Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε συ... απο τεμπελια καθαρη. εδω ουτε για κατουρημα δεν παμε, αλλα αυριο λεμε να εξορμησουμε στην αθηνα!!!

εγω σημερα πηρα μαρκαδορακι για να γραψω τα προσκλητηρια...τετοια προοδος!!!

μαιρουλα δεν θελω να σε φρικαρω τωρα, αλλα σιγουρα??? πολυ εξω ειναι ο βυζος! κ δεν το λεω για το συντηριτικο του πραγματος, αλλα γιατι θα κρατας τα μωρα αγκαλια στις φωτο κ θα εχουμε αποκαλυψεις, πολυ φοβαμαι..

ασε...η ξαδερφη μιας γνωστης, παντρευοταν, κ η πεθερα ηθελε να της πασαρει το μισο σοι παρανυφακια. αυτη ελεγε παντου, οτι δεν θα εκανε κανενα παρανυφακι. την ωρα που κατεβαινει απο το νυφικο αυτ/το, βουταει αυτο που ηθελε εκεινη, απο το δικο της σοι εννοειται, το ειχε κ φτιαγμενο, χτενισμενο ετοιμο, κ ολα οκ. :wink:

ειναι πολυ σφτιχτο στο στηθος,δηλαδη δεν μπορει να βγει αλλα θα φοραω και σουτιεν ρε συ,παντως θα εχω και το νου μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρουλα δεν θελω να σε φρικαρω τωρα, αλλα σιγουρα??? πολυ εξω ειναι ο βυζος! κ δεν το λεω για το συντηριτικο του πραγματος, αλλα γιατι θα κρατας τα μωρα αγκαλια στις φωτο κ θα εχουμε αποκαλυψεις, πολυ φοβαμαι..

μμμμμ....αν το φορεμα ειναι καλοραμμενο γιατι να φοβαται?? και στον αγγελο καπως ετσι ηταν αλλα δεν ειχα θεμα.....και δεν ειναι και μικρα να πεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

η Μαριανθη μετακομιζει αυριο!!! σε καινουργιο σπιτι...

αντε, μπραβο.....με το καλο.....

ειναι πολυ σφτιχτο στο στηθος,δηλαδη δεν μπορει να βγει αλλα θα φοραω και σουτιεν ρε συ,παντως θα εχω και το νου μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

;);););)....τσιτσιολινα!!!!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσακια σας ευχαριστω για τα σχολιακια!!!

το κουτσο χερι δικο μου!!σημερα εχει πρηστει κιολας!!!τι να πω....

οι μπομπο θα ειναι και τα 4 σχεδια αναγκαστικα!!!!και λεω να κανω αυτη για να κανω μια!ουτε παιδικη πολυ ειναι ουτε σοβαρη!

τι λετε??

Διαφημίσεις

οι μπομπο θα ειναι και τα 4 σχεδια αναγκαστικα!!!!και λεω να κανω αυτη για να κανω μια!ουτε παιδικη πολυ ειναι ουτε σοβαρη!

τι λετε??

εμενα μου αρεσει πολυ.....ειλικρινα.....για το χερι μαρη πηγες σε γιατρο τελικα? σου ειπε να κναεις κατι εκτος απο το να το κοψεις???:D

221882cb0gkyh7q4.gif

τι λετε??

Είναι πολύ πρωτότυπες μου άρεσαν πολύ όπως και ο μικρός είναι κουκλακι!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

οκ τοτε...γιατι πολυ αερινη τη βλεπω τη Ζετα...

τι λετε??

ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι λετε??

τις ειδα και εγω αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι,οκ κοχυλια αλλα τι ειναι για εξηγησε..

επιστρεφω..

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εμενα μου αρεσει πολυ.....ειλικρινα.....για το χερι μαρη πηγες σε γιατρο τελικα? σου ειπε να κναεις κατι εκτος απο το να το κοψεις???:D

πηγα σε εναν εδω ποθυ μενω..δραμα!!!!!σημερα ειχα παει πατρα για να δω μπομπο....πηρα και τον ορθοπεδικο που παω και ελειπε..βλεπεις 1μαγια το σαββατο και το εκανε τριημερο...σημερα και αυριο κλειστος!!!:confused:

ααχ σας αυχαριστω κοριτσια δεν ξερετε ποσο με βοηθατε που ειμαι πολυ αναποφασιστη γενικα!!!!\

μαιρουλα ειναι πηλινα κοχυλακια αστεριες κτλ και εχω πανω πετρουλες !!!!λευκες!κρεμονται και κοχυλια αλλα και θα ειναι κρεμαστα και τα κουφετα και οι ιδιες!!

αντε του φεξε του ανωμαλου παλι σημερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να του στειλω καμια φωτο μου απο τις 'ωραιες' να ερθει στα ισια του?

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω σε βαφτησια Χρηστου φοραγα φουστανι χωρις σουτιεν γιατι εδενε λαιμο..δε θα ξεχασω οτι την ωρα που τον αλλαζα..αντι να κοιταω τον φωτογραφο κοιταζα μην εχει βγει τιποτα απο εξω..κοιταζε κ ο Καρδιτσιωτης....πολυ γελιο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...