Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι και εμενα μου αρεσει αυτο!!

δεν θυμαμαι ρε γμτ.......

όταν ξανακατεβω Πειραια, θα παω να ριξω μια ματια......

καληνυχτα ιριδακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

http://www.raxevsky.gr/site.php

τα εχει και εδω με τιμες για τις γκαβες...με μεγαλα γραμματα...αυτο της ΜΑΙΡΗΣ παντως μπορει κ να ειναι το ακριβοτερο...παντως ειναι τελειαααα.

εμ το ματι μου παει και πεφτει παντα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

http://www.raxevsky.gr/site.php

τα εχει και εδω με τιμες για τις γκαβες...με μεγαλα γραμματα...αυτο της ΜΑΙΡΗΣ παντως μπορει κ να ειναι το ακριβοτερο...παντως ειναι τελειαααα.

για πες λοιπον μαρη βρωμιτσα..δε βρισκω τιμη...πόσο εχει αυτο που μου αρεσει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γύρισα.Εκανα ανταύγειες από τις 9:30 ως τις 13:45!!!Μαρτύριο σκέτο!!!

τις παρήγγειλες; γι αυτό ταπαιρνω με τα μαγαζιά αυτά!!! γιατί είναι κ πανάκριβα αλλά πουλάνε κι αλλα αντί α΄λλων!!!

εγώ τις πήρα 1 ευρω τη μια!

:o:o:o:o:o:oΕγώ από το Ναρλή 2,28 και 2,05.Ναι τις παρείγγειλα.Εσένα πώς είναι και τί μέγεθος;;1ε ούτε σε μαγαζί με βαπτιστικά δεν βρήκα!!!

Αλλο ήθελε η Μαιρούλα,σπίρτο!!Εκείνο που λές εσύ συνεχίζει να μην μου αρέσει και το είδα από κοντά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟ!ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!!!

Μπατονέτα με λαδάκι!!!

ιιιιιιιιιιιιι........ αληθεια μαρη σιχαμενη??????

Κι εγω 67 ειμαι με υψος 1.60. Τη θελω κι εγω...

Λοιπόν σημερα κατεβηκα Ρομβης για μπομπο. Τελικά κατεληξα στον Κοττα, ξυλινα ημερολόγια (Παρισης σελ. 179, 36115) μου τα αφησε 2€ εκαστο. Τα άλλα μαγαζια στη Λεκκα τα ειχαν 2,5 και πάνω.. Βασικά ηθελα κάτι άλλα στο χρωμα του ξυλου αλλά δεν τα ειχε κανενα μαγαζι κιετσι κατεληξα σε ροζζζ.

Μετα πηγα και πηρα τουλι ροζ και κιτρινι και φουξια κορδελες για να στολίσω βεραντα και να φτιαζω κανενα φιογκο !! Από τη Ρομβης κι αυτά..

Μετα περασα κι από το Φωκα να ριξω μια ματια σε ρούχα. Δοκίμασα ενα φορεματακι συμπαθητικό στο Ραξεφσκι, το οποιο μπορω να πω ότι μα κολακευε, μεταξωτό 170 ευρουλίνια σε απόχρωση μπεζ, μωβ, κιτρινο. Επίσης ενα άλλο στο Fidele. Αν τα βρω σε site θα σας τα δειξω. Πήγα και στο Αριτσι Ιταλιανι, μου λέει η πωλήτρια, "Τα καλά φορεματα ειναι μόνο μακρια", της λέω "Δεν μου πάνε ειμαι κοντή" επέμενε να δοκιμάσω. Αντε καλα΄λεω. Μου φερνει κάτι παπούτσια ψηλοτακουνα, καθως ειχα σκασει μυτη με παλαρινες. Τρομαξα να τα φορεσω, βαζω και το μαξι φόρεμα και βγαινω απότο δοκιμαστηριο σα βαρκα ετοιμη να ντελαπάρει, σταπλες το φορεμα -ωραιο δε λέω για τη Τζια ότι πρεπει- αλλά εγω πηγαινα σα ξυλόκοτα πάνω στα παπούτσια. Της λέω " με φανταζεσαι με αυτο το φορεμα, τα παπουτσια και δυο παιδια?" τι να πει η κοπέλα...

κ εγω αυτο σκεφτομαι μαρκελλακιους. ΠΩΣ θα γινει, να αγορασω ρουχο κ να βαλω ισιο παπουτσι!!! δεν γουσταρω να γινεται χαμος γυρω μου κ εγω να ειμαι σα κινεζα ακροβατισσα!

