Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέεεερα!!!

Νυστάαααζωωωωωωω!!!! 4:00΄ με ξύπνησε σήμερα η μπουμπού και έκλαιγε... 06:30 ξανακοιμήθηκε αφού την άλλαξα την τάισα την κούνησα στο ριλάξ και την πήρε ο ύπνος και μετά την έβαλα στην κούνια.... με αυτά και αυτά ανακάτεψε και τον μπέμπη, τον τάισα και αυτόν και αφού κοιμήθηκε ξανά έφυγα για την δουλειά και τους άφησα και του 3 να κοιμούνται:evil::evil::evil:

lRZRp3.png

:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock::shock:

Ειδες.....εχουμε και επιμορφωτικα συνθηματα στον τοιχο του γυπεδου.....καθε μερα άλλο ..........και διπλα το σημα των αναρχικών η των ολυμπιακων-παναθηναικων .Που να ακούσεις κιόλας.........:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλη νύχτα georgi ....:mrgreen:

Τέλεια νύχτα.....

Και έχω και κάτι νεύρα τον αντρούλη μου..... Να του λέω άλλαξε πάμπερς και φορμάκι (μασάει το μανίκι και γίνετε μούσκεμα μέχρι πάνω) να πάω εγώ κάτω να φτιάξω το γάλα και γύρισα πάνω και εκείνος τότε ξεκούμπωνε το φορμάκι:confused::confused::confused:

Και ενώ άλλα πρωινά σηκώνετε όταν ξυπνάνε τα παιδιά και πάει και φέρνει την μάνα του να τα ταίσουν με την δική μου για να μην καθυστερήσει να πάει για δουλειά σήμερα που είναι έτοιμα τα παιδιά κοιμάτε ακόμη και δεν βιάζετε να πάει να κάνει καμία δουλειά...:evil::evil::evil:

Τέτοια μ΄@##κία έκανε χθες, πήγε να πάρει την μάνα του και κάθησε να πιεί και καφέ πρώτα και μετά να την ανεβάσει και πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του να την πάει γιατί δεν είχε πολύ βενζίνη αυτός και κάνει πίσω προσέχοντας μην χτυπήσει τον σκύλο του αλλά την καρότσα που ήταν πίσω δεν την είδε ήταν ψηλά και έσπασε το παμπριζ του ξένου αυτοκινήτου:evil::evil::evil:

.....ουυυυυφφφφφ τα είπα να ξεθυμάνω

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Γιωργια! Κουραγιο!!!

Εμενα ξυπνησε 2 3 3,30 και 3,50! Την πηρα στο κρεβατι και ξεραθηκε μεχρι τις 7,30!

Συμεθερα, λενε και συνθηματα για τους διαιτητες και τους συγγενεις τους;;;

χιχιχι!!

Εμενα ξυπνησε 2 3 3,30 και 3,50! Την πηρα στο κρεβατι και ξεραθηκε μεχρι τις 7,30!

χιχιχι!!

Μια χαρά και εσείς!!!:roll::roll:

Φοβάμαι να τα πάρω στο κρεβάτι για να μην συνηθήσουν αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω τα παίρνω και εγώ αλλά εμένα δεν κοιμούνται στο κρεβάτι.... παίζουν και το διασκεδάζουν και πάλι δεν με αφήνουν να κοιμηθώ

lRZRp3.png

δεν μας ειπες τη γνωμη σου και εχω ανησηχησει~!!!!!

Νύσταζα πουλάκι μου και δεν είχα κουράγιο.Οι μπομπονιέρες πολύ ωραίες αλλά κάνε και κανένα χωνάκι για τα παιδιά.Τέτοιες δώσε μόνο στους μεγάλους.Από 2 σε κάθε οικογένεια φτάνουν.Στα παιδιά ζαχαρωτά.Από προσκλήτήρια δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω το 4.Θα τα ξαναδω και θα σου πω.

6,15... να σε παρω τηλ. να σε ξυπνησω???

Σήμεα 6:30 ξύπνησα!

