Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιριδα, τυχερη εισαι! παντως νομιζω οτι οταν αλλαζουμε τροφες, βαζουμε κρεμες, φαγητα και τετοια, γινονται λιγο πιο ανησυχα! Εκτος αν ειναι ιδεα μου!

Καλως τη λαγκαδιωτικη κατσαριδα!!

Κατσαρίδα και μαλιστα τριχωτη και χνουδωτη εισαι και φαίνεσαι.......... Με αγαπάς πολυ ε? και εγώ το ιδιο..... Πάντως ρε παιδια φτυστε με να μην με ματιαξετε κανενα από τα παιδακια μου ζωη να εχουν δεν με ξυπνησαν βραδυ......... Εκτος απο τα φυσιολογικα δοντακια, πυρετουληδες και τα σχετικά. Και ναι κοτα τσουρομαδημενη δεν ειναι λογικο οταν βαζεις κατι καινουριο στη διατροφή τους να ειναι ανησυχα? Τι στομαχι εχουν τα καημενα τα μωρακια μας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ξερα οτι μολις φευγαμε οι πρωινες θα γραφατε 10 σελιδες.... ατιμες το ηξερα!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις ηλιο εχουμε σημερα, γιατι χτες χαλια η μερα, εβρεξε κι ολας!

παμε παιδιατρο το απογευμααααααααααααααα

Αχ,ρε Ιριδάκι,να ξερες πόσο ζηλεύω για το μέρος που ζείς!!Τρελλένομαι για Κέρκυρα!!!!

Από πότε εγινε η αλήθεια επιθετικότητα? Τι μου κοιμάσαι με τις κότες? Εμεις δηλαδή δεν έχουμε παιδια? Δεν κανουμε δουλειές? Δεν δουλεύουμε? Ολα τα κάνουμε αλλα το ξενύχτι - ξενύχτι....... Και τι να μου στείλει η Ζακυνθινια? Δεν τα χρειαζομαι........... εγώ από μονη μου ειμαι ληγμένη δεν θελω κα βοήθεια από κανέναν. Απλά όσο περνάει ο καιρός αν και στην αρχή ειχα τις αντιρρήσεις μου με την Κιμι τωρα την πιστεύω όλο και πιο πολυ και διαπιστώνω πόσο δίκιο εχει........... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ελένη μου ωραία περιγραφή ειδικά το τέλος....... Υπομονή κοριτσάκια που ξενυχτάτε θα μεγαλώσουν τα μωράκια σας. Γεωργία κατι τετοιες βλακειες τις κανουν οι αντρηδες.....

Τί λες μαρή μετοεναποδιστονταφο;;;;Πού θα με πείς έμένα γριά;;;Εγώ έχω το ωράριο που έχουν τα βρεφάκια για να δώσουν ύψος!!Οι γριές φοβούνται να κοιμηθούν το βράδυ μην τυχόν και έρθει ο έξω από δω και της πιάσει στον ύπνο!!Γιατί δεν λές οτι το πι σι δίπλα στο παράθυρο το'χεις για να βλέπεις στην εξώπορτα μην τυχόν και έρθει και δεν τον προλάβεις;;;;Και γώ λέω οτι σε εξαγόρασαι με λεφτά η άλλη!!Χάπια εσύ δεν τα χρειάζεσαι και μάλιστα ληγμένα!!Είσαι από μόνη σου ληγμένη!!Να στείλω το υγειονομικό να σε πάει για απόσυρση!!!

Εκανα εικονα τη τσουρομαδημενη κοτα και πεθανα στο γελιο!!!

Χθες που τη δωσαμε πατατα καροτο ηταν μια μ@$κια!! Μπλιαχ!! Αλλα αυτη εκει, το στομα ορθανοιχτο, ο καλος ο μυλος.... μα τί λιχουδικο παιδι εκανα!!!

Εκανα εικονα τη τσουρομαδημενη κοτα και πεθανα στο γελιο!!!

