Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ πέρασα επιτροπή και δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστών.Τον Αύγουστο του 2024 πέρασα όμως,μήπως είναι κάτι καινούριο?

Expand  

Αλήθεια ααααα εγώ πριν 2 χρόνια που πέρασα επιτροπή έγραφε στα δικαιολογητικά υπερυχος ή μαστογραφία... ίσως ν άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω.

πρίν από 7 λεπτά , Elli88 είπε:

Εμένα μου είχε ρωτήσει για ιστορικό και αν έχουμε στην οικογένεια και εμείς δεν έχουμε στο σόι μας ούτε ιστορικό ούτε τπτ μάλλον γιαυτο λέω δεν μου είπε να κάνω 

Expand  

Ωραία κορίτσι μου ίσως για αυτό να μην ζήτησε μην αγχώνεσαι τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη και χαρούμενη ώστε τα ωαριακια σου να είναι χαμογελαστά 😉

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα!!!!

απο το πρωι ειχα γυναικα απο την μια και απο την αλλη να προσπαθω να συννενοηθω με τις κοπελιες που προσφερθηκαν να μου βρουν το φορεμα!!!

ηθελα να ξερα εχει καταλαβει καμια σας πιο φορεμα θελω??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον ειναι στην σελ.8-9 του υπολογιστη αλλα στον καταλογο το βγαζει στην 7,ειναι αυτο που σερνεται!!!!με την μπλε κορδελα στην μεση.

κοτοπουλακι ευχαριστω πολύ που πηγες και εψαξες!!!!

τελικα το βρηκε η ξανθιωτισα το αγορασε κιολας και μπορει και να ταξιδευει τωρα που μιλαμε:mrgreen::mrgreen: μεφη ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!

επισης ευχαριστω και οσες προσφερθηκατε να πατε να ψαξεται!!!!!!

πιστευω δεν υπηρχε περιπτωση να μην δε το βρω με ολες εσας εδω μεσα!!!!!!!!

κιμι σοβαρα το ελεγες οτι ηθελες αυτο???δεν το ειχα δει ρε γμτ....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γύρισα.Εκανα ανταύγειες από τις 9:30 ως τις 13:45!!!Μαρτύριο σκέτο!!!

marlen είπε:

τις παρήγγειλες; γι αυτό ταπαιρνω με τα μαγαζιά αυτά!!! γιατί είναι κ πανάκριβα αλλά πουλάνε κι αλλα αντί α΄λλων!!!

εγώ τις πήρα 1 ευρω τη μια!

:o:o:o:o:o:oΕγώ από το Ναρλή 2,28 και 2,05.Ναι τις παρείγγειλα.Εσένα πώς είναι και τί μέγεθος;;1ε ούτε σε μαγαζί με βαπτιστικά δεν βρήκα!!!

kimi είπε:
καλημερρραααααα.θελω να καταγγειλω οτι το φορεμα που θελει η Μαιρη θα το επαιρνα εγω..σας το ειχα δειξει κιολας καμπιες κ η Μεφη με δουλευε το νουμερο..μπουχαχαχααα..τελειο φορεμα ΜΑΙΡΗ..στο athens heart πριν 1 βδομαδα το ειχε σε large...

Αλλο ήθελε η Μαιρούλα,σπίρτο!!Εκείνο που λές εσύ συνεχίζει να μην μου αρέσει και το είδα από κοντά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟ!ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!!!

eleni1 είπε:
Μαλλιαρη καμπια Νο1 παρουσα !!

Πηγα το μωρο στο παιδιατρο και εσκασε στο κλαμα απο το πρωτο αγγιγμα.....νησταζε και πειναγε........

καναμε εμβολιο και τον μετρησε κακίν κακός 71 ποντους 8800 η 9100:rolleyes: και 43 κεφαλακι.

Πηρα της αλλες καμπιες οτι δεν μπορω να φυγω και ηρθαν εδω για καφε.....εχουν φυγει καμμια ωρα προς αγνωστη κατευθυνση.

Καταρχάς όσο και να είναι φτού και ξαναφτού σας!!!Αλλά γιατί η απόκλιση;;;Κουνιόταν;;;

jtse είπε:
Κορίτια τι θηλες χρησιμοποιείτε στα μπιμπερό. Εγώ έχω τρια με την 1-2-3 και ένα με την μεγάλη ροή (μία τρύπα). Καν δυο φορές που προσπάθησα να βάλω αυτές με τις τρεις τρύπες πνιγόταν αλλά επειδή ήταν πριν καιρό λέω να ξαναπροσπαθήσω.

Εγώ σου είπα έχω σωθεί με τις 3 τρύπες!

kimi είπε:
ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ η αδερφη μου ειναι κοντα 90 κιλα..εγω δεν μπορω να την κανω..κανω δικια μου.

