Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθε γιωργος και ετοιμαζω φαγητο.....να τσιμπησουμε λιγακι!!!

εγω ενα εχω να πω..δεν εβρισκα που δεν εβρισκα δουλεια τοσο καιρο...τωωωρα....τη γ@@@@&$^3με!!!!!αυτα!!!επιστρεφω σε λιγο!!καληνυχτα σε οσες πανε για υπνο!!!

ααα αυριο παω το μπεμπη παιδιατρο να δει το αυτι!!!!του εχει περασει γιατι το πειραζω και δε μιλαει!!!αλλα πρεπει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eleni26 τι ωραιο μωρο που εχεις........ Φτου σας φτου σας........

Αχ σε ευχαριστώ να εισαι καλα!!!! Μα τι ωραιο συναίσθημα να σου λενε ότι εχεις ομορφο μωρο!!! Δεν του παει πολύ το ονομα Άρης η εγω το βλεπω ετσι?

97ehp2.pngUBTSp3.png

ναι...τον ρωτησα κ αυτο.. που να παμε? αλβανια? οχι μου λεει..γερμανια? χειροτερα μου ξαναλεει... δεν σε καταλαβαινω πραγματικα του ξαναμαναλεω... μηπως να παω σε καμμια φυτεια στην αμερικη?(τον διευκρινιζω τον τοπο...)

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φοβερονυσταζω!

καληνυχτα ρε λενακι..μπαινω εγω βγαινεις εσυ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ναι...τον ρωτησα κ αυτο.. που να παμε? αλβανια? οχι μου λεει..γερμανια? χειροτερα μου ξαναλεει... δεν σε καταλαβαινω πραγματικα του ξαναμαναλεω... μηπως να παω σε καμμια φυτεια στην αμερικη?(τον διευκρινιζω τον τοπο...)

φοβερονυσταζω!

καλα κανεις και το διευκρινιζεις!!!αν και με γιλη εμενα εχεις το μεσον!!!;)εμεις το εχουμε σκεφτει για αμερικη αλλα:(:(:(εδω εχει δουλεια στανταρ ο γιωργος,,...

Αχ σε ευχαριστώ να εισαι καλα!!!! Μα τι ωραιο συναίσθημα να σου λενε ότι εχεις ομορφο μωρο!!! Δεν του παει πολύ το ονομα Άρης η εγω το βλεπω ετσι?

του παει!!!!

θα συμφωνησω...αν κ νυσταζω παρα πολυ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τιραντα, κανονικη....και δενει με διαφορους τροπους..σα μαγιο, χειαστη και κανονικα....

500 δολλαρια περιπου

η πλατη ειναι ανοιχτη...θα την βρω την ακρη...ευχαριστω!!!

ε δεν τοσα πολλα!!!

να πεταχτω..ενα τσιγαρο δρομος.

τι πρεπει να κανω??? παντως αρκετοι ερχονται κ μασομπουκωνουν σε μας. ο παυλος τους τα λεει, γιατι του αρεσει κιολας, αλλα δεν συγκινουνται ιδιαιτερως ρε παιδια...

ΑΥΤΟ μπηκες να μας πεις κοταρα? μη πεις κανα χαρουμενο νεο, θα παθεις τπτ!!!

τι θελουν να τσεκαρουν? αυτοι οι αμερικανοι, πολυ παραξενοι τυποι![/quote

ε ξερεις εσυ;);););)να τελειωνουμε.....

ελαααα...πες κ τη συνεχεια, να κοψει κρυος ιδρωτας το κοτοπουλο!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D.....βιζα ε?? και που θα παμε μαρη που παντου χαλια ειναι....

ρωτησαν να επιβεβαιωσω την παραγγελια και με το ι μειλ που ειχα δωσει, την διευθυνση της τραπεζας μου και ότι εχω διαβασει τους ορους πωλησης...:roll:

ε δεν νομιζω να σου δημιουργησουν προβλημα.

fCS8p3.png

ενταξει πηρα τηλεφωνο μολις.....συννενοηθηκα οποτε ειμαι ΟΚ

φοβερονυσταζω!

καληνυχτα ομορφοκοριτσο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αααααααααααα σημερα ολο χαζομαρες ακουω........... Του παει το ονομα Αρης και μαλιστα πολυ...... και στο κατω κατω δεν κανει το ονομα το παιδι...... Δηλαδη αν τον λεγατε Αλεξανδρο παραδειγμα θα ηταν αλλο παιδι?

Διαφημίσεις

ηθελαν να βεβαιωθουν μαλλον ότι ηξερα αγγλικα γιατι μου ειχαν γραψει να τηλεφωνησω....γιατι νομικα, ό,τι και να παραγγειλεις αν αποδεδειγμενα δε μιλας τη γλωσσα τους μπορεις να τους τα στειλεις πακετακι,,,,,

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καληνυχτα ..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ακου σημερα πηγα περιπτερο με Χρηστο κ ειδα μια στρουθοκαμηλο..αλλα απο πισω ερχοταν ενας ιαγουαρος κ φυγαμε μη δει ο Χρηστακος το μακελειο.μπουχαχαχαχαχαα

Γεια σας κοριτσια,

κι εγω πηγα στη Raxevski σημερα και δοκίμασα. Τελικά όλες από τη Raxevski θα ψωνισουμε μου φαινεται. Μοντελα μας βλέπω, τυφλα να ΄χει η Μαρκυπουλια, στο τελος θα μας βαλει στο φυλλάδιο...οι γυναικες της διπλανης πόρτας....

Μαριανθη με το καλό η μετακόμιση. Καλορίζικο το νεο σας σπίτι....

Ωχ κλαει ο Μαρκελλος ....σας αφηνω

λοιπον για να καταλάβω...που ειναι το φορεμα σου Αλέκα???το δευτερο

Ασπα τα προσκλητηρια τα ειδα, μου αρεσαν πολύ...ειδα και για τα κοριτσακια και μου αρεσε πολύ αυτο που ειναι σαν οριγκαμι...το σκεφτομαι...

μπομπο που ειδες?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...