Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για πες τι σουτιεν?πρεπει και εγω να παρω!!!

:mrgreen:

υπαρχουν σουτιεν για όλα τα ειδη φορεματος....πηγαινε σε εσωρουχαδικο σοβαρο και θα σου δειξει διαφορα. Μια φιλη μου ειχε βαλει το μαγιο της απο μεσα, αλλα αυτη ηταν αδυνατη....δεν χρειαζοταν και πολυ στηριξη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι δα......κοκκαλα κοριτσακι μου δεν ειχα ουτε τις καλες εποχες...ψυχιατρο όμως θελω, ναι....:)

Ναι μαρη και οι φωτο που εχεις με φωτοσοπ τις εκανες. Τραβα στον ψυχιατρο τρεχόντας οχι περπατώντας........ (Τον τονο τον προσεξες) Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαζοοοοοοοοοο

Παραγγειλες φορεματακι απο Αμερικα, Αλεξ;; Δε διαβασα!

ναι μωρε....ειχα παραγγειλει αυτο της βαφτισης που το βρηκα φτηνοτερο απο ενα μαγαζι εδω στην αθηνα και με την ευκαιρια πηρα και αλλο ενα :cool: γιατι ηταν πολυ ωραιο....αλλα κατι εγινε...θα δουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ti lete ti lete???τωρα καταφερα παλι να μπω...θα διαβασω μετα...σημερα δε με αφησαν σε ησυχια...ακομη μεσα η αλλη τσιριζει...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Μπραβο Ελενη26, να και καποια που μας σκεφτεται σοβαρα εμας τα κοτοπουλα και αυξανομαστε και πληθαινουμε, ασχετα αν μετα μας σφαζετε....κακουργες!!

Ουπς κακος που το ανέφερα ξεχασα ότι κυκλοφορούν και κοτοπουλα εδώ!!!

Πάντως όταν τα φέρνουν είναι τέλεια κιτρινα κίτρινα μετα από το πολύ φαι και το πάχος δεν μπορούν να σηκωθούν!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Μου λεει σημερα ο αντρα μου αργοτερα όταν βρω λεφτα (που θα τα βρει δεν ξερω!!!!) θα παρω ένα μικρο παπακι αυτοματο μωρε φτηνό μπα του λεω εγω σιγα μην παρεις παπακι μηχανη θα παρεις όπως πριν και όχι μεταχειρισμένη καινούρια ασε ρε μου λεει πως θα την παρω? Αμα παμε στα γιαννενα θα την παρεις του λεω !!!!!χαχαχαχα!!!!! μια εκτρoφη είναι του λεω σιγα το δυσκολο!!! ( εχουμε μοναδα με κοτοπουλα πολλα λεφτα κοριτσια μονο που ακομα ξεχρεωνει το δανειο ο πατερας μου μετα όλα δικα μας αυτό λεω στον γιωργο αλλα που θα παει…

;);););)αμα σε λεω οτι θελουμε το πετυχαινουμε!!!!!

μην ανυσηχεις εχει τσιμπιση και το σκεφεται!!!στο υπογραφω!!!!!

ασπα καταλαβα,ειναι ωραια,πρωτοτυπα!!!!η τελειωμενη δεν φαινεται παρα πολυ καλα,αλλα εχω δει παρομοιο στυλ και ειναι πολυ ωραιες!!!

ειρηνακη ναι καλε η τρελη ξανθιωτισα το βρηκε!!!!

αλεκα ναι θα κατεβω για παπουτσια,απλα πες μου πως ειναι με σιλικονες ή υφασμα κανονικο η τιραντα??πως πιανει?

fCS8p3.png

ναι μωρε....ειχα παραγγειλει αυτο της βαφτισης που το βρηκα φτηνοτερο απο ενα μαγαζι εδω στην αθηνα και με την ευκαιρια πηρα και αλλο ενα :cool: γιατι ηταν πολυ ωραιο....αλλα κατι εγινε...θα δουμε....

για ποσα λεφτα μιλαμε??

fCS8p3.png

Ουπς κακος που το ανέφερα ξεχασα ότι κυκλοφορούν και κοτοπουλα εδώ!!!