Η δίαιτα της Κίμης:

ΠΡΩΙ

1 καφέ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

1 ποτήρι νερο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

1 καφέ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

1 Redbull

ΒΡΑΔΥΝΟ

2-3 Βότκες

jtse είπε:
Δεν μπορώ να καταλάβω βρε κορίτσια. Τόσες είμαστε εδώ μέσα και της κάθε μία ο γιατρός έχει πει διαφορετικά πράγματα για τις κρέμες, τα φρούτα, την αποστείρωση, κλπ. Γιατί ο καθένας ακολουθεί δικό του σύστημα ?

Και γώ αυτό λέω!Θα έπρεπε να υπάρχει κοινή γραμμή από το υπουργείο![

QUOTE=omorfakia;330364]o μπεμπονης εχει να τα κανει απο προχτες. τι να κανω?

Μπατονέτα με λαδάκι!!!

mary77 είπε:
ηρθα!!!!

απο το πρωι ειχα γυναικα απο την μια και απο την αλλη να προσπαθω να συννενοηθω με τις κοπελιες που προσφερθηκαν να μου βρουν το φορεμα!!!

ηθελα να ξερα εχει καταλαβει καμια σας πιο φορεμα θελω??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον ειναι στην σελ.8-9 του υπολογιστη αλλα στον καταλογο το βγαζει στην 7,ειναι αυτο που σερνεται!!!!με την μπλε κορδελα στην μεση.

τελικα το βρηκε η ξανθιωτισα το αγορασε κιολας και μπορει και να ταξιδευει τωρα που μιλαμε:mrgreen::mrgreen: μεφη ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!

Παρακαλώ κοριτσάκι μου!Εσύ να'σαι γερή να χαρείς την βαφτισή σου που με τόσο μεράκι την ετοιμάζεις!!!

KAMΠΙΑ Νο 2 ΠΑΡΟΥΣΑ....όχι για πολυ όμως γιατι ειπαμε ότι περναω δυσκολη εβδομαδα....αυτο βεβαια δεν με εμποδιζει να δω τις φιλεναδιτσες μου για κανα μισαωρακι μπουχαχαχαχα...που να σκασετε απο τη ζηλια σας χαχα....

πηγαμε στην ελενη1, μας κερασε το κατιτις μας και φυγαμε μες την τρελη χαρα:tongue:

Η τζια αργησε να ερθει, την απασχολουσε ο Δημαρχος...Στο σπιτι της ελενης πηγε να με φαει ο σκυλος της...εοδε κρεας και του εφυγαν τα σαλια....και εχω να κανω μια δηλωση...δε φτανει που με λιμπιζεται οα αντρας της...τωρα με λιμπιζεται και ο πατερας της....μπουχαχαχαχα :tongue:

Τελος, σημερα μπ[ερδεψα ενμαν αγνωστο με το Μανωλη...(στ'αληθεια)....καλα που δεν του μιλησα να με παρει με τις τοματες...

mefh είπε:
Εγώ πάλι ρε κορίτσια βρήκα το τέλειο άσπρο μίνι φόρεμα που έψαχνα αλλά έχω ένα πρόβλημα:Δεν είναι το μίνι της μάνας!!Θα με δουν στο μοναστήρι και θα με διώξουν!!!!

αν ειναι λιγο κοντουλι δε νομιζω να πειραζει.....εσυ ξερεις αν ειναι προκλητικο η όχι γιατι συμγφωνα με τα δεδομενα μου δεν θα ειναι....:rolleyes:

mefh είπε:
Το σίγουρο είναι οτι θα βάλω κοντό γιατί το μόνο αδύνατο σημείο μου είναι τα πόδια μου και πρέπει να πέφτει εκεί το μάτι γιατί με τα μάγουλα που έχω φαίνομαι σαν φουσκωμένη σαμπρέλα!!!

και εγω θα εβαζα κοντο στη θεση σου....

marlen είπε:

ναι ναι είμαι αξιαγάπητη!!!!

απόλαυσέ με γιατί σκέφτομαι να ξαναφύγω σε κανα μήνα!!!!:rolleyes:

τώρα που έιπες κρήτη, εκεί θέλω να πάω στο γάμο στις 6/6. στα χανιά. πήρα σε ανεκ κ μου φανηκαν λίγο ακριβά τα ναύλα. ο καλός μου μου είπε να μην ΄παμε κ χαλάσουμε μια περιουσία! με ποιά άλλη εταιρία να κοιτάξω μπας κ βρω φθηνότερα; στο μεταξύ έχω κ εκπτωση τριτέκνων!!!;)

;

εσυ το λες ότι εισαι αξιαγαπητη?? Ο αντρας σου?? Που σε στελνει διακοπες με τους μηνες για να γλυτωσει??:tongue::tongue:

Για την Κρητη δεν ξερω γμτ γιατι εφυγε ο γνωστος.....για παρε τηλεφωνα και παρε τιμες....

kimi είπε:
καλημερρραααααα.θελω να καταγγειλω οτι το φορεμα που θελει η Μαιρη θα το επαιρνα εγω..σας το ειχα δειξει κιολας καμπιες κ η Μεφη με δουλευε το νουμερο..μπουχαχαχααα..τελειο φορεμα ΜΑΙΡΗ..στο athens heart πριν 1 βδομαδα το ειχε σε large...