Χθες που τη δωσαμε πατατα καροτο ηταν μια μ@$κια!! Μπλιαχ!! Αλλα αυτη εκει, το στομα ορθανοιχτο, ο καλος ο μυλος.... μα τί λιχουδικο παιδι εκανα!!!

Μπράβο στο κοριτσάκι σου!!Μην μιλας καθόλου!!Είσαι τυχερή!Και μένα τα χόρτα τα τρώει πολύ καλά και χθές έφαγε και φρούτα!!Ολα τα λεφτά η ξινισμένη φατσούλα της!!Τελικά όμως τα έφαγε!Εκείνο που δεν της άρεσε ήταν η κρέμα.Της έδωσα ένα δείγμα Νουνού που είχα αλλά σήμερα θα πάω να της πάρω την βιολογική της Χόλ να δοκιμάσει.

Διαφημίσεις

Τί λες μαρή μετοεναποδιστονταφο;;;;Πού θα με πείς έμένα γριά;;;Εγώ έχω το ωράριο που έχουν τα βρεφάκια για να δώσουν ύψος!!Οι γριές φοβούνται να κοιμηθούν το βράδυ μην τυχόν και έρθει ο έξω από δω και της πιάσει στον ύπνο!!Γιατί δεν λές οτι το πι σι δίπλα στο παράθυρο το'χεις για να βλέπεις στην εξώπορτα μην τυχόν και έρθει και δεν τον προλάβεις;;;;Και γώ λέω οτι σε εξαγόρασαι με λεφτά η άλλη!!Χάπια εσύ δεν τα χρειάζεσαι και μάλιστα ληγμένα!!Είσαι από μόνη σου ληγμένη!!Να στείλω το υγειονομικό να σε πάει για απόσυρση!!!

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα βρεφακι? Και θες να δωσεις και υψος? Τα ληγμενα μαλλον εσυ τα παιρνεις και δεν το μολογάς........... Τετοια λες και στον αντρα σου μαρη και σε πιστευει ο ερμος? Δηλαδη μονη σου λες οτι εισαι και γρια και κοντή, αλλα τα εγκεφαλικα σου κυτταρα καηκαν και δεν καταλαβαινεις τι γραφεις........Κιμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι μαρη να διαβασεις τι γραφει η Ξανθιωτισσα......... και οσο για το υγειονομικο με τρομαξες τωρα........ Τρεμω απο το φοβο μου..... που αν ερθουν εδω θα πουν ποια τρελλοκαμπερω μας εστειλε εδω? και μολις ερθουν απο εκει θα σε παρουν σουμπιτη πριν το καταλαβεις και θα τους λες εγω ειμαι βρεφακι και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.............. Και δεν εξαγοραζομαι εγω. Μπορει να ειμαι φτωχια αλλα δεν μπορει να με εξαγορασει κανενας. Και το πισι ειναι στο βαθος με πλατη στο παραθυρο......... Εσυ που το εχεις στο μπαλκονι? Να προλαβεις να τρεξεις να κρυφτεις σε καμια ντουλαπα μη σε βρει................. μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

καλε βαλε καμια φωτογραφια των παιδιων στο αλμπουμ να δουμε πώς εγιναν!!

Γελασες κοτοπουλακι μου? Πολυ χαιρομαι καποιες αλλες κλαινε μαζι μου.......... Και σιγα μη βαλει φωτο των παιδιων της καλε......... Φοβαται γιατι καπου εκει θα ειναι και αυτη και θα δουμε και θα καταλαβουμε ποσο γερασε.............

Καλημερα,

από χθες αλλά σημερα ειδικά, με εχει παρει από κατω. Αιτια, η όλη κατασταση της οικονομίας, της σκληρης λιτοτητας και των μέτρων που θα ανακοινωθουν εντος των ημερων για καταργηση δωρων, 13 14 μισθου κλπ..:( Προσπαθω να φανταστω πόσο θα αλλάξει η ζωη μας από δω και στο εξης, τι θα κόψουμε, τι θα περιορίσουμε,,,

Τεσπα, να μη σας μεταφερω τη διαθεση μου...