Γεια σας τσουπρες.......... Μαιρη με γειααααααααααααααααα........ Καλοφορετο αυτο παλιο και αλλο καινουριο...... Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηη το βρηκες το φουστανι σου. Η παλιογρια που παει να κοιμηθεί νωρις η Μεφη στο βρήκε ε? Να και κατι στο οποιο ειναι χρησιμες οι γιαγιαδες μπουχαχαχαχαχαχαχα. Αλλα με το αλτσχαιμερ που τη διακρινει παρατριχα λαθος θα σου το εστελνε ε? Κιμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχεις για μια ακομα φορα δικιο κοπέλα μου για τον βροντοσαυρο......

Περαστικά στο Ζετακι...... Παω να δω τις φωτο που βαλατε να σχολιασω. Αλεκα ο σκυλος της Ελενης μαλλον χρειαζεται οφθαλμιατρο.....

Βλέπω μια ξαφνική επιθετικότητα από μερους σου προς το ατομό μου;;;;:o

Πόσα σου έστειλε η Ζακυνθινιά;;;;Μολόγα!!!!!!!!

καλα και το σκεφτεται???? αλλοι θα παρακαλαγαν.....να δεις τωρα που δυσκολευουν τα πραγματα πόσοι θα την κανουν για επαρχια

Για ακόμη μια φορά συμφωνώ μαζί σου!

ΕΥΗΓ..οχι δεν πληρωσαμε..περασαμε σφαιρα οπως μας ειπες...μπατε σκυλοι αλεστε...ναι στειλε μου φωτος..μετα θα σας βαλω κ εγω πρωτα ο Θεος..αν κ δε φαινεται πολυ..αν παρατηρησεις ΕΥΗΓ σε μια φωτο που καθεται μπεμπονα στο ρηλαξ.φαινεται το προβλημα..απλα ηθελαν να με βγαλουν ολοι τρελλοι.κ δε σας το πα μαλλον..η πεθερα μου που ηρθε να κρατησει Χρηστο μου την ειπε γιατι δεν περιμενα να παω τον αλλο μηνα...

Και ζεί ακόμη;;Πλάκα πλάκα πες τον θάνο αυτές τις μέρες που είσαι μες στην αγωνία να κρατήσουν τις γνώμες τους όλοι για τον εαυτό τους και να κάνουν τουμπεκί!Μη χιέ..ω εχουν και αποψη!Οι αχάριστες!!Αι σιχτίρ με σύγχισες πρωί πρωί!!Πώς γίνεται,ρε κορίτσια,οι περισσότερες πεθερές να λένε πάντα αυτα που δεν πρέπει;;

οταν γυρισαμε κ της ειπαμε τι θα γινει..μας την ειπε...μηπως επρεπε να την πατε νωριτερα????????????ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙΙΙΙ αντε να ανοιξουμε το πριβε..

Ελένη1,στείλε κάτι και στην πεθερά της Κίμη γιατί δεν την βλέπω καλά!!

Ανοιγω κουρτινες........

Η μερα εχει ξεκινησει απο νωρις....οι ζεστες ακτινες του ηλιου εχουν γεμισει φως ολο τον οριζοντα.

Στο ανηφορικό δρομάκι αργά περπαταει μια μητερα....κραταει σφηχτα το παιδι της απο το χερι .....

Σήμερα δεν φυσαει....τα δεντρα στεκονται ακουνητα κατω απο το εντονο φως του ηλιου.......

Η θαλασσα και αυτη ασαλευτη ....σαν να εχει παγωσει.......μοναχα κατι θαλασσοπουλια πεφτουν στην αγκαλια της και ανακατεβουν τα γαλαζοπρασσινα νερα....

Κοιταζω γυρω .....το γυπεδο αδειο ...καταπρασσινο οπως πάντα .....στην μαντρα καποιοι εχουν γραψει ενα συνθημα......

το διαβαζω :shock:......''φασίστα αρ@#δι χρυσοχοιδη''...........

................

............

