Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΗΓ το μονο που φοβαμαι ειναι το αιμα..γιατι θα χρειαστει μεταγγιση?ειναι σιγουρο?θα ειναι ελεγμενο το αιμα?αυτα σκεφτομαι.

επειδη το κεφαλι ειναι το πιο αιμοραγικο σημειο του σωματος...βεβαια επειδη εσας θα σας ανοιξουν πολυ λιγοτερο ισως να μη χρειαστει...παντα οι μοναδες αιματος ειναι ελεγμενες...και το δικο σου να δωσεις εκεινη την ωρα δεν νομιζω να το δωσουν κατευθειαν...μην αγχωνεσαι για αυτο...εγω ζητησα να στειλουν απο δω γιατι ημουν εθελοντρια στο δημο μας και δε χρειαστηκε πανω στην ταραχη μας να δωσουμε....εσεις δεν εχετε κανεναν εθελοντη να ζητησει να στειλουν για να μη δινετε???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

σιγα ρε πολυ ηπιες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελα ντε γιαυτο εχω μεινει αφωνη...:tongue::tongue::tongue:

ρε κοτοπουλο ποσο παχαινει?

μια μεριδα 110 θερμιδες..

εγω δεν ξερω ποσο ειναι μια μεριδα βεβαια.ειναι κ αυτο ενα θεμα.παντως μεγαλη μεριδα μου βαζω..αλλα δεν εχω παρελκομενα...

καλα αστα τα παλια....εχω γινει κουρουμπελο..αλλα ποτε εκτος σπιτιου εκτος απο μια φορα με μπομπα..που επεσα σε κομα κ κοιμηθηκα στο αυτοκινητο του Θανου αφου ειχα ξερασει 12 φορες!!!τις μετρησε ο θανος,αλλα αυτο εγινε με ενα σφηνακι τεκιλα.

Διαφημίσεις

ρε κοτοπουλο ποσο παχαινει?

μια μεριδα 110 θερμιδες..

εγω δεν ξερω ποσο ειναι μια μεριδα βεβαια.ειναι κ αυτο ενα θεμα.παντως μεγαλη μεριδα μου βαζω..αλλα δεν εχω παρελκομενα...

καλα αστα τα παλια....εχω γινει κουρουμπελο..αλλα ποτε εκτος σπιτιου εκτος απο μια φορα με μπομπα..που επεσα σε κομα κ κοιμηθηκα στο αυτοκινητο του Θανου αφου ειχα ξερασει 12 φορες!!!τις μετρησε ο θανος,αλλα αυτο εγινε με ενα σφηνακι τεκιλα.

:tongue::tongue::tongue:
Μα κι αμα δωσουν εκεινη τη στιγμη, οπως λες, δε θα δωσουν το δικο τους, θα πρεπει να ελεγχθει, αρα αυτο που δινουν ειναι σιγουρα ελεγμενο!

ετσι ετσι..

τα παιδια μας δεν εχουν το αιμα μας!!!!ακυρα κ τα δυο...εγω εχω α+ ο Θανος β+ και τα 2 εχουν 0+...
κοιτα να δεις..

Δεν ξερω με θερμιδες και μεζουρες!!

Καλα κι εγω μονο μια φορα εγινα κουρουμπελο εξω, αυτα μεσα στο σπιτι μου με παρεα και την αλλη μερα δουλεια στον ηλιο και στ αγιαζι!! Αλλα τοτε ημασταν νεες....ΕΚΤΟΣ απο σενα που παραμενεις (ακους Μεφη;;;)!!

τα παιδια μας δεν εχουν το αιμα μας!!!!ακυρα κ τα δυο...εγω εχω α+ ο Θανος β+ και τα 2 εχουν 0+...

Θα σου στειλω εγω αν χρειαστει.......... Εχω και στην τράπεζα αλλα και εχουμε την ιδια ομαδα αιματος.......... Θα σου στειλω με πμ το κινητο μου και αν σας πουν με τελεφωνας και στελνω αμεσως απο την τραπεζα η παω και δινω το ιδιο ειναι........ Και ο αντρας μου δινει και η αδερφη μου..........

Διαφημίσεις

εντωμεταξει μπορει το μωρο να εχει στιγμα.λετε να υπαρξει προβλημα?θα παρω παιδιατρο αν κ θα μου το ειχε πει γιατι ειναι κ παιδιατρος του Θανου(ο μπεμπεκουλης μου)μπουχαχαχα

αα το αλλο που με χαλασε αλλα δε μασαω..ολα τα παρατηρω.περιμεναμε Σφακιανο διπλα στην προισταμενη,ερχεται γιατρος,ρωταει πως ειναι το παιδι στο 371???εχει πυρετο λεει προισταμενη,38.8 ηταν κ μια αλλη διπλα.,του δωσατε ντεπον λεει γιατρος?εεεεε ναι απανταει προισταμενη,.φευγει να παει να το δει Σφακιανος το παιδι.κ λεει η μια στην αλλη του εδωσες ντεπον στις 4 που ειχε 38.3???η ωρα ηταν 7 οχι απανταει η νοσοκομα,εσυ δεν του εδωσες?οχι απανταει η προισταμενη

κοριτσια ειμαι ετοιμη να πεσω πανω στο πληκτρολογιο...:roll::roll:

παω να πεσω καλυτερα στο κρεβατι μου γιατι ετσι οπως με βλεπω στις 6 παρα δε θα σηκωνομαι να ταισω μπεμπονια!!!

καληνυχτα...αυριο κιμι αναμενεις φωτο και συνοπτικο μυνημα...

που εισαι "γλυκαναλατο" κοριτσι μου??να βοηθησεις τη μαιρουλα να κλεισετε,ναι??:tongue::tongue:

αντε γεια σας..!!

να στε καλα ρε κοριτσια....

θα δουμε οτι μας πει Σφακιανος..

ΕΥΗΓ απο που ειναι καταγωγη του?γιατι ντραπηκα να ρωτησα αν κ αυτος ρωτησε τον μπουρτζοβλαχο γιατι κανει μπαμ.

γιατι μαρη με μισεις τοσο?????σα δε ντρεπεσαι γλοιωδες μυρμηγκακι!!

Πως να μη σε μισω....... με ειπες τσ..... τσ...... και μετα μονο που με ειπες γλοιωδες σε μισησα ακομα πιο πολυ............. και ηπιες μονο μισο ποτηρι? Αν επινες παρα πανω τι θα μου ελεγες? Πιο εντομο θα κατεβαζες? Ε? και σε μισω ακομα πιο πολυ γιατι με ειπες γλυκαναλατη και εσυ βαζεις καρδουλες........... Για ολα αυτα σε μισω σε μισω σε μισω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...