Θα εχουμε την Ελενίτσα από το Περαμα να μας περιγραφει τις ωραιες εικόνες για να μας κάνει να αισιοδοξούμε με τα απλά πραγματα που υπάρχουν γυρω μας...

Κανενας άλλος ανταποκριτης? Ιριδα, ΚΟτοπουλάκι, κοριτσια εκτός Αθηνών ????

μεφη εχεις ερθει προφανως ε? πως κ τοση συμπαθεια για το νησι μας??????????? αντε ανεβα το καλοκαιρακι κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!

κοτοπουλοαλεκακι της ξεκινησα κρεμα ρυζαλευρο προχτες,σημερα θα το φαει 3η μερα δηλαδη... καταρχας τρελαθηκε απο τη χαρα της κ τωρα μολις βλεπει κουταλι ακομα και αδειο να ναι ανοιγει το στομα της να το φαει! ειναι τρομερη.... κ παλι δε ξυπνησε τα βραδια.... καλε εδω στο νοσοκομειο που ειμασταν αν δε τη ξυπναγαν για την αντιβιωση κλπ δε ξυπναγε το μαναρακι μου!!!!!!!! κ μετα που γυρισαμε σπιτι κι επρεπε να παιρνει αντιβιωση στην ωρα της παλι εγω τη ξυπναγα!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μας μοιασε στον υπνο κ να μαστε τυχεροι τα βραδια........ παντως εχουμε καλα δειγματα ως τωρα νομιζω!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλε βαλε καμια φωτογραφια των παιδιων στο αλμπουμ να δουμε πώς εγιναν!!

Σήμερα θα πάω να εμφανίσω,αν λες για τα δικά μου!!!

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα βρεφακι? Και θες να δωσεις και υψος? Τα ληγμενα μαλλον εσυ τα παιρνεις και δεν το μολογάς........... Τετοια λες και στον αντρα σου μαρη και σε πιστευει ο ερμος? Δηλαδη μονη σου λες οτι εισαι και γρια και κοντή, αλλα τα εγκεφαλικα σου κυτταρα καηκαν και δεν καταλαβαινεις τι γραφεις........Κιμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι μαρη να διαβασεις τι γραφει η Ξανθιωτισσα......... και οσο για το υγειονομικο με τρομαξες τωρα........ Τρεμω απο το φοβο μου..... που αν ερθουν εδω θα πουν ποια τρελλοκαμπερω μας εστειλε εδω? και μολις ερθουν απο εκει θα σε παρουν σουμπιτη πριν το καταλαβεις και θα τους λες εγω ειμαι βρεφακι και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.............. Και δεν εξαγοραζομαι εγω. Μπορει να ειμαι φτωχια αλλα δεν μπορει να με εξαγορασει κανενας. Και το πισι ειναι στο βαθος με πλατη στο παραθυρο......... Εσυ που το εχεις στο μπαλκονι? Να προλαβεις να τρεξεις να κρυφτεις σε καμια ντουλαπα μη σε βρει................. μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Παρακολουθώ στις δεκάδες λεξεις που έγραψες την αγωνιώδη προσπαθειά σου να υποτιμήσεις την βιολογικά μου ηλικία την οποία και διακαώς επιθυμείς αλλά έχει περάσει ανεπιστρεπτή για σένα καλή μου υπερήλιξ!!!Σταμάτα λοιπόν τα τάματα στην Τήνο,τα ανάματα λαμπάδων άνω των 2 μέτρων στον Αγιο Φανούριο και τις δωρεές στον Φουστάνο γιατί είσαι στην Δύση της ζωής σου και εγώ στην Ανατολή και όπως καταλαβαίνεις μας χωρίζουν Ορίζοντες και χιλλιάδες μίλια!!!

Διαφημίσεις

μεφη εχεις ερθει προφανως ε? πως κ τοση συμπαθεια για το νησι μας??????????? αντε ανεβα το καλοκαιρακι κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!

