Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεφη επειδη χαζεψα κι εσυ β.ελλαδα μενεις?

ναι στο κανονι ειναι ωραια για τουριστες κλπ! οσο για το φαι ειχαμε μαθηματα μαγειρικης τις προαλλες, που ησουν? χαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα ..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ακου σημερα πηγα περιπτερο με Χρηστο κ ειδα μια στρουθοκαμηλο..αλλα απο πισω ερχοταν ενας ιαγουαρος κ φυγαμε μη δει ο Χρηστακος το μακελειο.μπουχαχαχαχαχαα

ειδα φραγκοκοτα, κ εξω απο το σπιτι κ στο φορουμ βλεπω κοτοπουλα... εχω παθει overdose πια!!!

Όχι δεν ειπα αυτό απλα ειπα του παει πολύ ε? ήμασταν αναμεσα σε αρη και Αλέξανδρο τελικα μου φαίνεται ότι πιο πολύ του παει το Άρης μιας και ο Άρης θεος του πολέμου δυνατός σαν τον μπεμπη που ξερει να κερδίζει στης μαχες!!! Αν μετα κανουμε κοριτσι θα το πουμε έριδα οπου ηταν η αδερφή του θεού αρη.

ενταξει...μπορεις να το ξανασκεφτεις για το Εριδα.... δεν θα τη κανει κανενα παιδακι παρεα!!! εσεις στα μερη σας εχετε ενα πολυ ωραιο ονομα. το Λευκοθεα. που ηταν αδερφη του βασιλια Αθαμα, απο τα Αθαμανικα Ορη...

Τα κοροϊδεύουμε αυτά αν εχεi φως νομίζουν ότι είναι μερα και τρώνε αν κλείσεις τα φωτα κοιμούνται οπότε ολη μερα φωτα και δώσε φαι αφου σου λεω μετα δεν μπορουν να σηκωθούν δεν τα κραταν τα ποδια τους να πως βγαινουν τα λεφτα μετα βαρια κοτοπουλα=καλα λεφτα!!!!χαχαχαχα

τι τα ταιζετε???

δινετε μονο σε εταιρειες?

Λεων ειμαι και ζυγος ο αντρας μου!!

ΔΕΝ το ειχαμε καταλαβει......... τετοια επιμονη, μονο ενα ζωδιο την εχει!!

Ανυπομονω να το δω Λιτσα!! Εσυ το ριχνεις κλεφτες ματιες, ε;;; Τί χρωμα ειναι;;;

κ εγω... εστω μια ιδεα...

οχι καρδουλες μαρη... βαλε κατι αλλο...

τι να κανουμε ρε κοπελια δεν ερχομαστε για διακοπες στην αθηνα!!!!!

μονο Χαλλλκιδικη!!!!!!

Ανοιγω κουρτινες........

Η μερα εχει ξεκινησει απο νωρις....οι ζεστες ακτινες του ηλιου εχουν γεμισει φως ολο τον οριζοντα.

Στο ανηφορικό δρομάκι αργά περπαταει μια μητερα....κραταει σφηχτα το παιδι της απο το χερι .....

Σήμερα δεν φυσαει....τα δεντρα στεκονται ακουνητα κατω απο το εντονο φως του ηλιου.......

Η θαλασσα και αυτη ασαλευτη ....σαν να εχει παγωσει.......μοναχα κατι θαλασσοπουλια πεφτουν στην αγκαλια της και ανακατεβουν τα γαλαζοπρασσινα νερα....

Κοιταζω γυρω .....το γυπεδο αδειο ...καταπρασσινο οπως πάντα .....στην μαντρα καποιοι εχουν γραψει ενα συνθημα......

το διαβαζω :shock:......''φασίστα αρ@#δι χρυσοχοιδη''...........

................

............

ενταξει... ισιωσαμε!

Τέλεια νύχτα.....

