Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε σκατούλες το λέω γιατί αν δείτε τα πόδια μου είναι σαν του Καρεμπέ! Ή σαν του Φοίβου και της Αθηνάς, αν προτιμάτε! Δεν βλέπονται...:(

ααα... εμενα με λεει Τζορτζεβιτς!!!!

ρε σεις ειπα οτι δεν τη θυμαμαι καλα την ονομασια!!!!!!!!!! λαγανας λεγεται?

παντως εκει ηταν το ξενοδοχειο που μεναμε που εινια οι χελωνες καρετα καρετα κ τις βλεπαμε στα 30 εκατοστα μπροστα μας και ειχαμε τρελαθει απο τη χαρα μας... κολυμπουσαμε κοντα τους λεμε! μη γελατε ε??????????? σας βλπεω!!!!!!!!!!!!!!

Λαγανας λεγεται μαρη....

εγω να κολυμπησω διπλα στη χελωνα, θα με δεις να τρεχω πανω απο τη θαλασσα, σαν τον Ιησου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευτυχως που εμεις εχουμε τη θαλασσα στα ποδια μας κ θα παμε κανα μπανιο αλλιως σιγα μη παμε διακοπες φετος.........

εγω δεν ακουω για τα μετρα παρα οτι πιασει το αυτι μου γιατι στεναχωριεμαι..........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ααα... εμενα με λεει Τζορτζεβιτς!!!!

Λαγανας λεγεται μαρη....

εγω να κολυμπησω διπλα στη χελωνα, θα με δεις να τρεχω πανω απο τη θαλασσα, σαν τον Ιησου!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

νομιζω και εγω το ιδιο θα εκανα

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον να σας πω την αληθεια εγω δεν ακουω αρνουμαι! Αν ακουσω θα με πιασει καταθλιψη...... Προτιμω να ζω στον δικο μου φανταστικα και αγγελικα πλασμενο κοσμο....... Μεφη που εισαι η αναλαμπη τελειωσε? Μπηκες ξανα πισω στο δικο σου κόσμο?

ξερετε τι κοσμος ηταν στη θαλασσα????????? χαμος! κι οι χελωνες αμεριμνες να κολυμπανε διπλα μας.... ηταν ωραια!

αφηστε τι παθαμε, οταν φτασαμε στο ξενοδοχειο ηταν βραδυ, κ δε μας ειπαν οτι απαγορευεται το μπανιο στη θαλασσα γιατι βγαινουν οι χελωνες να αφησουν τα αυγα τους και βαζουμε μαγιο ολο το τσουρμο και λεμε, α ειναι αδεια η παραλια, τι καλα, παμε για μπανακι! και μπαινει πρωτη η θεια μου νομιζω ηταν και ξαφνικα ακουμπαει με το ποδι της κατι, νομιζε ηταν βραχακι και μετα βλεπει οτι ηταν χελωνα και βγηκαμε ολοι τρεχοντας απο τη θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μετα μας ειπαν οτι απαγορευεται κλπ κλπ πω πω λαχταρα που ειχαμ επαθει! εμεις γελαγαμε βεβαια, αλλα η θεια μου..........

(καταλαβατε οτι ειχα ζακυνθο παει πριν μερικα χρονια που ημουν μικρουλα ε??????????????? ειχαμε παει οοολο το σοι)

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ιριδα, το τικερακι σου γιατι γραφει για το δωρακι στη κοιλιτσα;;;;

περιμενεις κι αλλο;;;;;;

τρεμε μαδερκερ!!!!!!!!!

πλακα κανεις ετσι????????????????????????????????

χωρις ποτισμα φυτρωνει το γκαζον????????????? :-D:-D:-D:-D:-D

ασε,δε σκεφτομαι καν για δευτερο ακομα... κατσε να χρονισει η μπουμπου κι αν αντεχουμε τα λεμεεεεεεεεε

παω να το αλλαξω γρηγορα το τικερακι

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημεεεεερες!!!!!!!!!!

Λοιπόν προχθες βραδυ τα μικρα εβηχαν σαν 80χρονοι κ δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα.Από την τρομαρα μου το πρωι έκανα μερικες εκκρεμοτητες στο σπιτι μη τυχον κ πηγαιναμε νοσοκομειο. Το απόγευμα τα πηγαμε γιατρό, ο ενας βρογχιτιδα, ο μικρος λαρυγγιτιδα.Ευτυχως ηπια....

Ολοκληρωσα κ μερικες προσκλησεις.Θα βαλω τωρα να μου πειτε ποιο δεσιμο σας αρεσει περισσοτερο...