Χαμομηλόνερο σε κάθε γαλα μεχρι να στρωσει. Του εχεις αρχισει φαγητό? Κρεμες?

οκ... εδωσα ηδη!

φαγητο οχι...δεν αρχισαμε. αργοτερως. πρωτα θα κανουμε μεταβατικο σταδιο στο γαλα, κ μετα θα δουμε πως θα πορευτουμε.

http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html

Αυτες τις μπομπο παραγγειλα. Ξυλινο ημερολόγιο ροζ

θελω...ετσι????????? μη με ξεχασεις!!!

μαζωχτηκατε ή ακομη???

οχι.... ηταν να βγω, αλλα λεω...αστο καλυτερα.

mairh ποιο φορεμα πηρες????????/

α γεια σου! ουτε εγω εχω καταλαβει ακομα.

4/07

http://media.raxevsky.gr/files/per/index.html

της μαιρης ειναι στη σελ 8-9

αυτα που αρεσουν εμενα ειναι σελ 22-23

μου αρεσε και αυτο στη σελ 15 αλλα δεν ξερω αν θα μου πηγαινει επειδη ειμαι μελαχροινη

ωραιο...αλλα η μαιρη λεει οτι ειναι 2εκ. πανω απο το γονατο... αλλο ενα αλυτο μυστηριο!:cool:

ναι εγω μιλαω με σελιδες κατω αριστερα γι'αυτο γραφω 8-9.το μακρυ με την μπλε ζωνη!!!

αυτο εχει 360.

αν κανεται ζουν γραφει τιμες.

ευανθια αν δεν θελεις να φαινονται γονατα πας σε μακρυ μετα,νομιζω.

νατα...το λεει.

αυτο εννοω....εγω κοριτσια δε φοραγα μαξι και στα 17 μου ειχα γνωρισει δυο κοπελες κοντουλες και αυτες φοραγαν συνεχεια μακρυα...και όμως ηταν πολυ ωραιο πανω τους....πιστευω ότι αν εχεις ωραιο σωμα (όπως εγω...μπουχαχα) σου πανε όλα

κ εγω φοραγα παρα πολυ μαξι... δεν ημουν κοντουλα βεβαια...αλλα δεν θελω να περιαυτολογω...

παω μπαλκονι....

ερχομαι!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γεια σας κοριτσια πειτε μου τι νεα τα μωρακια είναι όλα καλα? Εμεις καλα ήμαστε ο μπεμπης τρωει φρουτοκρεμα το μεσημέρι και κρεμα βανίλια το απογευμα ξεκίνησε μια χαρα το τρωει όλα σταγονα δεν αφηνει την πεμπτη εχουμε παιδιατρο και 2 εμβόλια μηνιγγίτιδας και το επαναληπτικό για το τριπλό! Τι άλλο για το γαμο στα ιδια είμαστε περιμένουμε τα προσκλητήρια το άλλο Σάββατο φεύγω κανονίστηκε τιποτα για συνάντηση τι αλλα νεα?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια πειτε μου τι νεα τα μωρακια είναι όλα καλα? Εμεις καλα ήμαστε ο μπεμπης τρωει φρουτοκρεμα το μεσημέρι και κρεμα βανίλια το απογευμα ξεκίνησε μια χαρα το τρωει όλα σταγονα δεν αφηνει την πεμπτη εχουμε παιδιατρο και 2 εμβόλια μηνιγγίτιδας και το επαναληπτικό για το τριπλό! Τι άλλο για το γαμο στα ιδια είμαστε περιμένουμε τα προσκλητήρια το άλλο Σάββατο φεύγω κανονίστηκε τιποτα για συνάντηση τι αλλα νεα?

αχχχ ελενακι μουθ εμενα δεν την τρωει την κρεμα με τιποτα!!!!δραμα!!!ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗς ΙΔΙΑ ςΕΤΑΙΡΙΑς με αυτα που εκανες εσυ αλλα δεν ξερω ποια ακομα!ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ!:(

ελενιτσα πατε στην μαμα σου ε?θα κατσεις καιρο?

fCS8p3.png

ομορφακια καταλαβες τελικα πιο πηρα???

αν η κιμη θυμαται τοσο τοτε εχει οσο το δικο μου αλλα αμα παρεις τηλ.σου λενε.

οχι ρε κοριτσι...αυτο με τη μπλε ζωνη ειναι μακρυ... ειναι κ σε κοντο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...