Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενιτσα πατε στην μαμα σου ε?θα κατσεις καιρο?

Αναγκαστικά θα επιστρεψω μετα τον γαμο για να παμε παιδιατρο αλλα θα ξαναφύγω ειπαμε είναι ολοκληρο σχεδιο από πισω!!!!! Σιγα μην κατσω με το μωρο όλο το καλοκαιρι να μας φαει η ζεστη μεσα στο σπιτι!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια σαν της Ασπας κ η μπεμπονα...ολη τη κρεμα τη φτυνει κ ανατριχιαζει κιολας...αυριο θα παω να της παρω γιωτης να δουμε..βεβαια 3 μερα της εδωσα σημερα..εσας κατευθειαν την εφαγαν??

Αναγκαστικά θα επιστρεψω μετα τον γαμο για να παμε παιδιατρο αλλα θα ξαναφύγω ειπαμε είναι ολοκληρο σχεδιο από πισω!!!!! Σιγα μην κατσω με το μωρο όλο το καλοκαιρι να μας φαει η ζεστη μεσα στο σπιτι!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ατιμες γυναικες!!!αμα θελουμε κατι,πως το οργανωνουμε:mrgreen::mrgreen::cool:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

αχχχ ελενακι μουθ εμενα δεν την τρωει την κρεμα με τιποτα!!!!δραμα!!!ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗς ΙΔΙΑ ςΕΤΑΙΡΙΑς με αυτα που εκανες εσυ αλλα δεν ξερω ποια ακομα!ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ!:(

Γιατι ρε παιδι μου αλλα θα μου πεις κάθε παιδι με τα δικα του! Όχι μονο την τρωει δεν προλαβαίνω να γεμίζω το κουταλι!! Εγω δεν ξερω τι εταιρία είναι τα είχα βρει τυχαία και μετά το έφτιαξε ενας γραφίστας φιλος. Νυφικο βρηκες?

97ehp2.pngUBTSp3.png

του εξωφυλλου ΑΛΕΚΑ???

δεν εχει τιμη αλλα το ειχαμε δει απο κοντα γυρω στα 400.μπουχαχαχαχχα

ναι αυτο....αληθεια μαρη ή κοροιδευεις?? ...σιγα μην εχει και κανα εκατομμυριο...εγω το κοβω για καμια 250αρια.....θα ρωτησω....

Γεια σας κοριτσια πειτε μου τι νεα τα μωρακια είναι όλα καλα? Εμεις καλα ήμαστε ο μπεμπης τρωει φρουτοκρεμα το μεσημέρι και κρεμα βανίλια το απογευμα ξεκίνησε μια χαρα το τρωει όλα σταγονα δεν αφηνει την πεμπτη εχουμε παιδιατρο και 2 εμβόλια μηνιγγίτιδας και το επαναληπτικό για το τριπλό! Τι άλλο για το γαμο στα ιδια είμαστε περιμένουμε τα προσκλητήρια το άλλο Σάββατο φεύγω κανονίστηκε τιποτα για συνάντηση τι αλλα νεα?

καλως το.....δεν εχουμε κανονισει κατι....θα σε ενημερωσουμε βρε αν δε μπαινεις εκεινο τον καιρο

εβαλα φωτο στο μεγαλωσαμε 2 του μπεμπονιου και 2 απο τις μπομπο που σκεφτομαι να κανω και για το γαμο και γι ατη βαπτιση μαζι...τι λετε???

ο κουκλος σου ειναι σουπερ...οι μπομπο μου αρεσαν και οι δυο....πολυ ωραιο σχεδιο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βρε κοριτσια σαν της Ασπας κ η μπεμπονα...ολη τη κρεμα τη φτυνει κ ανατριχιαζει κιολας...αυριο θα παω να της παρω γιωτης να δουμε..βεβαια 3 μερα της εδωσα σημερα..εσας κατευθειαν την εφαγαν??

εμενα μονο για το νερο κανει σαν τρελο!του αρεσει πολυ!!!ειναι ικανο να πιει ενα μπουκαλι!!:tongue::tongue::tongue:το ριξε στη διαιτα το μωρο!!!:mrgreen:

ναι αυτο....αληθεια μαρη ή κοροιδευεις?? ...σιγα μην εχει και κανα εκατομμυριο...εγω το κοβω για καμια 250αρια.....θα ρωτησω....

