Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kimi είπε:
αντεχει τι να κανει?μπουχαχαχαχα..θελει να χασει για να μην ειναι πολυ παχια οταν μεινει εγκυος..τωρα ειναι στον τονο..2.5 κιλα σε μια βδομαδα εχασε.κ 3 κ κατι νομιζω το μοσχαρι που παντρευτηκε..

δεν εχω χασει ακομα... κ ειμαι στην 9η μερα.. μονο σωσιβια φυγανε. τι κανει η σιστερ κ χανει ρε γμτ?

jtse είπε:
βρε ομορφάκια τι δίαιτα είναι αυτή που κάνετε ? Για ενημερώστε μπας και ξεφουσκώσουμε λίγο και χάσουμε και κανά κιλό (αν και δεν είμαι ιδαίτερα της δίαιτας και της πείνας).

θα σου τη στειλω μαιλ...

GEORGI είπε:
Και εγώ κάνω ακριβώς ότι γράφει..... υπομονή κάνω έως την Τρίτη το απόγευμα που θα ξαναπάω ώστε να μου δώσει συντήρηση,...... έτσι μου είπε τουλάχιστον..... μακάρι να τελειώσουν τα βάσανά μου....

Και έχω και ένα γλυκό από έναν συνάδερφο Γιώργο εδώ δίπλα μου από το πρωί το κοιτάω και λέω "Να το φάω, να μην το φάω.....:confused::confused::confused:"

Σήμερα έχει Σαλάτα χωριάτικη, κανονικά 30γρ φέτα, 3 ελιές, αγγούρι, 2-3 ντομάτες και 2 φρυγανιές..... σκέφτομαι να κάνω ζαβολιά και να βάλω 2 μικρά παξιμαδάκια Κρήτης και να την κάνω Ντάκο.... πηράζει που η φρυγανιές θα γίνουν παξιμαδάκια?????:roll::roll:;)

Και το βράδυ μου έχει 2 φρυγανιές ολικής και 1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί φίνα και 1 κούπα γάλα..... Μα γιατί δεν βάζει τόστ????? Τι 2 φρυγανιές τι 2 φέτες ψωμάκι????:rolleyes::rolleyes:

πετα το γρηγορα....!!!!!!!! ή δωστο σε καποιον αλλο. μη το εχεις κοντα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να πω βρε ιωαννα κι εγω την ιδια απορια εχω....

κ σε κανουν να χεις τυψεις μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδη τι επαθε η μπεμπουλα που εφαγε λιγη κρεμουλα? καλυτερα να πειναγε μεχρι να σχολασω??????? αντε να δω τι θα μου πει για τα φρουτα απο κοντα... θα με σκασει....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ρε παιδιά είμαι δεν είμαι 1,60 με τα χέρια ανάταση και πάνω σε σκαμπό. Είναι πολλά τα 67. Το παράξενο δεν είναι τόσο τα κιλά που μου έχουν μείνει αλλά αυτήν την φορά είμαι πρησμένη στα πόδια. Τέτοια μπούτια δεν είχα ούτε στην εγκυμοσύνη.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ιωαννα πρηξιμο εχω κι εγω πολυ

ρε σεις δε μου μπαινει η βερα!

λεω να παρω αλλη να βγει κατι καλο τουλαχιστον χαχαχαχα

κ στα παπουτσια το 38 μετα βιας μου κανει πια...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

omorfakia είπε:
δεν εχω χασει ακομα... κ ειμαι στην 9η μερα.. μονο σωσιβια φυγανε. τι κανει η σιστερ κ χανει ρε γμτ?

δεν τρωει πιτσες το βραδυ:tongue::tongue::tongue::tongue:

εφαγα τη βρωμοσαλατα....αει να δουμε

PlbZp2.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ η αδερφη μου ειναι πιο πολλα κιλα απο σενα σου ειπα η μια ζυγαρια την λεει 91,η αλλη 86 δεν ειναι 67-68..για αυτο νομιζω οτι χανει κιολας..εγω αμα την κανω αυτη τη διαιτα θα παρω..αλλα δεν την κανω γιατι δεν τρωω κρεας κ αυτη ειναι φουλ.στο κρεατικο..

eleni1 είπε:
Μαλλιαρη καμπια Νο1 παρουσα !!

