Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε, να ρωτησω εσας που ξερετε: επειδη κοτοπουλο με μπαμιες δεν εχω ξανακανει μαζι πακετο, οι συνταγες στο ιντερνετ λενε οτι τα βαζεις στο φουρνο! Ξερει καμια σας πώς γινονται;;; Δεν ειμαι και βεφα, τα απλα κανω!!!! Χιχιχχιι!!

καθαριζεις κ πλενεις τις μπαμιες πρωτα κ τις βαζεις για κανα2ωρο σε ενα λεκανακι με ξυδι κ αλατι για να φυγει αυτη νιανιλα:tongue:

βαζεις το κοτοπουλακι με κρεμυδακι αλατι πιπερι κ λιγο νερο σε μια κατσαρολιτσα κ μετα απο κανα τεταρτακι το βαζεις στη γαστρα με τα υπολοιπα υλικα κ τις μπαμιες(ντοματουλα πιπεριες αν θελειςκλπ)

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μιτσακι ποσες να εχει??τα αυγα σκετα ειναι με μια κουταλια του γλυκου λαδι...απλα τα αυγα που ειναι ναβρασει τα χτυπαει με λιγο νερο..ουτε αλατι ουτε τιποτα αλλο.

ναι μωρε αυτο λεω κ γω δεν θα εχει τρελη διαφορα!πως τα παει μεχρι στιγμης?αντεχει?

PlbZp2.png

ξαναρθα..ειχαμε ζωγραφικη με ταλιμπαν...πανω σε μπαλονια,μπλουζες,παντελονια,πλακακια...τελεια..η μπεμπονα κοιμαται..

βρε ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στην αδερφη μου της ειπα κ τα εκανε ομελετα,με 1 κουταλια γλυκου λαδι...βλακεια εκανα???τα 50γρ.τυρι ειναι 2 φετες του τοστ..να σου φερω μια σοδα για τη χωνεψη..

εσυ δεν χρειαζεσαι διαιτα, κ εχεις βαλει την αδερφη κ τη κανει? πας καλα μαρη???

εγω οτι λεει το κανω οπως το λεει. δεν θα καθομαι να κανω συν κ πλην... φαε οτι γραφει, να'σαι κ σιγουρη...

ναι μωρε αυτο λεω κ γω δεν θα εχει τρελη διαφορα!πως τα παει μεχρι στιγμης?αντεχει?

εγω εμαθα να αντεχω!!!

καθε μερα κ ενα βημα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντεχει τι να κανει?μπουχαχαχαχα..θελει να χασει για να μην ειναι πολυ παχια οταν μεινει εγκυος..τωρα ειναι στον τονο..2.5 κιλα σε μια βδομαδα εχασε.κ 3 κ κατι νομιζω το μοσχαρι που παντρευτηκε..

Διαφημίσεις

Κορίτια τι θηλες χρησιμοποιείτε στα μπιμπερό. Εγώ έχω τρια με την 1-2-3 και ένα με την μεγάλη ροή (μία τρύπα). Καν δυο φορές που προσπάθησα να βάλω αυτές με τις τρεις τρύπες πνιγόταν αλλά επειδή ήταν πριν καιρό λέω να ξαναπροσπαθήσω.

Με τις θηλές έχω και εγώ πρόβλημα... Από τον 4ο και μετά προσπαθώ αυτές με τις 3 τρύπες που λένε 4μ+ και πνίγονται και ακόμη είμαστε στην μια τρύπα που την άνοιξα με το μηχ/μα που πήρα από jumbo και ξεβιδώνω αρκετά το μπουκάλι για να πέρνει αέρα και να τσουλάει περισσότερο γάλα, σε σημείο που μερικές φορές χύνετε το γάλα από την βίδα.

Μπράβο Ελένη μου, μεγάλο παιδί και εσύ.... Αναπτύσσονται...

Εμένα το γάλα το 1 μου είπε να το συνεχίσω μέχρι να αρχίσουμε και λαχανικά στον 7ο και μετά να πάμε στο 2.

lRZRp3.png

βρε ομορφάκια τι δίαιτα είναι αυτή που κάνετε ? Για ενημερώστε μπας και ξεφουσκώσουμε λίγο και χάσουμε και κανά κιλό (αν και δεν είμαι ιδαίτερα της δίαιτας και της πείνας).

3qg3p2.png qfe4p2.png

ιριδα μία από τα ιδια για το ύψος. Το έχω ξαναπει ότι είχα δει στον όμορφο κόσμο όταν καθόμουν παρουσίαση των ρούχων της εταιρείας redburry blackburry. Ήταν ρούαχ σε μεγάλα νούμερα σχετικά και μάλιστα πολύ ωραία. Έψαξα στον ιντερνετ αλλά μου βγάζει μία εταιρεία στην κρήτη με αυτό το όνομα. Ξέρει καμία σας που μπορούμε να βρούμε άκρη ? Νομίζω εσύ ιριδα είχες πει ότι είχες αγοράσει ένα τέτοιο φόρεμα ?