Εχω έρθει και το λατρεψα το νησί!!Αυτό που συνδιάζει το πράσινο με την θάλασσα,οι τουριστικού προορισμοί,οι κατοικοι,γενικά έχει μια άλλη αυρα αυτό το μέρος!!Θα μου άρεζε πολύ να μένω εκεί!!Μέναμε σ'ένα ξενοδοχείο στο κανόνι.Και το φαγητό μου άρεσε πολύ.

Ανοιγω κουρτινες........

Η μερα εχει ξεκινησει απο νωρις....οι ζεστες ακτινες του ηλιου εχουν γεμισει φως ολο τον οριζοντα.

Στο ανηφορικό δρομάκι αργά περπαταει μια μητερα....κραταει σφηχτα το παιδι της απο το χερι .....

Σήμερα δεν φυσαει....τα δεντρα στεκονται ακουνητα κατω απο το εντονο φως του ηλιου.......

Η θαλασσα και αυτη ασαλευτη ....σαν να εχει παγωσει.......μοναχα κατι θαλασσοπουλια πεφτουν στην αγκαλια της και ανακατεβουν τα γαλαζοπρασσινα νερα....

Κοιταζω γυρω .....το γυπεδο αδειο ...καταπρασσινο οπως πάντα .....στην μαντρα καποιοι εχουν γραψει ενα συνθημα......

το διαβαζω :shock:......''φασίστα αρ@#δι χρυσοχοιδη''...........

................

............

:confused::confused::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα:D

fCS8p3.png

μαρκελακι απο εικονες αλλο τιποτα εδω!

εμενα το γραφειο ειναι στη μια μερια που ερχονται τα καραβια απο ηγουμενιτσα για να πανε στο λιμανι και βλεπουμε απο τα παραθυρα φατσα μας ολη τη θαλασσα και το νησακι το "Βιδο" που ειναι καταπρασινο κ ειναι τρελα!

και για ναρθω στο γραφειο ο δρομος μου ειναι οοοοοοολη η παραλιακη (2 χλμ περιπου) και ετσι οπως ειναι το πρωι με τον ηλιο η θαλασσα ειναι απιθανη!!!!!!! με τα καραβακια να πλεουν και το φρουριο να δεσποζει στην ακρη του νησιου...

αχ ειναι η αγαπημενη μου διαδρομη με το αμαξι μεσα στη πολη! μονο και μονο γιαυτες τις εικονες χαιρεσαι να πηγαινεις στη δουλεια....! εμ τι σου ειναι το νησι.....

(ελενη1 καλα τα λεω?????????????)

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

να σας πω, εμενα (δοξα το θεο, να μη πω μεγαλη κουβεντα) και που ξεκινησα τη δουλεια δε ξυπνησε ποτε βραδυ.... γυρω στις 23.00 23.30 κοιμαται και τις 07.00 το πρωι εγω τη ξυπναω με το ζορι για να φαει να φυγω... εσας ετσι ξαφνικα ξεκινησαν το ξενυχτι για φαι???????? λετε να αρχισω να ετοιμαζομαι για ξενυχτια???????? παντως κ τις 2 προηγουμενες μερες που φοβηθηκα που δεν ειχε φαει ολη μερα καλα κ τη σηκωσα να τη θηλασω μεσα στη μαυρη νυχτα, εφαγε κανονικα χωρις καν να ξυπνησει!!!!!!!!!!

Kαι εμένα πρώτη φορά χθες βράδυ έγινε.... Το βράδυ κοιμάμαι πάντα από 3 μηνών

lRZRp3.png

Εχω έρθει και το λατρεψα το νησί!!Αυτό που συνδιάζει το πράσινο με την θάλασσα,οι τουριστικού προορισμοί,οι κατοικοι,γενικά έχει μια άλλη αυρα αυτό το μέρος!!Θα μου άρεζε πολύ να μένω εκεί!!Μέναμε σ'ένα ξενοδοχείο στο κανόνι.Και το φαγητό μου άρεσε πολύ.

το ιονιο ειναι πολυ ωραιο,ειναι αυτο που λες συνδιαζει το πρασινο με το νησι,το μονο που δεν τρελαθηκα ηταν η κεφαλονια......

εγω τρελενομαι και για ζακυνθο:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...