μπραβο ελενιτσα!!! μια χαρα ο μπεμπης!!! φτου φτου!!! ολοκληρο παιδακι!!!!

jtse είπε:
Κορίτια τι θηλες χρησιμοποιείτε στα μπιμπερό. Εγώ έχω τρια με την 1-2-3 και ένα με την μεγάλη ροή (μία τρύπα). Καν δυο φορές που προσπάθησα να βάλω αυτές με τις τρεις τρύπες πνιγόταν αλλά επειδή ήταν πριν καιρό λέω να ξαναπροσπαθήσω.

κ εμενα τωρα τελευταια καταφερε να πιει απο την 1-2-3 κ του δινω το χαμομηλακι με αυτες. το γαλα το δινω με νουκ.

mitsaki1 είπε:
κ γω ετσι την πατησα!!κ οχι τιποτα αλλο αλλα κ γω το χα σταμπαρει αυτο το μπλε!!:tongue:να δεις που θα κοιταμε φωτο απο βαφτισεις κ θα ειμαστε ολες ντυμενες το ιδιο:tongue::tongue:

κανονιστε να φοραμε ολες τα ιδια!

μια μια που θα αγοραζει φορεμα απο εκει να το ανακοινωνει μη παρουμε ολες τα ιδια, ε?

φαγαμε φρουτοκρεμα οεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοε!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!

mitsaki1 είπε:
ομελετα??χμμμμ ποσο παραπανω θερμιδες να χει...εγω τριτη μερα σαλατα...μπεεεεεεε:tongue:

πολυ πλακα εχεις....ακου μπεεεεε....

εγω σε λιγο θα κανω κο κο κο απο το κοτοπουλο...πω πω κ αυριο εχει αποτοξινωση...

καλα εγω ο βλακας οταν διαβαζα για την αποτοξινωση δεν ειχα δει οτι εχει γαλα κ γιαουρτι κ ολη τη μερα ημασταν με φρουτα μονο!!! κατα το βραδακυ το πηρα χαμπαρι...

chicken είπε:
Ναι βρε Μητσακι, σιγα μη κανω ολα αυτα με τις μπαμιες!!! Κατεψυγμενες ειναι!

Αρα, να τα βαλω μετα στο φουρνο! Μερσι!!

αν, σε προλαβα, εγω τα βαζω πρωτα στη κατσαρολα να ψηθουν κ μετα κανα τεταρτακι μονο στο φουρνο για να ροδισουν κ να ξεροψηθουν οι μπαμιεσ.

qC91p2.pngaQK1p2.png

αντε παει και σημερα σχολασαμεεεεε

αληθεια πρωτομαγια τι θα κανετε, θα πατε εις τα εξοχας??????????

εμεις θα παμε στη (μελλουσα) πεθερα της αδελφης μου οικογενειακως.......! α ρε βασανα, μπλεξαμε και μ'αλλη πεθερα...............

οριστε σημερα που ειχα κ γω χρονο δε μιλατε!

μονο αμα λειπω ξερετε να γραφετε 100 σελιδες.... :P:P:P:P:P:P:P

καλο μεσημερι!!! φιλουθκιαααααα

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

και εγώ σας αφήνω. Πάω να κάνω καμιά δουλειά, να πάρω κάτι τελευταία από το παλιό σπίτι και μετά να πάω να πάρω τα παιδάκια μου. Αν μπορέσω θα μπω από το σπίτι αλλιώς ξέρω ό,τι δεν είπατε σήμερα το πρωι θα το πείτε το βράδυ και εγώ μετά θα πρέπει να διαβάζω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...