καλως το.....δεν εχουμε κανονισει κατι....θα σε ενημερωσουμε βρε αν δε μπαινεις εκεινο τον καιρο

ο κουκλος σου ειναι σουπερ...οι μπομπο μου αρεσαν και οι δυο....πολυ ωραιο σχεδιο

αλεκα οι μπομπο θα ειναι και τα τεσσερα σχεδια αν κανω αυτες τελικα!

τσουκ και συνεχιζω να κανω τον καραγκιοζη στον μπεμπη για να φαει 60γρ.....

τα χετε κανει σαν τα μουτρα σας ...πηγαινετε σε ενα μαγαζι να τα δειτε απο κοντα...μα ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ .....τι τεμπελια ..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Γιατι ρε παιδι μου αλλα θα μου πεις κάθε παιδι με τα δικα του! Όχι μονο την τρωει δεν προλαβαίνω να γεμίζω το κουταλι!! Εγω δεν ξερω τι εταιρία είναι τα είχα βρει τυχαία και μετά το έφτιαξε ενας γραφίστας φιλος. Νυφικο βρηκες?

νυφικο δεν εψαξα...τωρα απο αυτη τη βδομαδα θα παω....ειναι εταιριας!!!

;););););)

εχθες εγω του εδωσα 7-8 κουταλιες...σημερα εφαγε περιπου 75 μλ....θελουν το χρονο τους και αυτα, εκτος αν πειναγαν και ειχαν σκυλοβαρεθει το γαλα....

εμενα μονο για το νερο κανει σαν τρελο!του αρεσει πολυ!!!ειναι ικανο να πιει ενα μπουκαλι!!:tongue::tongue::tongue:το ριξε στη διαιτα το μωρο!!!:mrgreen:
και εμενα χαιρεται όταν πινει νερο χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σου κιμι μου και εγω γιωτης του δινω ναι εμενα με την πρωτη την εφαγε ολη χωρις κουβεντα σε 10 λεπτα και την φρουτοκρεμα το ιδιο. Ξεκίνησα την κρεμα όπως ειπε ο γιατρος με 150 μλ νερο και αφου την εφαγε ολη σημερα του εδωσα 200 αυριο 250 και αν την φαει πάλι ολη παμε 300 οπου εκει σταματάμε

97ehp2.pngUBTSp3.png

τα χετε κανει σαν τα μουτρα σας ...πηγαινετε σε ενα μαγαζι να τα δειτε απο κοντα...μα ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ .....τι τεμπελια ..

ναι ρε συ... απο τεμπελια καθαρη. εδω ουτε για κατουρημα δεν παμε, αλλα αυριο λεμε να εξορμησουμε στην αθηνα!!!

εγω σημερα πηρα μαρκαδορακι για να γραψω τα προσκλητηρια...τετοια προοδος!!!

ρε συ αυτο το μακρυ πηρα!!!!

για κοντο λεγαμε για την ευανθια

μαιρουλα δεν θελω να σε φρικαρω τωρα, αλλα σιγουρα??? πολυ εξω ειναι ο βυζος! κ δεν το λεω για το συντηριτικο του πραγματος, αλλα γιατι θα κρατας τα μωρα αγκαλια στις φωτο κ θα εχουμε αποκαλυψεις, πολυ φοβαμαι..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ατιμες γυναικες!!!αμα θελουμε κατι,πως το οργανωνουμε:mrgreen::mrgreen::cool:

ασε...η ξαδερφη μιας γνωστης, παντρευοταν, κ η πεθερα ηθελε να της πασαρει το μισο σοι παρανυφακια. αυτη ελεγε παντου, οτι δεν θα εκανε κανενα παρανυφακι. την ωρα που κατεβαινει απο το νυφικο αυτ/το, βουταει αυτο που ηθελε εκεινη, απο το δικο της σοι εννοειται, το ειχε κ φτιαγμενο, χτενισμενο ετοιμο, κ ολα οκ. :wink:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...