Και έχω και κάτι νεύρα τον αντρούλη μου..... Να του λέω άλλαξε πάμπερς και φορμάκι (μασάει το μανίκι και γίνετε μούσκεμα μέχρι πάνω) να πάω εγώ κάτω να φτιάξω το γάλα και γύρισα πάνω και εκείνος τότε ξεκούμπωνε το φορμάκι:confused::confused::confused:

Και ενώ άλλα πρωινά σηκώνετε όταν ξυπνάνε τα παιδιά και πάει και φέρνει την μάνα του να τα ταίσουν με την δική μου για να μην καθυστερήσει να πάει για δουλειά σήμερα που είναι έτοιμα τα παιδιά κοιμάτε ακόμη και δεν βιάζετε να πάει να κάνει καμία δουλειά...:evil::evil::evil:

Τέτοια μ΄@##κία έκανε χθες, πήγε να πάρει την μάνα του και κάθησε να πιεί και καφέ πρώτα και μετά να την ανεβάσει και πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του να την πάει γιατί δεν είχε πολύ βενζίνη αυτός και κάνει πίσω προσέχοντας μην χτυπήσει τον σκύλο του αλλά την καρότσα που ήταν πίσω δεν την είδε ήταν ψηλά και έσπασε το παμπριζ του ξένου αυτοκινήτου:evil::evil::evil:

.....ουυυυυφφφφφ τα είπα να ξεθυμάνω

10 στα 10 ο συζυγατος!

Καλημερα,

από χθες αλλά σημερα ειδικά, με εχει παρει από κατω. Αιτια, η όλη κατασταση της οικονομίας, της σκληρης λιτοτητας και των μέτρων που θα ανακοινωθουν εντος των ημερων για καταργηση δωρων, 13 14 μισθου κλπ..:( Προσπαθω να φανταστω πόσο θα αλλάξει η ζωη μας από δω και στο εξης, τι θα κόψουμε, τι θα περιορίσουμε,,,

Τεσπα, να μη σας μεταφερω τη διαθεση μου...

Θα εχουμε την Ελενίτσα από το Περαμα να μας περιγραφει τις ωραιες εικόνες για να μας κάνει να αισιοδοξούμε με τα απλά πραγματα που υπάρχουν γυρω μας...

Κανενας άλλος ανταποκριτης? Ιριδα, ΚΟτοπουλάκι, κοριτσια εκτός Αθηνών ????

,

στην ιδια κατασταση βρισκομαι... ψαχνω να βρω τι θα κανω!!! να φουνταρω? ποση συνταξη θα παρουν τα καμαρια μου απο μενα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μαιρουλα η κεφαλονια εχει το τεραστιο βουνο κ δε λεει πολυ...

ζακυνθος ειναι επισης φανταστικη για διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μοιαζει με κερκυρα αλλα ειναι μονο για καλοκαιρι κ παραλιες, ενω κερκυρα ερχονται και για πασχα και για αξιοθεατα κλπ

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Kαι εμένα πρώτη φορά χθες βράδυ έγινε.... Το βράδυ κοιμάμαι πάντα από 3 μηνών

το ειχε η μερα φαινεται και εμενα εχθες στις 4 ξυπνησε 3 φορες ο μπεμπης με την πιπιλα σταματησε αλλα ξυπνησε και την μπεμπα.....αντε να σταματησεις και αυτην...ευτυχως κανει δουλεια ο θαλασσουλης:mrgreen:

fCS8p3.png

Όχι δεν ειπα αυτό απλα ειπα του παει πολύ ε? ήμασταν αναμεσα σε αρη και Αλέξανδρο τελικα μου φαίνεται ότι πιο πολύ του παει το Άρης μιας και ο Άρης θεος του πολέμου δυνατός σαν τον μπεμπη που ξερει να κερδίζει στης μαχες!!! Αν μετα κανουμε κοριτσι θα το πουμε εριδα οπου ηταν η αδερφή του θεού αρη.

ιριδα καλε μπορειτε να τη πειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

[quote name=omorfakia;332276

μονο Χαλλλκιδικη!!!!!!

μπα εκει μονο σκ.......

