Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

aggeliki76 είπε:
Μιρμίρω! Ας είχα εγώ τα πόδια σου κι ας ήμανε και κλεισμένη σπίτι...

θα τα εκανες ποδολουτρο όλη μερα??:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

aggeliki76 είπε:
Μιρμίρω! Ας είχα εγώ τα πόδια σου κι ας ήμανε και κλεισμένη σπίτι...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Τί λες μαρή;;;

aleca είπε:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:D:D:D:DΠες τα ρε Αλέκα γιατί θα τρελλαθώ!!!

Γεια σας κορίτσια έμεινα από σύνδεση πριν 10 λεπτά έφερε ο άντρας μου το νέο ρουτερ παω να ταΐσω τον μικρούλη και θα μπω μετά να δω και τι κάνετε μου λείψατε τόσες μέρες!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

hello girls!!!!!

omorfakia είπε:
o μπεμπονης εχει να τα κανει απο προχτες. τι να κανω?

δωστου χαμομηλακι, μασαζακι, κ αν δεν τοτε μπατονετα με λαδακι...και αν δεν παλι παρε γιατρο!

mary77 είπε:
ηρθα!!!!

μεγεια κοριτσι! κ με το καλο η βαφτιση!

mefh είπε:
Γύρισα.Εκανα ανταύγειες από τις 9:30 ως τις 13:45!!!Μαρτύριο σκέτο!!!

μεγειαααα!

aggeliki76 είπε:
Καλησπέρα νεαρές μου! Γύρισα και από Μιλάνο (όχι, δε σας πήρα τίποτα).

αγγελικη η κοσμογυρισμενη της παρεας!

markellaki είπε:
http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html

Αυτες τις μπομπο παραγγειλα. Ξυλινο ημερολόγιο ροζ

παρα πολυ ωραιες!

εγω σκεφτομαι να κανω τους πειρατες για τα παιδακια, καλο θα ειναι?

aleca είπε:

χαχαχα!!!

προχθες ελεγα στο γιωργο οτι θελω μια βδομαδα για να κοιμαμαι κ αλλη μια να εχω τα ποδια μου μεσα σε μια λεκανη!!!!:cool:

eleni26 είπε:
Γεια σας κορίτσια έμεινα από σύνδεση πριν 10 λεπτά έφερε ο άντρας μου το νέο ρουτερ παω να ταΐσω τον μικρούλη και θα μπω μετά να δω και τι κάνετε μου λείψατε τόσες μέρες!!!!!

καλως την!

εγω πηγα πηρα μπεμπη κ μαμα κ πηγαμε στα στοκ της ραξεφσκυ που ειναι εδω κοντα μας, δεν βρηκα τιποτα αξιολογο. θελω να παω κ στα ραξεφσκυ να δω τα νεα σχεδια. αλλα εχω μια ερωτηση: να παω τωρα ή να περιμενω να χασω κανα κιλο?

qC91p2.pngaQK1p2.png

o mikρος ετοιμος....ο μεγαλος αντιστεκεται ακομη....λοιπον μαζευτειτε νωρις σημερα γιατι δεν βασταω....

ευανθια αν σκοπευεις να εχεις χασει 5 κιλα μεχρι τη βαφτιση να περιμενεις....αλλιως δεν υπαρχει λογος

ελενιτσα καλως ηρθες βρε...όλα ετοιμα για το γαμο?

κοτοπουλακι κανε μαρη και συ καμια περιγραφη του βορρα...όλα ετοιμα τα θελεις...εχει πηξει η αλη στα ληγμενα η δολια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

aleca είπε:
o mikρος ετοιμος....ο μεγαλος αντιστεκεται ακομη....λοιπον μαζευτειτε νωρις σημερα γιατι δεν βασταω....

ευανθια αν σκοπευεις να εχεις χασει 5 κιλα μεχρι τη βαφτιση να περιμενεις....αλλιως δεν υπαρχει λογος

ελενιτσα καλως ηρθες βρε...όλα ετοιμα για το γαμο?

κοτοπουλακι κανε μαρη και συ καμια περιγραφη του βορρα...όλα ετοιμα τα θελεις...εχει πηξει η αλη στα ληγμενα η δολια...

και εγω κοματια σημερα...δεν θα κανω διαδρομο...,πηρα τον μπεμπη και κοιμηθηκαμε 2 ωρες μαζι:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

αν βρω κανενα αερατο εχει καλως...

γιατι με εβαλε η μανα μου να δοκιμασω ενα, κ της λεω ειναι κοντο δε το βαζω, μου λεει βαλτο! κ εγινα ο περιγελος στο στοκ της ραξεφσκυ.

αμα βρω κατι να με ξετρελανει εχω μπαμπα ραφτη, αμα ειναι θα το μαζεψει, γιατι αν κρινω κ απο τη μαιρη τα καλα κομματια φευγουν γρηγορα.

κ εγω δεν εχω κεφια σημερα, θα κανω μπανιο θα ταισω νωρις κ θα την πεσω...

παω απορροφητηρα, ερχεστε?

qC91p2.pngaQK1p2.png

EYANTHIA είπε:
οντως πολυ ησυχια σημερα...

λοιπον μου αρεσαν κ εμενα μερικα κομματακια της ραξεφσκυ, θα παω να τα δω κ απο κοντα. μου αρεσε το ασπρομαυρο πλισε κ το αλλο στη διπλα σελιδα ασπρο με μαυρη ζωνη. λεει οτι το εχει κ σε κιτρινο κ νομιζω θα μου παει κ αυτο.

το ασπρομαυρο σε κιτρινο σχεδον το ιδιο κοψιμο το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ!!!εχει και ενα μωβ λουλουδι που βγαινει αμα θες.

fCS8p3.png

eleni1 είπε:
Μαλλιαρη καμπια Νο1 παρουσα !!

Πηγα το μωρο στο παιδιατρο και εσκασε στο κλαμα απο το πρωτο αγγιγμα.....νησταζε και πειναγε........

καναμε εμβολιο και τον μετρησε κακίν κακός 71 ποντους 8800 η 9100:rolleyes: και 43 κεφαλακι.

Πηρα της αλλες καμπιες οτι δεν μπορω να φυγω και ηρθαν εδω για καφε.....εχουν φυγει καμμια ωρα προς αγνωστη κατευθυνση.

Μωρακι κοιματε .......πεθερα λειπει σημερα και θα παω να παρω το γιαννη απο τον παιδικο κατα τις 3,30................ωχ ξυπνησε

βρε το λουκουμακι εχει γινει παιδαρος!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...