Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΙ αυτο πολυ καλο... το ειδα κ εγω!!!

να σου πω καμπιοΜεφη...

αυτο το τραγουδι με τα χταποδια που παιζουν ποδοσφαιρο το ξερεις? κ με τα 8 τους ποδια που λεει...???? το ξερεις να μας το πεις γιατι κολλησαμε?

Παίζουν μπάλα τα χταπόδια,

και με τα οχτώ τους πόδια,

μαζευτήκανε τα ψάρια,

γίνανε μαλλιά κουβάρια.

Γκόλ φωνάζει η σαρδέλα,

τον κολιό τον πιάνει τρέλλα,

κάνει τούμπες η καραβίδα,

που της έστριψε η βίδα.

Σαματτάς και φασαρία,

ξάφνου βλέπουν καρχαρία,

κι'όπου ολοι φύγει-φύγει

κι'ο αγώνας έτσι λύγει.

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ!

τι αλλο να κανει η δολια για να στραβωθει κανενας να σε ξεφορτωθει???μονο πινακιδα ΝΕΟΝ με βελακι ΠΩΛΕΙΤΑΙ δεν ειχες στην κεφαλα σαου απο πανω...

Πλάκα πλάκα,η μάνα μου μου έλεγε οτι όποιος με παντρευτεί την άλλη μέρα θα με γυρίσει πίσω κατευθείαν!!Γι'αυτό και τον Σάκη τον έχει θεό!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαινει αναμεσα μας, παρα μονο ο γιος μας...

βαλε κ σε παρενθεση (τ'ακους μωρη σκυλα???)

χαχαχα....ζωγραφισε και ενα φασκελο!!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πλάκα πλάκα,η μάνα μου μου έλεγε οτι όποιος με παντρευτεί την άλλη μέρα θα με γυρίσει πίσω κατευθείαν!!Γι'αυτό και τον Σάκη τον έχει θεό!!:tongue::tongue:

κλασσικη μανα κοριτσιου...και εγω την δικη μου αν την ειχα πεθερα αμφιβαλλω αν θα της μιλαγα με τα 'ωραια' λογια που με στολιζει :rolleyes:.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

:P:p:p:p

η μαριαννα με εφτυσε....μου εχει μεινει μονο η Ντουβλη και η Τζουλια τωρα:cool:.....

αυτες ειναι κ δικες μου φιλες!!!!:mrgreen::mrgreen: η ντουβλη ειχε κανει φιλο το γιωργο...η ντουβλη ξαναλεω..οχι ο γιωργος....στο facebook..ξεχασα να πω που!

και το 20 μα ρεσει!!!

Διαφημίσεις

ΑΛΕΚΑ θα συμφωνησω με την πουρειντζερ ΜΕΦΗ..ενω ειναι τελειο..οι πετρες μς χαλασανε παρα πολυ..αν ηταν σατεν ή κατι αλλο.θα ηταν κορυφη.

;)...για αυτο ρωτησα γιατι δεν το εχω δει απο κοντα....και μου αρεσουν αυτα τα φορεματα, εχω αρκετα τετοιο στυλ, καθημερινα εννοειται...

221882cb0gkyh7q4.gif

αυτες ειναι κ δικες μου φιλες!!!!:mrgreen::mrgreen: η ντουβλη ειχε κανει φιλο το γιωργο...η ντουβλη ξαναλεω..οχι ο γιωργος....στο facebook..ξεχασα να πω που!

και το 20 μα ρεσει!!!

ιιιιιιι....να της στειλεις προσκλητηριο :-D...ΚΑΙ σε αυτην

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχαχα....ζωγραφισε και ενα φασκελο!!:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμενα μου αρεσει το 5..το 14 κ το 33..

5 δεν μαρεσει...οφσαιντ...τα αλλα ναι..

Ασπα εμενα μ'αρεσει το 28...

ωραιο και αυτο...ε τωρα μπλεχτηκα χειροτερα...περιμενω και τον αντρα να αποφασισει ποια του αρεσουν..θα ερθει απο γυμναστηριο να δει...

Διαφημίσεις

ιιιιιιι....να της στειλεις προσκλητηριο :-D...ΚΑΙ σε αυτην

ναι θα της στειλω και κανονιστε να ερθετε με ενα αμαξι μωρε!!!!:mrgreen::mrgreen:

ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΑΣΠΑ?????ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μανταρα τα καναμΕ!!!!!:tongue:

Καληνυχτα κοριτσάκια μου!Πάω γιατί καθε μέρα από τις 07:οο ξυπνάω!Απορώ πώς αντέχετε ειλικρινα!

και εγω εφτα.....αλλα επειδη πειναω δε μπορω να κοιμηθω χαχαχα... καληνυχτουδια!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...