ΥΓ.Δεν εχω διαβασει τιποτα...ελπιζω να ειναι ολα οκ!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Μποτζορνο σινιοριτες, κο με στα???? Μπουχαχαχαχα.......

Ελενη1 σε ευχαριστω...επιασε τοπο το δεματακι σου......ειμαι χαρουμενη γιατι μολις γυρισα απο Τελωνειο που ειχα μια υποθεση και τους ετριψα τις γνωσεις μου στα μουτρα χαχαχαχα.....ετσι, για ν αμην ξεχνιωμαστε!!

λοιπον επειδη θα με βρισουν το πρωι..η Βαρκιζα ειναι παραλικα μετα τη Γλυφαδα πολυ μετα ομως,αλλα ειναι τελεια,εχει καφετριες,εχει γενικα πολυ ωραια πραγματα κ θα παμε εκει βολτουλα να δει θαλασσα ο Χρηστακος που του αρεσει κ θελει να ειναι κ μακρια γιατι εχει αρρωστεια με τουτου.εκει τα σπιτια δεν ξερω ποσο εχουν ,δε με εχει απασχολησει,εκει θα κανει τη βαφτηση η ΑΛΕΚΑ.

η ΑΚΡΑΤΑ ειναι στο νομο ΑΧΑΙΑΣ πριν το Αιγιο που ειναι πριν την Πατρα(γνωστη κ ως Μιναρουπολη)κ οπου μενουν ΔΑΛΙΔΑ,ΑΣΠΑ.

αλλα μου αρεσει να κανω πλακα..μη νευριαζετε,τι να πει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

τα σπιτια στη Βαρκιζα δεν ειναι πολύ ακριβα αλλα όπως γιναμε ουτε τσαντηρι δε θα μπορουμε να παρουμε.....

Για ακόμη μια φορά συμφωνώ μαζί σου!

!

παντα θα συμφωνεις καλο μου και ας σε τσαντιζω :tongue::tongue::tongue:.....μπορει να μην ταιριαζουμε στα χουγια αλλα ταιριαζουμε στις ιδεες;)

Βρε σκατούλες το λέω γιατί αν δείτε τα πόδια μου είναι σαν του Καρεμπέ! Ή σαν του Φοίβου και της Αθηνάς, αν προτιμάτε! Δεν βλέπονται...:(

α και τα δικα μου δεν ειναι ωραια....αλλα όταν στα νειατα μου φοραγα τα μινακια μου όλι ωραια τα εβλεπαν

ξερετε τι κοσμος ηταν στη θαλασσα????????? χαμος! κι οι χελωνες αμεριμνες να κολυμπανε διπλα μας.... ηταν ωραια!

αφηστε τι παθαμε, οταν φτασαμε στο ξενοδοχειο ηταν βραδυ, κ δε μας ειπαν οτι απαγορευεται το μπανιο στη θαλασσα γιατι βγαινουν οι χελωνες να αφησουν τα αυγα τους και βαζουμε μαγιο ολο το τσουρμο και λεμε, α ειναι αδεια η παραλια, τι καλα, παμε για μπανακι! και μπαινει πρωτη η θεια μου νομιζω ηταν και ξαφνικα ακουμπαει με το ποδι της κατι, νομιζε ηταν βραχακι και μετα βλεπει οτι ηταν χελωνα και βγηκαμε ολοι τρεχοντας απο τη θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μετα μας ειπαν οτι απαγορευεται κλπ κλπ πω πω λαχταρα που ειχαμ επαθει! εμεις γελαγαμε βεβαια, αλλα η θεια μου..........

(καταλαβατε οτι ειχα ζακυνθο παει πριν μερικα χρονια που ημουν μικρουλα ε??????????????? ειχαμε παει οοολο το σοι)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:....βρε χελωνοιριδακι....μαζι κολυμπουσατε?????

Λοιπον εγω διακοπες εφετος δεν κανω...θα πηγαινω τριημερα στη Νερατζουλα (εισαστε όλες ευπροσδεκτες...ανώμαλε εσυ μην ερθεις δε χωραμε) και θα παω και καμια δεκαρια μερουλες Καλαματα....Αν γινει ο γαμος, θα παω και Κρητη.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αλκεκακι δηλαδη αν εκανες διακοπες????? που θα πηγαινες???????

ε οχι να μας κοψουν κ τα ονειρα!!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!! ανοητ#$%^^& κρατος!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

δαλιδα τελεια!!!!!!!!!!! εγω προλαβα και τις σχολιασα κι ολας!!!!!!!!!

δεν εχει δουλεια σημερα βλεπεις... τελειωσαμε τις εκκρεμοτητες του μηνα τις προηγουμενες μερες.... των φρονιμων τα παιδια....... οχι σα μερικες μερικες!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...