυ....γιατι ειμαι και ντουβαρι σε αυτα....μπραβο σας.....

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αλκεκακι δηλαδη αν εκανες διακοπες????? που θα πηγαινες???????

ε οχι να μας κοψουν κ τα ονειρα!!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!! ανοητ#$%^^& κρατος!!!!

χελωνοιριδακι μου, αν μου κατσει η Κρητη , ναι...θα ειμαι ΟΚ.....αλλιως ε δεν ειναι και διακοπες αυτο μωρε.....

Εγω θελω μια εβδοαμδιτσα τουλαχιστον να απω να κλειστω σε κανα ξενοδοχειο και να μη σηκωνωόύτε το δαχτυλακι μου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα που πηγατε ολες? αντε σας αρεσει η υπογραφη που εφτιαξα???????????

το 1ο ειναι καπως εντονο κ χτυπαει στο ματι αλλα μ'αρεσει πολυ το τριανταφυλλο!!!!!!!!!!! χαθηκε ο κοσμος να το καναν λιγο πιο αχνο?????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

χελωνοιριδακι μου, αν μου κατσει η Κρητη , ναι...θα ειμαι ΟΚ.....αλλιως ε δεν ειναι και διακοπες αυτο μωρε.....

Εγω θελω μια εβδοαμδιτσα τουλαχιστον να απω να κλειστω σε κανα ξενοδοχειο και να μη σηκωνωόύτε το δαχτυλακι μου....

α ναι! αυτες ειναι διακοπες!!!!!!! αλλα δε μου λετε, επειδη με μωρο δεν εχω παει ποτε διακοπες προφανως, αυτο δε θα ξανασυμβει ποτε ε???????????

α τι λεω, να ναι καλα η γιαγια και ο παππους............. :-D:-D:-D:-D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

δαλιδα τελεια!!!!!!!!!!! εγω προλαβα και τις σχολιασα κι ολας!!!!!!!!!

δεν εχει δουλεια σημερα βλεπεις... τελειωσαμε τις εκκρεμοτητες του μηνα τις προηγουμενες μερες.... των φρονιμων τα παιδια....... οχι σα μερικες μερικες!!!!!!!!!!

εγω μαρη βρωμιτσα, αυτη την εβδοαμαδα απο τις 8.οο ειμαι στο γραφειο....μου εχει φυγει ο κ**&ς.....και αμα κανω κανα λαθος να δεις...καραβι να βρω να φυγω....τεσπα.....

με πηρε η γρουσουζα πριν απο λιγο ( σας εχω πει ότι μια γρουσουζα καθε που με παιρνει όλο κατι γινεται) φτου φτου.....τι να της πω και αυτης ?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δαλιδα τελεια!!!!!!!!!!! εγω προλαβα και τις σχολιασα κι ολας!!!!!!!!!

δεν εχει δουλεια σημερα βλεπεις... τελειωσαμε τις εκκρεμοτητες του μηνα τις προηγουμενες μερες.... των φρονιμων τα παιδια....... οχι σα μερικες μερικες!!!!!!!!!!

Αχ οι δουλειες του σπιτιου δεν εχουν τελειωμο!!!

α ειναι πολυ ωραιες.....εγω ρε παιδι μου αν δεν εμπλεκα με εσας δενα θα τα αψαχνα τοσο πολυ....γιατι ειμαι και ντουβαρι σε αυτα....μπραβο σας.....

Εμένα μου αρέσουν αυτά!!Κ επειδή στις δυο προηγουμενες βαπτισεις δεν ειχα νετ για να πάρω ιδεες τωρα το ευχαριστιεμαι!!

Ρωτάω τον μεσαιο ποιο κουτακι του αρέσει κ μου δειχνει τα σκετα που δεν τα εχω φτιάξει ακόμα...ντοινγκ!

το 1ο ειναι καπως εντονο κ χτυπαει στο ματι αλλα μ'αρεσει πολυ το τριανταφυλλο!!!!!!!!!!! χαθηκε ο κοσμος να το καναν λιγο πιο αχνο?????

Καλά ειναι κ μικρούλια...οχι σαν μερικές μερικές με τα κουμούτσια τους:P:p

Εκεί που λες μας άλλαξες...νόμιζα τα φωτα!!Χαχαχαχα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

ωραια ειναι...ανανεωση.....

α ναι! αυτες ειναι διακοπες!!!!!!! αλλα δε μου λετε, επειδη με μωρο δεν εχω παει ποτε διακοπες προφανως, αυτο δε θα ξανασυμβει ποτε ε???????????

α τι λεω, να ναι καλα η γιαγια και ο παππους............. :-D:-D:-D:-D

υπαρχουν δυο σχολες η 'τ'αφηνω τα παιδια' και η 'δεν τ'αφηνω τα παιδια' και οι δυο σεβαστες....εγω ανηκω στην δευτερη οποτε για αυτο μονο μπορω να σου πω......μετα από όταν γινει το μωρουλι 1.5 χρονων ειναι πολυ ωραια να το εχεις μαζι σου διακοπες....αν δεις το προσωπακι του πως κανει καθε που βλεπει κατι καινουριο...τρελαινεσαι.....και επισης σε αυτη την ηλικια δεν ειναι και τοσο κουραστικο. Εγω τον Αγγελο , το δευτερο καλοκαιρι, που ηταν δυο, τον εσερνα μαζι μου σε όλα τα μπιτς μπαρ...τωρα με τα δυο μικρα εφετος δε μπορω να κανω πολλα αλλα του χρονου θα το καψουμε....καλα να ειμαστε μονο...