Πάντως όταν τα φέρνουν είναι τέλεια κιτρινα κίτρινα μετα από το πολύ φαι και το πάχος δεν μπορούν να σηκωθούν!!!

και πως μ'αρεσουν τα μικρα!!!!οταν ειμασταν παιδακια παντα μας επερνε ο μπαμπας μου το πασχα και τα ειχαμε στο μπαλκονι:rolleyes: μετα τα πηγαιναμε στο χωριο..:(

fCS8p3.png

αλεκα ναι θα κατεβω για παπουτσια,απλα πες μου πως ειναι με σιλικονες ή υφασμα κανονικο η τιραντα??πως πιανει?

τιραντα, κανονικη....και δενει με διαφορους τροπους..σα μαγιο, χειαστη και κανονικα....

για ποσα λεφτα μιλαμε??

500 δολλαρια περιπου

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα και το σκεφτεται???? αλλοι θα παρακαλαγαν.....να δεις τωρα που δυσκολευουν τα πραγματα πόσοι θα την κανουν για επαρχια

ηδη, ξερω κοσμο.. μου ειπε σημερα το καμαρι να παμε για τις βιζες μας. δεν εισαι κ καμμια διμετρη ξανθια μου λεει, να σε προωθησω. εγω μονο κατ'οικον, του λεω...

για πες τι σουτιεν?πρεπει και εγω να παρω!!!

κατι ακουσε ο αρης σημερα παλι θελει να αυξησε φπα,ποτα,τσιγαρα,καυσιμα!!!!

ελεος δηλαδη δεν υπαρχη καποιος να τον σταματησει???????????

ρε ομορφακια δεν πεταγεσαι εσυ που εισαι και κοντα??:mrgreen:

να πεταχτω..ενα τσιγαρο δρομος.

τι πρεπει να κανω??? παντως αρκετοι ερχονται κ μασομπουκωνουν σε μας. ο παυλος τους τα λεει, γιατι του αρεσει κιολας, αλλα δεν συγκινουνται ιδιαιτερως ρε παιδια...

Ναι, αυξανεται παλι αλλα 2% ο ΦΠΑ!

ΑΥΤΟ μπηκες να μας πεις κοταρα? μη πεις κανα χαρουμενο νεο, θα παθεις τπτ!!!

τι θελουν να τσεκαρουν? αυτοι οι αμερικανοι, πολυ παραξενοι τυποι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

και πως μ'αρεσουν τα μικρα!!!!οταν ειμασταν παιδακια παντα μας επερνε ο μπαμπας μου το πασχα και τα ειχαμε στο μπαλκονι:rolleyes: μετα τα πηγαιναμε στο χωριο..:(

ελαααα...πες κ τη συνεχεια, να κοψει κρυος ιδρωτας το κοτοπουλο!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ηδη, ξερω κοσμο.. μου ειπε σημερα το καμαρι να παμε για τις βιζες μας. δεν εισαι κ καμμια διμετρη ξανθια μου λεει, να σε προωθησω. εγω μονο κατ'οικον, του λεω...

τι θελουν να τσεκαρουν? αυτοι οι αμερικανοι, πολυ παραξενοι τυποι!

:D.....βιζα ε?? και που θα παμε μαρη που παντου χαλια ειναι....

ρωτησαν να επιβεβαιωσω την παραγγελια και με το ι μειλ που ειχα δωσει, την διευθυνση της τραπεζας μου και ότι εχω διαβασει τους ορους πωλησης...:roll:

221882cb0gkyh7q4.gif

ελαααα...πες κ τη συνεχεια, να κοψει κρυος ιδρωτας το κοτοπουλο!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

:D.....βιζα ε?? και που θα παμε μαρη που παντου χαλια ειναι....

ρωτησαν να επιβεβαιωσω την παραγγελια και με το ι μειλ που ειχα δωσει, την διευθυνση της τραπεζας μου και ότι εχω διαβασει τους ορους πωλησης...:roll:

ναι...τον ρωτησα κ αυτο.. που να παμε? αλβανια? οχι μου λεει..γερμανια? χειροτερα μου ξαναλεει... δεν σε καταλαβαινω πραγματικα του ξαναμαναλεω... μηπως να παω σε καμμια φυτεια στην αμερικη?(τον διευκρινιζω τον τοπο...)

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φοβερονυσταζω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...