Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ετσι ειναι οι στρατιωτικοι..εχουν υπηρεσιες...στη Σαντορινη ειχε 12-13 το μηνα κ χωρις ρεπο την επομενη μερα,εδω τωρα ειναι 6-7 το μηνα..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν πληρωνεται τιποτα παραπανω..!!!

μαλιστα.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω κ εγω...να ξαπλωσω ,γιατι θα το τελειωσω το μπουκαλι...μπουχαχαχαααα.εγω αδειασα τασακια,κ επλυνα κ ποτηρια,καντε κατι κ εσεις να κλαεισουμε..

καληνυχτααα ,τα λεμε αυριο,καλη ξεκουραση..

καλημερα ΣΑΠΦΩ...

δεν ειχα σκοπο να παω Ακρατα ειναι 1.45 λεπτα με παιδια..που να παω?για 2 μερες?κ μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι.

ε ναι ειναι μακρια για 2 μερες μονο....και βαλε το μαζεμα....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

παω κ εγω...να ξαπλωσω ,γιατι θα το τελειωσω το μπουκαλι...μπουχαχαχαααα.εγω αδειασα τασακια,κ επλυνα κ ποτηρια,καντε κατι κ εσεις να κλαεισουμε..

καληνυχτααα ,τα λεμε αυριο,καλη ξεκουραση..

καλημερα ΣΑΠΦΩ...

Κουραστηκες? Εμεις που τα κανουμε καθε βραδυ οι δυο μας......... Τεσπα δεκτη η βοηθεια σου.... Να εισαι καλα..... Καλο σου βραδυ.... Καλε τι Σαπφω αυτη δεν ηταν Λεσβία? Αχ ρε Ελενη τι θα διαβασεις αυριο..........

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα!!!!!!

Μια απλη ξερη καλημερα βρε συμπεθερα;;;

Ολοκληρη περιγραφη σου κανα χθες για να εμπνευστεις και να γραψεις κατιτις σημερα!!!

μηπως δεν πηρες ακομα ΤΟ χαπι;;;

Ανοιγω κουρτινες........

Η μερα εχει ξεκινησει απο νωρις....οι ζεστες ακτινες του ηλιου εχουν γεμισει φως ολο τον οριζοντα.

Στο ανηφορικό δρομάκι αργά περπαταει μια μητερα....κραταει σφηχτα το παιδι της απο το χερι .....

Σήμερα δεν φυσαει....τα δεντρα στεκονται ακουνητα κατω απο το εντονο φως του ηλιου.......

Η θαλασσα και αυτη ασαλευτη ....σαν να εχει παγωσει.......μοναχα κατι θαλασσοπουλια πεφτουν στην αγκαλια της και ανακατεβουν τα γαλαζοπρασσινα νερα....

Κοιταζω γυρω .....το γυπεδο αδειο ...καταπρασσινο οπως πάντα .....στην μαντρα καποιοι εχουν γραψει ενα συνθημα......

το διαβαζω :shock:......''φασίστα αρ@#δι χρυσοχοιδη''...........

................

............

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...