Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι ετοιμη να πεσω πανω στο πληκτρολογιο...:roll::roll:

παω να πεσω καλυτερα στο κρεβατι μου γιατι ετσι οπως με βλεπω στις 6 παρα δε θα σηκωνομαι να ταισω μπεμπονια!!!

καληνυχτα...αυριο κιμι αναμενεις φωτο και συνοπτικο μυνημα...

που εισαι "γλυκαναλατο" κοριτσι μου??να βοηθησεις τη μαιρουλα να κλεισετε,ναι??:tongue::tongue:

αντε γεια σας..!!

Να ειδες ξερεις και απο μονη σου γιατι σε μισω το εγραψες πριν το γραψω εγω.........:tongue::tongue::tongue::tongue:Παω και εγω να ταισω και επανερχομαι........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εντωμεταξει μπορει το μωρο να εχει στιγμα.λετε να υπαρξει προβλημα?θα παρω παιδιατρο αν κ θα μου το ειχε πει γιατι ειναι κ παιδιατρος του Θανου(ο μπεμπεκουλης μου)μπουχαχαχα

αα το αλλο που με χαλασε αλλα δε μασαω..ολα τα παρατηρω.περιμεναμε Σφακιανο διπλα στην προισταμενη,ερχεται γιατρος,ρωταει πως ειναι το παιδι στο 371???εχει πυρετο λεει προισταμενη,38.8 ηταν κ μια αλλη διπλα.,του δωσατε ντεπον λεει γιατρος?εεεεε ναι απανταει προισταμενη,.φευγει να παει να το δει Σφακιανος το παιδι.κ λεει η μια στην αλλη του εδωσες ντεπον στις 4 που ειχε 38.3???η ωρα ηταν 7 οχι απανταει η νοσοκομα,εσυ δεν του εδωσες?οχι απανταει η προισταμενη

:twisted::twisted::twisted::twisted:γκιοσες........

να εχεις το νου σου τοτε και να μην χαρισεις σε καμια αμα χρειαστει!!!!

fCS8p3.png

εντωμεταξει μπορει το μωρο να εχει στιγμα.λετε να υπαρξει προβλημα?θα παρω παιδιατρο αν κ θα μου το ειχε πει γιατι ειναι κ παιδιατρος του Θανου(ο μπεμπεκουλης μου)μπουχαχαχα

αα το αλλο που με χαλασε αλλα δε μασαω..ολα τα παρατηρω.περιμεναμε Σφακιανο διπλα στην προισταμενη,ερχεται γιατρος,ρωταει πως ειναι το παιδι στο 371???εχει πυρετο λεει προισταμενη,38.8 ηταν κ μια αλλη διπλα.,του δωσατε ντεπον λεει γιατρος?εεεεε ναι απανταει προισταμενη,.φευγει να παει να το δει Σφακιανος το παιδι.κ λεει η μια στην αλλη του εδωσες ντεπον στις 4 που ειχε 38.3???η ωρα ηταν 7 οχι απανταει η νοσοκομα,εσυ δεν του εδωσες?οχι απανταει η προισταμενη

αυτα θα τα δεις και ζωντανα...ελληνικα νοσοκομεια...μερικες κοπελες ειναι αψογες αλλα μερικες ειναι να τις δαγκωσεις το αυτι,οπως εκαε ο ψωμοπουλος στον στεφανο...:tongue::tongue::tongue:μην κολλας σε τετοια,,κι αν δεις μαλακια να επεμβεις...υα εισαι εκει και θα τα παρακολουθεις ολα...στου στρατου μια ηλιθια ενω την ελεγα πρηστηκε το ποδαρακι του απο την πεταλουδα που ειχε παρει αερα,ελεγε οκ ειναι και μολις αλλαξε η βαρδια και το ξαναειπα μου ειπαν εχετε δικιο κυρια...αμεσως το αλλαξανε...:mad::mad:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

να στε καλα ρε κοριτσια....

θα δουμε οτι μας πει Σφακιανος..

ΕΥΗΓ απο που ειναι καταγωγη του?γιατι ντραπηκα να ρωτησα αν κ αυτος ρωτησε τον μπουρτζοβλαχο γιατι κανει μπαμ.