:D:D:D:DΕκεί που μας ανεβάζεις στα σύννεφα,δίνεις μια και μας γκρεμοτσακίζεις!!

Κίμη,αίμα μπορούμε και εμείς να σου δώσουμε.Είναι και ο Σάκης και ο αδερφός μου αιμοδότες.Οποτε χρειαστείς πές μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ξερα οτι μολις φευγαμε οι πρωινες θα γραφατε 10 σελιδες.... ατιμες το ηξερα!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις ηλιο εχουμε σημερα, γιατι χτες χαλια η μερα, εβρεξε κι ολας!

παμε παιδιατρο το απογευμααααααααααααααα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

χιχιχι!!

oυυυυ....χαμος γινεται....θα τα γραφω λιγα λιγα να μαθαινετε....:tongue:

Μια χαρά και εσείς!!!:roll::roll:

Φοβάμαι να τα πάρω στο κρεβάτι για να μην συνηθήσουν αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω τα παίρνω και εγώ αλλά εμένα δεν κοιμούνται στο κρεβάτι.... παίζουν και το διασκεδάζουν και πάλι δεν με αφήνουν να κοιμηθώ

Κουραγιο.....ολοι οι αντρες την ιδια ''μόυρη'' εχουν..........

ουτε εγω τον παιρνω στο κρεβατι....

(γιατι μου φανηκε περιεργη αυτη η προταση?):tongue:

.....

παω μαγαζι .........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

να σας πω, εμενα (δοξα το θεο, να μη πω μεγαλη κουβεντα) και που ξεκινησα τη δουλεια δε ξυπνησε ποτε βραδυ.... γυρω στις 23.00 23.30 κοιμαται και τις 07.00 το πρωι εγω τη ξυπναω με το ζορι για να φαει να φυγω... εσας ετσι ξαφνικα ξεκινησαν το ξενυχτι για φαι???????? λετε να αρχισω να ετοιμαζομαι για ξενυχτια???????? παντως κ τις 2 προηγουμενες μερες που φοβηθηκα που δεν ειχε φαει ολη μερα καλα κ τη σηκωσα να τη θηλασω μεσα στη μαυρη νυχτα, εφαγε κανονικα χωρις καν να ξυπνησει!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημεραααααααααααα σημερις ειμαι μονη και αν οοοοολα πανε καλά και δεν πεσει δουλίτσα θα σας μιλήσω και πρωι και βράδυ!!!! Ποιος τη χάρη σας!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω μια ξαφνική επιθετικότητα από μερους σου προς το ατομό μου;;;;:o

Πόσα σου έστειλε η Ζακυνθινιά;;;;Μολόγα!!!!!!!!

Από πότε εγινε η αλήθεια επιθετικότητα? Τι μου κοιμάσαι με τις κότες? Εμεις δηλαδή δεν έχουμε παιδια? Δεν κανουμε δουλειές? Δεν δουλεύουμε? Ολα τα κάνουμε αλλα το ξενύχτι - ξενύχτι....... Και τι να μου στείλει η Ζακυνθινια? Δεν τα χρειαζομαι........... εγώ από μονη μου ειμαι ληγμένη δεν θελω κα βοήθεια από κανέναν. Απλά όσο περνάει ο καιρός αν και στην αρχή ειχα τις αντιρρήσεις μου με την Κιμι τωρα την πιστεύω όλο και πιο πολυ και διαπιστώνω πόσο δίκιο εχει........... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ελένη μου ωραία περιγραφή ειδικά το τέλος....... Υπομονή κοριτσάκια που ξενυχτάτε θα μεγαλώσουν τα μωράκια σας. Γεωργία κατι τετοιες βλακειες τις κανουν οι αντρηδες.....

Ιριδα, τυχερη εισαι! παντως νομιζω οτι οταν αλλαζουμε τροφες, βαζουμε κρεμες, φαγητα και τετοια, γινονται λιγο πιο ανησυχα! Εκτος αν ειναι ιδεα μου!

Καλως τη λαγκαδιωτικη κατσαριδα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...