Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι θα της στειλω και κανονιστε να ερθετε με ενα αμαξι μωρε!!!!:mrgreen::mrgreen:

δε χωραμε...λιγο ο κωλος μου λιγο το βυζι της, θα σκασουμε:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παίζουν μπάλα τα χταπόδια,

και με τα οχτώ τους πόδια,

μαζευτήκανε τα ψάρια,

γίνανε μαλλιά κουβάρια.

Γκόλ φωνάζει η σαρδέλα,

τον κολιό τον πιάνει τρέλλα,

κάνει τούμπες η καραβίδα,

που της έστριψε η βίδα.

Σαματτάς και φασαρία,

ξάφνου βλέπουν καρχαρία,

κι'όπου ολοι φύγει-φύγει

κι'ο αγώνας έτσι λύγει.

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ!

Πλάκα πλάκα,η μάνα μου μου έλεγε οτι όποιος με παντρευτεί την άλλη μέρα θα με γυρίσει πίσω κατευθείαν!!Γι'αυτό και τον Σάκη τον έχει θεό!!:tongue::tongue:

thanks μεφη... εσκασε το αγορι μου, που δεν το θυμοταν!!!

;)...για αυτο ρωτησα γιατι δεν το εχω δει απο κοντα....και μου αρεσουν αυτα τα φορεματα, εχω αρκετα τετοιο στυλ, καθημερινα εννοειται...

:P:p:p τιι αλλο??????????

ας παω μια μπαλκοναδα.......

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το 20 δε μου αρεσει γιατι ειναι σαν να λεει βρωμογεροι φατε το λαπα σας...
χαχαχαχα!
Καληνυχτα κοριτσάκια μου!Πάω γιατί καθε μέρα από τις 07:οο ξυπνάω!Απορώ πώς αντέχετε ειλικρινα!

καληνυχτα!!!

και εγω εφτα.....αλλα επειδη πειναω δε μπορω να κοιμηθω χαχαχα... καληνυχτουδια!

τι κακο και αυτο..και εγω το ιδιο παθαινω!!!:P

γερασες κακομοιρα μου κ δε θες να το παραδεχτεις....εσυ ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κ ο ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ κοιμοσαστε απο τωρα...εγω ειμαι μονη σημερα..κ με πηρε απο δουλεια να μου πει καληνυχτα απο τις21.40!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καληνυχτα κοριτσάκια μου!Πάω γιατί καθε μέρα από τις 07:οο ξυπνάω!Απορώ πώς αντέχετε ειλικρινα!

6,15... να σε παρω τηλ. να σε ξυπνησω???

δεν μας ειπες τη γνωμη σου και εχω ανησηχησει~!!!!!

περιεργο...οντως...:roll:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γερασες κακομοιρα μου κ δε θες να το παραδεχτεις....εσυ ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κ ο ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ κοιμοσαστε απο τωρα...εγω ειμαι μονη σημερα..κ με πηρε απο δουλεια να μου πει καληνυχτα απο τις21.40!!!!!!!!!!!

μαρη σε δουλευει...μονο σπιτι κοινμαται τοσο νωρις...όταν ειναι βαερδυα το καιει:D:D:D

παω ξανα μπαλκονι..εκανα ενα πακετο τη βδομαδα.κ τωρα που πηγαν 3.80 κανω ενα πακετο σε 2 μερες..αμα εχεις φραγκα τι να σου πει το ΔΝΤ???

;););)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας τσουπρες.......... Μαιρη με γειααααααααααααααααα........ Καλοφορετο αυτο παλιο και αλλο καινουριο...... Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηη το βρηκες το φουστανι σου. Η παλιογρια που παει να κοιμηθεί νωρις η Μεφη στο βρήκε ε? Να και κατι στο οποιο ειναι χρησιμες οι γιαγιαδες μπουχαχαχαχαχαχαχα. Αλλα με το αλτσχαιμερ που τη διακρινει παρατριχα λαθος θα σου το εστελνε ε? Κιμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχεις για μια ακομα φορα δικιο κοπέλα μου για τον βροντοσαυρο......

Περαστικά στο Ζετακι...... Παω να δω τις φωτο που βαλατε να σχολιασω. Αλεκα ο σκυλος της Ελενης μαλλον χρειαζεται οφθαλμιατρο.....

Διαφημίσεις

Γεια σας τσουπρες.......... Μαιρη με γειααααααααααααααααα........ Καλοφορετο αυτο παλιο και αλλο καινουριο...... Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηη το βρηκες το φουστανι σου. Η παλιογρια που παει να κοιμηθεί νωρις η Μεφη στο βρήκε ε? Να και κατι στο οποιο ειναι χρησιμες οι γιαγιαδες μπουχαχαχαχαχαχαχα. Αλλα με το αλτσχαιμερ που τη διακρινει παρατριχα λαθος θα σου το εστελνε ε? Κιμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχεις για μια ακομα φορα δικιο κοπέλα μου για τον βροντοσαυρο......

Περαστικά στο Ζετακι...... Παω να δω τις φωτο που βαλατε να σχολιασω. Αλεκα ο σκυλος της Ελενης μαλλον χρειαζεται οφθαλμιατρο.....

καλως το μου!!!!:P

Αλεκα ο σκυλος της Ελενης μαλλον χρειαζεται οφθαλμιατρο.....

:roll:...ουτε αυτος κανονικα δεν θα επρεπε να με ηθελε ε??

η ξετσιπωτη που ειναι????

η ζουζου????

η ζουζου βολταρει με τον πιπινο.....η ξετσιπωτη λογικα θα μπει....αν και με αυτα που της εδωσε η ελενη, σηκωτη τη βγαλαμε εξω :tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Μου λεει σημερα ο αντρα μου αργοτερα όταν βρω λεφτα (που θα τα βρει δεν ξερω!!!!) θα παρω ένα μικρο παπακι αυτοματο μωρε φτηνό μπα του λεω εγω σιγα μην παρεις παπακι μηχανη θα παρεις όπως πριν και όχι μεταχειρισμένη καινούρια ασε ρε μου λεει πως θα την παρω? Αμα παμε στα γιαννενα θα την παρεις του λεω !!!!!χαχαχαχα!!!!! μια εκτρoφη είναι του λεω σιγα το δυσκολο!!! ( εχουμε μοναδα με κοτοπουλα πολλα λεφτα κοριτσια μονο που ακομα ξεχρεωνει το δανειο ο πατερας μου μετα όλα δικα μας αυτό λεω στον γιωργο αλλα που θα παει…

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...