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμενα μου αρεσουν τα τικερακια σου Ιριδα. Δαλιδα σχολιασα τις φωτο σου και κατι ακομα και οι τρεις ειναι υπεροχοι.......... Με το καλο η βαφτισή σας....Και θα μου επιτρεψεις να κλεψω την ιδεα σου για φιλανθρωπικο σκοπό? Το μωρακι που σας ελεγα με τη μεταμοσχευση δεν πετυχε η πρωτη και θα χρειαστουν και αλλες εχουν πολυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο μπροστα τους. Αν δεχθει η μητερα του και μου επιτρεψεις και εσυ θα κανω κατι αναλογο στο προσκλητηριο μας

Ρωτάω τον μεσαιο ποιο κουτακι του αρέσει κ μου δειχνει τα σκετα που δεν τα εχω φτιάξει ακόμα...ντοινγκ!

Καλά ειναι κ μικρούλια...οχι σαν μερικές μερικές με τα κουμούτσια τους:P:p

...

:D το δευτερο παιδι δεν ειναι ....τι περιμενεις???? αμφισβητιας....'νιχιλιστης' (nihil=τιποτα) και εγω ετσι ειμαι...δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα

όσο για τα τικερακια ....Big is beautiful....ετσι τουλαχιστον λενε στη ναυτιλια χαχαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμενα μου αρεσουν τα τικερακια σου Ιριδα. Δαλιδα σχολιασα τις φωτο σου και κατι ακομα και οι τρεις ειναι υπεροχοι.......... Με το καλο η βαφτισή σας....Και θα μου επιτρεψεις να κλεψω την ιδεα σου για φιλανθρωπικο σκοπό? Το μωρακι που σας ελεγα με τη μεταμοσχευση δεν πετυχε η πρωτη και θα χρειαστουν και αλλες εχουν πολυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο μπροστα τους. Αν δεχθει η μητερα του και μου επιτρεψεις και εσυ θα κανω κατι αναλογο στο προσκλητηριο μας

ποιο μωρακι?? αυτο με τα ματακια του???

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ! Κ με το καλό να τα βαπτίσουμε ολες τα καμαρια μας!

Για το άλλο πας καλά;;;Θα είναι διπλή χαρα για μενα να το κανεις κ εσύ!

Ξέρω οι καιροί ειναι δυσκολοι κ δεν το κανω γιατι μου περισσευουν αλλά σκεφτομαι πως σε μένα δεν θα πιασουν τον τοπο που θα πιασουν αλλού...

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ! Κ με το καλό να τα βαπτίσουμε ολες τα καμαρια μας!

Για το άλλο πας καλά;;;Θα είναι διπλή χαρα για μενα να το κανεις κ εσύ!

Ξέρω οι καιροί ειναι δυσκολοι κ δεν το κανω γιατι μου περισσευουν αλλά σκεφτομαι πως σε μένα δεν θα πιασουν τον τοπο που θα πιασουν αλλού...

πολυ σωστο...και εγω αυτο σκεφτομαι......αλλα μου λεει ο Νικος ότι οι περισσοτεροι δεν θα βαλουν τιποτα (τοσο γυφτοι).....αν θες μου λεει κανε μονη σου τη δωρεα.....τωρα δεν ξερω ..θα δω...δε με νοιαζουν τι θα κανουν οι αλλοι, αν θελουν ας βαλουν...θα το αφησω στο φιλοτιμο τους

221882cb0gkyh7q4.gif

:D το δευτερο παιδι δεν ειναι ....τι περιμενεις???? αμφισβητιας....'νιχιλιστης' (nihil=τιποτα) και εγω ετσι ειμαι...δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα

όσο για τα τικερακια ....Big is beautiful....ετσι τουλαχιστον λενε στη ναυτιλια χαχαχαχα

Σωστάααα!!!

Ομορφάκια τώρα με τα μέτρα ούτε με τα εισιτήρια του Κοινωνικού Τουρισμού θα πηγαίνουμε πλέον. Ευτυχώς που υπάρχει το εξοχικό μες στη θάλασσα και θα ξεκαλοκαιριάσουν τα παιδιά μου εκεί και μαζί με αυτά και εμείς, γιατί δεν τα αφήνουμε στην γιαγιά και τον παππού, χωρίς να γυρίζουμε το απόγευμα εμείς γιατί θα τους ξεκάνουν. Τι να πω πια? Μα δεν καταλαβαίνουν ότι αφαιρώντας από τον μισθωτό θα πατώσουμε όλοι? Όχι από μαγαζιά ούτε από καράκια δεν θα μπορούμε να ψωνίσουμε πλέον.

3qg3p2.png qfe4p2.png

πολυ σωστο...και εγω αυτο σκεφτομαι......αλλα μου λεει ο Νικος ότι οι περισσοτεροι δεν θα βαλουν τιποτα (τοσο γυφτοι).....αν θες μου λεει κανε μονη σου τη δωρεα.....τωρα δεν ξερω ..θα δω...δε με νοιαζουν τι θα κανουν οι αλλοι, αν θελουν ας βαλουν...θα το αφησω στο φιλοτιμο τους

Θα βάλεις κ εσύ εννοειται.

Ρε είναι γιδια σε λεω...Η άλλη με ρωταγε τι θες να παρω στα παιδια;;Της λεω θα βαλεις στα αλλα παιδακια(μανα κ η ιδια!) κ μου λεει χεστα εκεινα:roll::roll:σε εσας να παρω αλλά τι;;;

Το δεχομαι ο άλλος να κομπλάρει να ερθει ετσι, αλλά αφού του το ζητάς;;;

Παρε σοκολάτες για τα δικα μου κ ελα!Το ιδιο θα το νιωσουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...