αποκλειεται εσυ και η μαιρη να διαλεγατε το ιδιο..εισαστε εντελως διαφορετικες...

irida85 είπε:
τι να πρωτοδιαβασω βρε με σας!!!!!!!!!! ουτε να λειψει δε μπορει ο ανθρωπος 100 σελιδες γραψατε... κ μετα λεει η αλεκα για τα νιατα! που να ανταπεξελθουμε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (τα ειδα που με κοροιδευτε παλιοσκατουλες!!!!!!!!!)

!!!!

για αυτο το γραψαμε μαρη...για να μας διαβαζεις...

omorfakia είπε:

για τις μπομπο λεω φουντα. (οχι καλαματιανη....:?)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

omorfakia είπε:
ΠΡΟΣΟΧΗ...

αν δειτε 3 καμπιες στο δρομο μη τις πατησετε!

ειναι φιλες μας!!

:cool:.....και ειχε και μια λιακαδα σημερα......

EYANTHIA είπε:
μμμμ, βγηκαν για καφε οι καμπιες???

ναι ναι βγηκαμε.....ειπαμε και τα αισχη που καναμε στα νειατα μας αλλα δεν τα γραφουμε για να μη σας σοκαρουμε παρθενοπιπιτσες :P:p:p....όποια θελει απο κοντα...

mitsaki1 είπε:
κ γω ετσι την πατησα!!κ οχι τιποτα αλλο αλλα κ γω το χα σταμπαρει αυτο το μπλε!!:tongue:να δεις που θα κοιταμε φωτο απο βαφτισεις κ θα ειμαστε ολες ντυμενες το ιδιο:tongue::tongue:

φαγαμε φρουτοκρεμα οεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοε!!!!

:mrgreen: φανταζεσαι? φρουτοκρεμιτσα ε? αντε μπραβο...

omorfakia είπε:

εγω εμαθα να αντεχω!!!

καθε μερα κ ενα βημα...

και εγω ομορφακιον...παιρνω δυναμη π[ου βλεπω ότι ξεφουσκωνω....

zouzou78 είπε:
αδιαθετησα....κ ποναωωωωωωωω!!!! εγω με διαιτα τπτ ακομη 88κιλα ειμαι...αλεκα ακους????????

με περιοδο δεν ζυγιζομαστε..περιμενε να τελειωσεις...εγω 84...παρακαλα να παω 70 στη βαφτιση μου και θα σε αδυνατισω:cool:

omorfakia είπε:
o μπεμπονης εχει να τα κανει απο προχτες. τι να κανω?

αν δεν τα κανει και αυριο παρε γιατρο

mary77 είπε:
ηρθα!!!!

κιμι σοβαρα το ελεγες οτι ηθελες αυτο???δεν το ειχα δει ρε γμτ....

ημουν α σιγουρη ότι θα το βρει η Μεφη....όπου να'ναι βρισκει και τον Παλαιοκωστα....:tongue:

mefh είπε:
Γύρισα.Εκανα ανταύγειες από τις 9:30 ως τις 13:45!!!Μαρτύριο σκέτο!!!

QUOTE]

πω πω..και εγω βαριεμαι οικτρα στο κομμωτηριο...ωραια ειναι? βαλε φωτο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

omorfakia είπε:
ιωαννα αμα εισαι 67 κιλα δεν σου στελνω τπτ εγω!!!

Κι εγω 67 ειμαι με υψος 1.60. Τη θελω κι εγω...

Λοιπόν σημερα κατεβηκα Ρομβης για μπομπο. Τελικά κατεληξα στον Κοττα, ξυλινα ημερολόγια (Παρισης σελ. 179, 36115) μου τα αφησε 2€ εκαστο. Τα άλλα μαγαζια στη Λεκκα τα ειχαν 2,5 και πάνω.. Βασικά ηθελα κάτι άλλα στο χρωμα του ξυλου αλλά δεν τα ειχε κανενα μαγαζι κιετσι κατεληξα σε ροζζζ.

Μετα πηγα και πηρα τουλι ροζ και κιτρινι και φουξια κορδελες για να στολίσω βεραντα και να φτιαζω κανενα φιογκο !! Από τη Ρομβης κι αυτά..