ελα τωρα το ειδα! ναι εχω αγορασει φορεμα και μετα ανακαλυψα και μια τελεια φουστα που χω αγορασει απο αυτη τη μαρκα....

ξερεις τι γινεται εδω στη κερκυρα δεν εχουμε και πολλα καταστηματα με αποκλειστικοτητες, ειναι ενα καταστημα που εχει 3-4 εταιριες κι εχει κι αυτην... ειναι με ρουχα για παχουλες που ψωνιζει η μαμα μου και ζαχαρωνα κανα δυο ρουχαλακια κ μια μερα μου παν οτι εχουν κ μικρα νουμερα!!!!!!!!!!!!!! ετσι μπηκα στο κολπο και παω εκει κ ψωνιζω!!!!!! αφου στα κανονικα υποτιθεται μαγαζια εχουν νουμερα που ειναι μονο για μοντελα! αν βρεις large ειναι θαυμαααααααααα....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

εσυ δεν χρειαζεσαι διαιτα, κ εχεις βαλει την αδερφη κ τη κανει? πας καλα μαρη???

εγω οτι λεει το κανω οπως το λεει. δεν θα καθομαι να κανω συν κ πλην... φαε οτι γραφει, να'σαι κ σιγουρη...

εγω εμαθα να αντεχω!!!

καθε μερα κ ενα βημα...

Και εγώ κάνω ακριβώς ότι γράφει..... υπομονή κάνω έως την Τρίτη το απόγευμα που θα ξαναπάω ώστε να μου δώσει συντήρηση,...... έτσι μου είπε τουλάχιστον..... μακάρι να τελειώσουν τα βάσανά μου....

Και έχω και ένα γλυκό από έναν συνάδερφο Γιώργο εδώ δίπλα μου από το πρωί το κοιτάω και λέω "Να το φάω, να μην το φάω.....:confused::confused::confused:"

Σήμερα έχει Σαλάτα χωριάτικη, κανονικά 30γρ φέτα, 3 ελιές, αγγούρι, 2-3 ντομάτες και 2 φρυγανιές..... σκέφτομαι να κάνω ζαβολιά και να βάλω 2 μικρά παξιμαδάκια Κρήτης και να την κάνω Ντάκο.... πηράζει που η φρυγανιές θα γίνουν παξιμαδάκια?????:roll::roll:;)

Και το βράδυ μου έχει 2 φρυγανιές ολικής και 1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί φίνα και 1 κούπα γάλα..... Μα γιατί δεν βάζει τόστ????? Τι 2 φρυγανιές τι 2 φέτες ψωμάκι????:rolleyes::rolleyes:

lRZRp3.png

α ξεχασα το σημαντικοτερο!!!!!!!!!!!!

το μπομπιρελι μου εφαγε οοοολη τη κρεμα σημερα! 1 κουταλιτσα αφησε! ρευτηκε 4-5 φορες και κοιμαται παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηρα κ τη παιδιατρο τηλ κ τελικα αποδειχθηκε οτι ηταν απλα ταξιδακι και ειχ εκλειστα τηλεφωνα κι εμεις ειχαμε σκασει απο την αγωνια με τη μπεμπα... τι να πεις!

της ειπα οτι της εδωσα κρεμα και λεω να μας πεις και για τα φρουτα κλπ και λεει "φρουτα αμα κλεισει 6"

ε ελεοοοοοοοοοοοος πια... δε καταλαβαινει οτι δε μπορω να τη θηλαζω και ουτε απο μπουκαλι πινει το μωρο? τι να κανω??????????????? να την αφηνω νηστικια??????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

βρε ομορφάκια τι δίαιτα είναι αυτή που κάνετε ? Για ενημερώστε μπας και ξεφουσκώσουμε λίγο και χάσουμε και κανά κιλό (αν και δεν είμαι ιδαίτερα της δίαιτας και της πείνας).

Δεν ξέρω πια δίαιτα κάνουν τα κορίτσια αλλά στείλε μου mail να σου στείλω την δική μου αν θέλεις. Άπό διαιτολόγο είναι αλλά να κάνεις την εβδομάδα που είναι πιο κοντά στο κιλά σου γιατί αν είσαι 75 κιλά πχ μην κάνεις την εβδομάδα των 83ων κιλών, θα έχει περισσότερες θερμίδες.

lRZRp3.png

Δεν μπορώ να καταλάβω βρε κορίτσια. Τόσες είμαστε εδώ μέσα και της κάθε μία ο γιατρός έχει πει διαφορετικά πράγματα για τις κρέμες, τα φρούτα, την αποστείρωση, κλπ. Γιατί ο καθένας ακολουθεί δικό του σύστημα ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...