Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πραγματικά δεν έχω ακούσει τόσο κακά πράγματα μαζεμένα. Μου λέει «νωρίς το θυμήθηκες». Αφού έχεις ΠΩΑ από τα 25. Πιστεύει πως η ΠΩΑ οφείλεται σε αυτοάνοσο. Καλό είναι μου λέει να κάνετε κοριτσάκι για να πάρει το καλό χρωμόσωμα Χ από τον σύζυγο, αν μπορείτε να το ελέγξετε στο κέντρο που πάτε. Πήγαινε με δότρια. Του λέω γιατρέ, πριν 4 μηνες έκλεισα τα 33. Γιατί να μη προσπαθήσω ; Για να μη ταλαιπωρηθείς μου λέει. Οχι να προσπαθήσεις αν θες αλλά να σκεφτείς κ το άλλο σενάριο. Αποδεξου το και ζήσε με αυτό για να προχωρήσεις παρακάτω. Πραγματικά δεν έχω σταματήσει να κλαίω από την ώρα που γύρισα. Είμαι ρεαλιστής λέει. Θα σου πω τη γνώμη μου : « κάνε 1-2 προσπάθειες ακόμα κ μετά με δότρια για να αποφύγεις τις γενετικές ανωμαλίες». Τον ρωτάω, γενικά αναφέρεστε σε μια κοπέλα με ΠΩΑ ή σε εμένα συγκεκριμένα; Όχι λέει, σε εσένα με το συνδυασμό του σπέρματος. Δλδ του λέω δε μπορούμε κάπως να δούμε σε ποιο προκλιμακτιριακο στάδιο είμαι; Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε ; 6 μήνες ; Μου απαντά πως δεν μπορούμε να το δούμε αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Κάνε όλες τις εξετάσεις σου κ έλα πάλι να τα δούμε κ να ξεκινήσουμε glucophase.

Δεν ξέραμε να τον ρωτήσουμε πότε θα κάνουμε παιδί.

Μου θυμίζει την παθολόγο που πήγα πέρυσι για τσεκ απ κι όταν της είπα πως έχω χάσει 16 κιλά από γέννα,με κοίταξε καλά καλά και μου είπε, καλά πόσα ήσουν?????😱 Επίσης με ρώτησε γιατί άργησα να κάνω παιδί.

Κάποια στιγμή μπερδεύτηκα, νόμιζα δεν ήμουν σε γιατρό😳

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να τωρα που εμαθες αγορασε το μαρη..

ε μα τι σκ&^*&τα σας δινει η γυναικεια θεοτητα..

πλακα πλακα οι 3 μας μενουμε καθε βραδυ..κ ολες εχουμε απο 2 κ πανω..παιδακια.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω ειρηνη!!!

καλε με εσκασε ο αλλος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α μακρια θα πατε ειρηνη θα κουραστειτε καλε:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα που το ειπες το θυμηθηκα ναι αρκουδα ειπε......... να της βγαλουμε μια επιδοτηση!!!! Και που να παμε ρα Μαιρουλα μου......... δεν εχουμε ολοι σπιτι στη χαλικιδικη........ Εκει δεν θα πας? Για πες τωρα τι ειπε ο αρης για το φουστανι?

Τωρα που το ειπες το θυμηθηκα ναι αρκουδα ειπε......... να της βγαλουμε μια επιδοτηση!!!! Και που να παμε ρα Μαιρουλα μου......... δεν εχουμε ολοι σπιτι στη χαλικιδικη........ Εκει δεν θα πας? Για πες τωρα τι ειπε ο αρης για το φουστανι?

οχι ρε δεν θα παμε γιατι εχουμε γαμοβαφτιση οπωτε εδω....

του αρεσε παρα πολυ ρε συ...και στεναχωρεθηκε εχθες που εγινε αυτο αφου με εβλεπε ετσι και μου ελεγε ελα παμε να το παρουμε και ας ειναι ετσι.....σημερα με πηρε το πρωι στις 10 για να με ρωτησει αν πηρα να το βρω..:D:D:Dμε λυπηθηκε:D

εσυ τι εκανες τελικα??θα παραγγειλεις?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

οχι ρε δεν θα παμε γιατι εχουμε γαμοβαφτιση οπωτε εδω....

του αρεσε παρα πολυ ρε συ...και στεναχωρεθηκε εχθες που εγινε αυτο αφου με εβλεπε ετσι και μου ελεγε ελα παμε να το παρουμε και ας ειναι ετσι.....σημερα με πηρε το πρωι στις 10 για να με ρωτησει αν πηρα να το βρω..:D:D:Dμε λυπηθηκε:D

εσυ τι εκανες τελικα??θα παραγγειλεις?

αχ βαχ και ξαναμανα αχ βαχ......... Θα ξερω αρχες του μηνα.... ειδες βρε ο αρουλης........ Καλο παιδι τον αγαπησα με αυτα που ειπες

χωρις κινηση ειναι 30-40 λεπτα,με κινηση ειναι 30-40 μερες...δεν εχω σπιτι στη Βαρκιζα,τωρα θα παμε να δουμε μια μονοκατοικια κ αν μας κανει θα την κλεισουμε..τα λεφτα δεν ειναι το θεμα..

πολυ καλος ο αντρουλης σου Μαιρουλα,,

χωρις κινηση ειναι 30-40 λεπτα,με κινηση ειναι 30-40 μερες...δεν εχω σπιτι στη Βαρκιζα,τωρα θα παμε να δουμε μια μονοκατοικια κ αν μας κανει θα την κλεισουμε..τα λεφτα δεν ειναι το θεμα..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι μωρε ωρες ωρες!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Αντε με το καλο να την κλεισετε......... Από την εξωτική Ακρατα στη βαρκιζα...... που ειναι πιο καλα?

στην Ακρατα βεβαια..αλλα κ η Βαρκιζα τρωγεται..τι να κανουμε,μας εφαγε το ΔΝΤ.

Ακουω ειδησεις.......... Χαλια τα πραγματα.......... Θα πεινασει κοσμος και κοσμακης!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...