Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

MEFH--,Μετά η μάνα μου μου έκανε φούστες με 0,20εκ. ύφασμα!!Τέτοιο ξέκ...λο ήμουνα!!

τι αλλο να κανει η δολια για να στραβωθει κανενας να σε ξεφορτωθει???μονο πινακιδα ΝΕΟΝ με βελακι ΠΩΛΕΙΤΑΙ δεν ειχες στην κεφαλα σαου απο πανω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ιιιιιιιιιιιιι........ αληθεια μαρη σιχαμενη??????

Για ποιό πράγμα καλέ;;Για την μπατονέτα;;;Εμένα είχε απο χθές να κάνει κακά(την στούπωσε το καρότο και η πατάτα) και της έβαλα λιγο λαδάκι με μπατονέτα και τώρα έκανε.Πού το κακό;;

Εγώ πάλι στην εφηβεία μέχρι τα 20 φόραγα,Μετά η μάνα μου μου έκανε φούστες με 0,20εκ. ύφασμα!!Τέτοιο ξέκ...λο ήμουνα!!:tongue:

Αυτό που σου άρεσε,του εξωφυλλου,νόμιζα οτι θέλει η Μαίρη και αυτό πήγα να πάρω!!:tongue::tongue::tongue:Καλά που με πήρε εκείνη την ώρα τηλ. αλλιώς λάθος φόρεμα θα έστελνα!!Είναι πάααρα πολύ ωραίο από κοντά αλλά τιμη δεν είδα.

Πολύ δεν είναι τα 300;;;

μαιρουλα δεν θελω να σε φρικαρω τωρα, αλλα σιγουρα??? πολυ εξω ειναι ο βυζος! κ δεν το λεω για το συντηριτικο του πραγματος, αλλα γιατι θα κρατας τα μωρα αγκαλια στις φωτο κ θα εχουμε αποκαλυψεις, πολυ φοβαμαι..

Τί θα γίνει κοπελιά;;Οχι μίνι,οχι ξώβυζο,με τί θα πάμε οι μάνες;;;Για σένα έχω βρεί το τέλειο ρουχο!!Ρίξε μια ματια,έχει όλο τον κατάλαγο και καινούργιες παραλαβές!!!

http://www.xiton.gr/html/products-gr.php?cat=34

Ο γιατρος μου ειπε ότι 300 είναι το max που μπορουμε να φτασουμε τι να σου πω δεν ξερω

97ehp2.pngUBTSp3.png

[quote=omorfakia;331306

μμμμ.... λεω για το ρασο-ποπλινα (μ'αρεσει το ονομα). τι λες κ εσυ???

Οχι καλέ το μανδύα να πάρεις να μην φαίνονται ούτε τα χέρια.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αει στο καλο σου μαρη...χαχα.....

ωραιο το φορεματακι ε?? ειναι μονο για καλο εσυ που το ειδες απο κοντα ή μπορω να το βαλω και ενα απογευμα??

Απόγευμα με τίποτα!!Σε κανένα μπουζούκι ναι!Από κάτω είναι καλό αλλά εκείνο το δέσιμο εχει πέτρες που το κάνουν πολύ καλό!Βέβαια δεν ξέρω και τους κύκλους σου!!Αν πάς για τσάι με την Μαριάννα(την Βαρδινογιάννη)φοριέται.

1 αλλα νομιζω ειναι ιδιο με της ελενιτσας...6 .9 33

4 τελικα!

το Νο 6 με τπτ!!! ειναι σα να στελνεις "μηνυμα" σε πρωην γκομενα!!! μη χειροτερα!!!

επειδη λεει γιος μας το διαλεξες?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

MEFH--,Μετά η μάνα μου μου έκανε φούστες με 0,20εκ. ύφασμα!!Τέτοιο ξέκ...λο ήμουνα!!

τι αλλο να κανει η δολια για να στραβωθει κανενας να σε ξεφορτωθει???μονο πινακιδα ΝΕΟΝ με βελακι ΠΩΛΕΙΤΑΙ δεν ειχες στην κεφαλα σαου απο πανω...

χαχαχαχα1

ρε ΑΣΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ???εδω για ν α δουμε 2 φορεματα μας πηρε ολη μερα..τωρα θα πεσαι πολυ γελιο..αλλου για αλλου θα ειναι η καθεμια..ειδικα αυτο το 33 τρεχα γυρευε..

μπουχαχαχαχα

το Νο 6 με τπτ!!! ειναι σα να στελνεις "μηνυμα" σε πρωην γκομενα!!! μη χειροτερα!!!

επειδη λεει γιος μας το διαλεξες?

ναι μαρη!!γιατι να το διαλεξα???για την πρωην του γιωργο???:mrgreen::mrgreen:

1 αλλα νομιζω ειναι ιδιο με της ελενιτσας...6 .9 33

4 τελικα!

εμενα μου αρεσει το 3 χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε ΑΣΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ???εδω για ν α δουμε 2 φορεματα μας πηρε ολη μερα..τωρα θα πεσαι πολυ γελιο..αλλου για αλλου θα ειναι η καθεμια..ειδικα αυτο το 33 τρεχα γυρευε..

μπουχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μπουχαχαχαχα

μμμμ...εξυπνιδου! εδω ειναι σαφη τα πραγματα...

ναι μαρη!!γιατι να το διαλεξα???για την πρωην του γιωργο???:mrgreen::mrgreen:

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαινει αναμεσα μας, παρα μονο ο γιος μας...

βαλε κ σε παρενθεση (τ'ακους μωρη σκυλα???)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:P:p:p:p

Απόγευμα με τίποτα!!Σε κανένα μπουζούκι ναι!Από κάτω είναι καλό αλλά εκείνο το δέσιμο εχει πέτρες που το κάνουν πολύ καλό!Βέβαια δεν ξέρω και τους κύκλους σου!!Αν πάς για τσάι με την Μαριάννα(την Βαρδινογιάννη)φοριέται.

η μαριαννα με εφτυσε....μου εχει μεινει μονο η Ντουβλη και η Τζουλια τωρα:cool:.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μμμμ...εξυπνιδου! εδω ειναι σαφη τα πραγματα...

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαινει αναμεσα μας, παρα μονο ο γιος μας...

βαλε κ σε παρενθεση (τ'ακους μωρη σκυλα???)

σα να με ακουω....χαχαχαχαχαχα!!!!θα κατουρηθω απο το γελιο!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...