Μετα περασα κι από το Φωκα να ριξω μια ματια σε ρούχα. Δοκίμασα ενα φορεματακι συμπαθητικό στο Ραξεφσκι, το οποιο μπορω να πω ότι μα κολακευε, μεταξωτό 170 ευρουλίνια σε απόχρωση μπεζ, μωβ, κιτρινο. Επίσης ενα άλλο στο Fidele. Αν τα βρω σε site θα σας τα δειξω. Πήγα και στο Αριτσι Ιταλιανι, μου λέει η πωλήτρια, "Τα καλά φορεματα ειναι μόνο μακρια", της λέω "Δεν μου πάνε ειμαι κοντή" επέμενε να δοκιμάσω. Αντε καλα΄λεω. Μου φερνει κάτι παπούτσια ψηλοτακουνα, καθως ειχα σκασει μυτη με παλαρινες. Τρομαξα να τα φορεσω, βαζω και το μαξι φόρεμα και βγαινω απότο δοκιμαστηριο σα βαρκα ετοιμη να ντελαπάρει, σταπλες το φορεμα -ωραιο δε λέω για τη Τζια ότι πρεπει- αλλά εγω πηγαινα σα ξυλόκοτα πάνω στα παπούτσια. Της λέω " με φανταζεσαι με αυτο το φορεμα, τα παπουτσια και δυο παιδια?" τι να πει η κοπέλα...

jtse είπε:
Μαρκελλακι σε ποιον παιδικό σταθμό πηγαίνει ο μικρός ?

Πηγαινει στον Toboggan, Ελληνογαλλικός, στο πάτημα Χαλανδριου. Ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι και εμεις και ο Μαρκελλος

Καλησπέρα νεαρές μου! Γύρισα και από Μιλάνο (όχι, δε σας πήρα τίποτα). Όλες καλά;;; Μπεμπόνια καλά; Μωρά Έυης καλά; Οι κάμπιες οι σιχαμένες πήγαν για καφέ ε;;; Ζωή υπομονή με την περίοδο, κι εγώ πονάω αρκετά μετά τη γέννα...

Ομορφάκια κι εμένα στούμπωσε η μικρή όπως είχα γράψει, της έβαλα χαμομήλι στο γάλα και της έδωσα δυο μέρες κολοκυθάκι, μασαζάκι στην κοιλίτσα και γυμναστική με τα ποδαράκια και ήρθε κι έχ%$σε το παιδάκι και ησύχασε.

Διαφημίσεις

markellaki είπε:
http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html

Αυτες τις μπομπο παραγγειλα. Ξυλινο ημερολόγιο ροζ

με το καλο μαρκελλακι..ωραιες ειναι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

aleca είπε:
αν ειναι λιγο κοντουλι δε νομιζω να πειραζει.....εσυ ξερεις αν ειναι προκλητικο η όχι γιατι συμγφωνα με τα δεδομενα μου δεν θα ειναι....:rolleyes:

Να δώ και τίποτε άλλο στην Θεσ/νίκη και θα αποφασίσω.

και εγω θα εβαζα κοντο στη θεση σου....

;)

ημουν α σιγουρη ότι θα το βρει η Μεφη....όπου να'ναι βρισκει και τον Παλαιοκωστα....:tongue:

Καλέ η Μαίρη το βρήκε.Εγώ απλά πήγα και το τσέκαρα αν έχει τραβήγματα και της το στειλα.

πω πω..και εγω βαριεμαι οικτρα στο κομμωτηριο...ωραια ειναι? βαλε φωτο

Ωραία είναι αλλά φώτο θα περιμένεις οταν εμφανίσω γιατί δεν ξέρω μεσω φωτογραφικής να ανεβάζω,μόνο μέσω σι ντι!

aggeliki76 είπε:
Καλησπέρα νεαρές μου! Γύρισα και από Μιλάνο (όχι, δε σας πήρα τίποτα).

Φτού σου δεν ντρέπεσαι που μας το λές ετσι χύμα που κοντεύουμε να γίνουμε όλες Κωσταλέξι από την κλεισούρα!!!

markellaki είπε:
http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html

Αυτες τις μπομπο παραγγειλα. Ξυλινο ημερολόγιο ροζ

Πολύ ωραίες Μαρκελλάκι!!Με το καλό η βάφτιση της μεταξένιας μας!!!

mefh είπε:
Φτού σου δεν ντρέπεσαι που μας το λές ετσι χύμα που κοντεύουμε να γίνουμε όλες Κωσταλέξι από την κλεισούρα!!!

Μιρμίρω! Ας είχα εγώ τα πόδια σου κι ας ήμανε και κλεισμένη σπίτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...