μην αγχωνεσαι δεν παιζει να χρειαστειτε πανω απο μια...αυτος νομιζω ειναι πελοποννησιος αν θυμαμαι καλα...
Πως να μη σε μισω....... με ειπες τσ..... τσ...... και μετα μονο που με ειπες γλοιωδες σε μισησα ακομα πιο πολυ............. και ηπιες μονο μισο ποτηρι? Αν επινες παρα πανω τι θα μου ελεγες? Πιο εντομο θα κατεβαζες? Ε? και σε μισω ακομα πιο πολυ γιατι με ειπες γλυκαναλατη και εσυ βαζεις καρδουλες........... Για ολα αυτα σε μισω σε μισω σε μισω!!!!!!!!!!

κι εγω σαγαπαω!!!!

Διαφημίσεις

Ολες ταϊζετε,ε;;;;

Βρε μπας και ποτιζεστε και μας λετε οτι ταϊζετε;;;;

λες να κραταμε φαναρι και να μη το ξερουμε???:roll::roll::roll:

αντε φευγω...με κρατατε με το ζορι...εφυγε και η ζαλουρα λιγο..παω γιατι αμα μεινω θα το πιω ΟΛΟ και μετα δε θα θυμαμαι τιποτα...:D:D:D

goooooooodnight girls..

εγω λες να εχω βαλει αυτοματο ποτισμα?μονη μου ειμαι.ο ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ φυλακη 5 χρονια χωρις αναστολη..κ ελεγα χρονιααα τωρα..μα καλα δε θα τον πανε ποτε φυλακη αυτον??εχει φαει τρελλα λεφτα απο κοσμακη.

καληνυχτα ΕΥΗΓ....θα τα πουμε αυριο

δεν ξερω ποτε θα γινει ακριβως.7 Μαιου θα με παρει για να μου πει ..10 μας εβαλε αλλα ειναι Δευτερα.,καθε μερα κανει χειρουργεια?δεν ξερω τιποτα,παω να βαλω αλλη μια μεριδα περδικα,το μωρο θα παει για καφαλακι κ εγω στους ΑΑ.

αααα κ πρεπει να το παιζω κ εντελως χαλαρη γιατι ολοι τα εχουν κανει πανω τους,εγω τους ενημερωνα καιρο τωρα ,αλλα δε θελανε να ακουσουν.

Διαφημίσεις

Πολυ πιθανον Λιτσακι!!!!

Κι οπως θα λεγε η συμπεθερα, το ολογιομο φεγγαρι φωτιζει τη βεραντα μου και κανει τις δροσουλιτες να λαμποκοπουν σα μικρα διαμαντακια στη σειρα και μεσα τους αντικατοπτριζεται ολος ο εναστρος θολος, που κανενα συννεφο δε τον σκιαζει σημερα, σα να θελαν να πρωταγωνιστει η πλανευτρα σεληνη που σε κανει να κολλας το βλεμμα σου πανω της κανα μη μπορεις να το παρεις......κτλ κτλ κτλ!!!

Οχι για να μη λεει η Αλεξ οτι δεν κανουμε περιγραφες εδω στα βορεια!!! Σα να μ επιασε τωρα το χαπι!!!! Χιχιχχιχιχιι!!!

εγω λες να εχω βαλει αυτοματο ποτισμα?μονη μου ειμαι.ο ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ φυλακη 5 χρονια χωρις αναστολη..κ ελεγα χρονιααα τωρα..μα καλα δε θα τον πανε ποτε φυλακη αυτον??εχει φαει τρελλα λεφτα απο κοσμακη.

τελειωσαμε:D

και τελικα γιατι μπαινει μεσα?

δε μου λες πιο γηπεδο ειναι αυτο που παιζουν?ξερεις?

fCS8p3.png

Πολυ πιθανον Λιτσακι!!!!

Κι οπως θα λεγε η συμπεθερα, το ολογιομο φεγγαρι φωτιζει τη βεραντα μου και κανει τις δροσουλιτες να λαμποκοπουν σα μικρα διαμαντακια στη σειρα και μεσα τους αντικατοπτριζεται ολος ο εναστρος θολος, που κανενα συννεφο δε τον σκιαζει σημερα, σα να θελαν να πρωταγωνιστει η πλανευτρα σεληνη που σε κανει να κολλας το βλεμμα σου πανω της κανα μη μπορεις να το παρεις......κτλ κτλ κτλ!!!

Οχι για να μη λεει η Αλεξ οτι δεν κανουμε περιγραφες εδω στα βορεια!!! Σα να μ επιασε τωρα το χαπι!!!! Χιχιχχιχιχιι!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε μηπως πινεις κανενα κρασι και εσυ και δεν μιλας????:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...