μαιρουλα η κεφαλονια εχει το τεραστιο βουνο κ δε λεει πολυ...

ζακυνθος ειναι επισης φανταστικη για διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μοιαζει με κερκυρα αλλα ειναι μονο για καλοκαιρι κ παραλιες' date=' ενω κερκυρα ερχονται και για πασχα και για αξιοθεατα κλπ[/quote]

ναι ρε και εγω πασχα ειχα ερθει και περασα τελεια

fCS8p3.png

το ιονιο ειναι πολυ ωραιο,ειναι αυτο που λες συνδιαζει το πρασινο με το νησι,το μονο που δεν τρελαθηκα ηταν η κεφαλονια......

εγω τρελενομαι και για ζακυνθο:D

εγω τη Ζακυνθο τη μισω! απο τα χειροτερα μερη που εχω παει...

ιριδα καλε μπορειτε να τη πειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

μουρλια κ το Ιριδα!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Παρακολουθώ στις δεκάδες λεξεις που έγραψες την αγωνιώδη προσπαθειά σου να υποτιμήσεις την βιολογικά μου ηλικία την οποία και διακαώς επιθυμείς αλλά έχει περάσει ανεπιστρεπτή για σένα καλή μου υπερήλιξ!!!Σταμάτα λοιπόν τα τάματα στην Τήνο,τα ανάματα λαμπάδων άνω των 2 μέτρων στον Αγιο Φανούριο και τις δωρεές στον Φουστάνο γιατί είσαι στην Δύση της ζωής σου και εγώ στην Ανατολή και όπως καταλαβαίνεις μας χωρίζουν Ορίζοντες και χιλλιάδες μίλια!!!

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα να σαι καλα τζατζογρια με εκανες και γελασα......... Τι ωραια που τα λες σημερα. Εχει και ειρμο η σκεψη σου φαινεται πως εχεις ξαφνικες αναλαμπες απο το αλτσχαιμερ......... Μπραβο βρε χαιρομαι για σενα..... Ειμαι περιεργη να δω ποσο θα κρατησει.......

Καλημέρα.

Εμάς μας άρεσε η Ζάκυνθος και η Ζέτα ζητάει να πηγαίνουμε εκεί κάθε καλοκαίρι.

Άσοα ωραίες οι μπομπο και τα προσκλητήρια.

Ασπα και Ελένη26 κουκλιά τα μπεμπάκια σας και ολόκληροι άντρες πια.

3qg3p2.png qfe4p2.png

μεφη επειδη χαζεψα κι εσυ β.ελλαδα μενεις?

ναι στο κανονι ειναι ωραια για τουριστες κλπ! οσο για το φαι ειχαμε μαθηματα μαγειρικης τις προαλλες, που ησουν? χαχαχαχα

Στην Ξάνθη.Τα είχα δεί τα μαγειρεματά σας.Ξέρω να μαγειρεύω και κάνω συχνά παστιτσάδα.

Διαφημίσεις

ελα βρε ομορφοελενη! στη ζακυνθο δε πηγες στη παραλια του Λαγκαδα (αν το θυμαμαι καλα) με τις χελωνες καρετα-καρετα?????? αποκλειεται να μη σου αρεσε!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ελα βρε ομορφοελενη! στη ζακυνθο δε πηγες στη παραλια του Λαγκαδα (αν το θυμαμαι καλα) με τις χελωνες καρετα-καρετα?????? αποκλειεται να μη σου αρεσε!!!

εμενα η μοναδικη παραλια, που δεν ηταν ακριβως παραλια, ηταν ο Μαραθος ή Μαραθιας..δεν θυμαμαι τωρα... ειχε κατι βραχια κ βουτουσαμε απο κει...

χωματοδρομο ειχαμε περασει.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε ειρηνακη αποκτησατε και παραλια???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συγνωμη ιριδακη δεν μπορεσα να μην το σχολιασω:mrgreen::mrgreen:

φταινε οι κακες παρεες που κανω τα βραδια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...