Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όντως υπάρχει ένα θεματάκι με τις σελίδες γιατί άλλα γράφει επάνω στο χαρτί του καταλόγου και άλλα κάτω στο πρόγραμμα. Το κατάλαβα από τα φορέματα που μας έδειξε η georgi γιατί στην σελίδα που μας έλεγε για το κίτρινο πχ ήταν μόνο μαύρα φορέματα.

Μπέρδεμα έτσι?

Και εγώ για το γαλάζιο το μακρύ κατάλαβα για την Μάιρη, λες να εννοούσε αυτό με τον ένα ώμο? Ωραί αυτό με τον έναν ώμο αλλά έτσι όπως έιναι μες στο νερό δεν του έδωσα σημασία....

Και μου αρέσουν τα ρούχα αυτής της εταιρίας, μου πάνε καλά, άσε που βρήσκεις και νούμερο και γεματούλα!!!!;)

lRZRp3.png

οντως πολυ ησυχια σημερα...

λοιπον μου αρεσαν κ εμενα μερικα κομματακια της ραξεφσκυ, θα παω να τα δω κ απο κοντα. μου αρεσε το ασπρομαυρο πλισε κ το αλλο στη διπλα σελιδα ασπρο με μαυρη ζωνη. λεει οτι το εχει κ σε κιτρινο κ νομιζω θα μου παει κ αυτο.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

εγω 2 αυγα βραστα κ 50γρ. τυρι!!! καλη μου ορεξη.

για τις μπομπο λεω φουντα. (οχι καλαματιανη....:?)

Γιατί καλέ δίατα κάνεις ή απεργία πείνας ?

ΠΡΟΣΟΧΗ...

αν δειτε 3 καμπιες στο δρομο μη τις πατησετε!

ειναι φιλες μας!!

Σε μας το λες που καθόμαστε μπρόστά σε ένα pc ? Στο zougla.gr κάνε την ανακοίνωση.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ξαναρθα..ειχαμε ζωγραφικη με ταλιμπαν...πανω σε μπαλονια,μπλουζες,παντελονια,πλακακια...τελεια..η μπεμπονα κοιμαται..

βρε ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στην αδερφη μου της ειπα κ τα εκανε ομελετα,με 1 κουταλια γλυκου λαδι...βλακεια εκανα???τα 50γρ.τυρι ειναι 2 φετες του τοστ..να σου φερω μια σοδα για τη χωνεψη..

Μαλλιαρη καμπια Νο1 παρουσα !!

Πηγα το μωρο στο παιδιατρο και εσκασε στο κλαμα απο το πρωτο αγγιγμα.....νησταζε και πειναγε........

καναμε εμβολιο και τον μετρησε κακίν κακός 71 ποντους 8800 η 9100:rolleyes: και 43 κεφαλακι.

Πηρα της αλλες καμπιες οτι δεν μπορω να φυγω και ηρθαν εδω για καφε.....εχουν φυγει καμμια ωρα προς αγνωστη κατευθυνση.

Μωρακι κοιματε .......πεθερα λειπει σημερα και θα παω να παρω το γιαννη απο τον παιδικο κατα τις 3,30................ωχ ξυπνησε

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλέ τι θρεφτάρια που είναι τα μωρά σας. Μόνο η δική μου είναι η πιο Μινιόν να μη σου πω και Λαμπρόπουλος. Έμένα πίνει λίγο γάλα. Μάλλον το έχει ψιλοβαρεθεί και ελπίζω να έχουμε καλύτερες επιδόσεις με το Νο 2 που θα αρχίσουμε αυτές τις ημέρες και τις κρεμούλες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτια τι θηλες χρησιμοποιείτε στα μπιμπερό. Εγώ έχω τρια με την 1-2-3 και ένα με την μεγάλη ροή (μία τρύπα). Καν δυο φορές που προσπάθησα να βάλω αυτές με τις τρεις τρύπες πνιγόταν αλλά επειδή ήταν πριν καιρό λέω να ξαναπροσπαθήσω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, συνεννοηση μπουζουκι καναμε για το φορεμα, εγω καταλαβα τη σελιδα 8-9 του καταλογου, εκεινο με τον ενα ωμο και η μαιρη εννοουσε αυτο στη προηγουμενη σελιδα με τη μπλε τη ζωνη!!!!! καλα που δε της το πηρα!!!! θα μου το φερνε στο κεφαλι!!!
κ γω ετσι την πατησα!!κ οχι τιποτα αλλο αλλα κ γω το χα σταμπαρει αυτο το μπλε!!:tongue:να δεις που θα κοιταμε φωτο απο βαφτισεις κ θα ειμαστε ολες ντυμενες το ιδιο:tongue::tongue:
Γκάλοπ: Επάνω στο κουτάκι ή το πουγγί της μπομπο να βάλω διακοσμητικό μπρελόκ ή διακοσμητικό με φούντα ? Οι μπομπο είναι μόνο για μεγάλους.

φουντα...μη δωσεις στην ΕΛΕΝΗ1 εχει αποθεμα:tongue::tongue:

Μαλλιαρη καμπια Νο1 παρουσα !!

Πηγα το μωρο στο παιδιατρο και εσκασε στο κλαμα απο το πρωτο αγγιγμα.....νησταζε και πειναγε........

καναμε εμβολιο και τον μετρησε κακίν κακός 71 ποντους 8800 η 9100:rolleyes: και 43 κεφαλακι.

Πηρα της αλλες καμπιες οτι δεν μπορω να φυγω και ηρθαν εδω για καφε.....εχουν φυγει καμμια ωρα προς αγνωστη κατευθυνση.

Μωρακι κοιματε .......πεθερα λειπει σημερα και θα παω να παρω το γιαννη απο τον παιδικο κατα τις 3,30................ωχ ξυπνησε

μια χαρα ο μπεμπαρος!!
Κορίτια τι θηλες χρησιμοποιείτε στα μπιμπερό. Εγώ έχω τρια με την 1-2-3 και ένα με την μεγάλη ροή (μία τρύπα). Καν δυο φορές που προσπάθησα να βάλω αυτές με τις τρεις τρύπες πνιγόταν αλλά επειδή ήταν πριν καιρό λέω να ξαναπροσπαθήσω.
εγω της κικο το 1-2-3 κ μου πινει απ το 3

φαγαμε φρουτοκρεμα οεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοε!!!!

PlbZp2.png

ξαναρθα..ειχαμε ζωγραφικη με ταλιμπαν...πανω σε μπαλονια,μπλουζες,παντελονια,πλακακια...τελεια..η μπεμπονα κοιμαται..

βρε ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στην αδερφη μου της ειπα κ τα εκανε ομελετα,με 1 κουταλια γλυκου λαδι...βλακεια εκανα???τα 50γρ.τυρι ειναι 2 φετες του τοστ..να σου φερω μια σοδα για τη χωνεψη..

ομελετα??χμμμμ ποσο παραπανω θερμιδες να χει...εγω τριτη μερα σαλατα...μπεεεεεεε:tongue:

PlbZp2.png

Καλε, να ρωτησω εσας που ξερετε: επειδη κοτοπουλο με μπαμιες δεν εχω ξανακανει μαζι πακετο, οι συνταγες στο ιντερνετ λενε οτι τα βαζεις στο φουρνο! Ξερει καμια σας πώς γινονται;;; Δεν ειμαι και βεφα, τα απλα κανω!!!! