Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που το θυμηθηκες το καραβι Μαιρη!!

Κοριτσια, εχω μια μερεντα κρυμμενη στο ψυγειο πισω απ τη φετα, να παρω 2 τζουρες κατω απο τον απορροφητηρα;; Οι αλλες γιατι καπνιζουνε δηλαδη;; Επειδη δε παχαινει το τσιγαρο;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξερω με καλοπιάνεις εσυ τωρα μετα από αυτό που έμαθες!!!χαχαχαχα!!!σε ευχαριστω βρε!!!

Ε, ναι βρε!!! Κριμα ειναι να τα σφαζετε, τα παχαινετε καλα καλα, χαιρονται τα δολια και μετα....τσουπ!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Καληνυχτα, σ αυτες που αποχωρουν!!!

Παλι οι βορειες θα μεινουμε σε λιγο!!!

Μαιρη τελικα στο στειλε η ξανθια απο την Ξανθη το φορεμα;;

κι οπως παντα εγω θα ειμαι απο τις πρωτες που θα φυγουν...:(:tongue::tongue:πραγματικα ομως σημερα με ξεθεωσαν...η μπεμπα σημερα κοιμηθηκε 2 ωρες σπασμενες σε μισαωρα...φανταζεστε γκρινια...το πρωι τα πηγα βολτιτσα 45 λεπτα να μη γκρινιαζουν μιας και ειχε καλο καιρο..και το απογεμα κατα τις 8 αφου τελειωσαμε με ταισματα πηγαμε τζαμπο για βολτα!!:rolleyes::rolleyes:και τωρα ειμαι κομματια...

κιμι ι τελικα δεν πληρωσατε ε??ετοιμαζω να σου στειλω ενα κατεβατο να πας προετοιμασμενη...τελικα δε μου ειπες...θες να δεις φωτο στρατου πριν και μετα?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Κοριτσια, εχω μια μερεντα κρυμμενη στο ψυγειο πισω απ τη φετα, να παρω 2 τζουρες κατω απο τον απορροφητηρα;; Οι αλλες γιατι καπνιζουνε δηλαδη;; Επειδη δε παχαινει το τσιγαρο;;;

εγω εχω μια νουτελα που με περιμενει να την αποτελειωσω!!!με το ζορι κρατιεμαι!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν είναι δυνατον μου λετε ότι ο μικρος μου μοιάζει δεν αντέχω άλλο όσοι έρχονται σπιτι λενε ίδιος γιωργος 5-6 άνθρωποι ειπαν μοιαζει σε μενα τι γινετε με αυτό το παιδι

97ehp2.pngUBTSp3.png

το ειχαν δυο ο ενας απο αυτους ειχε και το stenen's που δουλευα..σχολουσαμε απο εκει και τους περναμε τηλ,να μην φυγουν για βολτα να μας περιμενουν να παμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Το καραβι το τοτε καλο ηταν μαιρη........... το τωρα αστα....... Καλο βραδυ αλεκα και ομορφακιον..... και η Ασπα εφυγε? Το εχασα καπου πεταχτηκα μεχρι το σχολειο να μαζεψω τη μπαλα που ξεχασε ο γιος μου εκει.....

Όχι δεν ειπα αυτό απλα ειπα του παει πολύ ε? ήμασταν αναμεσα σε αρη και Αλέξανδρο τελικα μου φαίνεται ότι πιο πολύ του παει το Άρης μιας και ο Άρης θεος του πολέμου δυνατός σαν τον μπεμπη που ξερει να κερδίζει στης μαχες!!! Αν μετα κανουμε κοριτσι θα το πουμε έριδα οπου ηταν η αδερφή του θεού αρη.
χαχα με το ιδιο σκεπτηκο βρηκα το αρτεμις,δυναμικη γυναικα!!!οπως η μπεμπουλα!!!

πως κι ετσι δεν επαιξαν σε σας ονοματα πεθερικων?????

Διαφημίσεις

Ε, ναι βρε!!! Κριμα ειναι να τα σφαζετε, τα παχαινετε καλα καλα, χαιρονται τα δολια και μετα....τσουπ!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Τα κοροϊδεύουμε αυτά αν εχεi φως νομίζουν ότι είναι μερα και τρώνε αν κλείσεις τα φωτα κοιμούνται οπότε ολη μερα φωτα και δώσε φαι αφου σου λεω μετα δεν μπορουν να σηκωθούν δεν τα κραταν τα ποδια τους να πως βγαινουν τα λεφτα μετα βαρια κοτοπουλα=καλα λεφτα!!!!χαχαχαχα

97ehp2.pngUBTSp3.png

Το καραβι το τοτε καλο ηταν μαιρη........... το τωρα αστα....... Καλο βραδυ αλεκα και ομορφακιον..... και η Ασπα εφυγε? Το εχασα καπου πεταχτηκα μεχρι το σχολειο να μαζεψω τη μπαλα που ξεχασε ο γιος μου εκει.....

:roll::roll::roll:

Τι ψυχη εχει βρε Λιτσακι;;;

Παμε;;;;;;;;;

λες??????αστο μωρε τωρα ειναι βραδυ!!!!

εχω βαλει και εολικι να πιω μιας και το ντραμπουι τελειωσε!!!!τοριξα στα λικερ τωρα...και δεν εχει γευση ...ειναι το κλασσικο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...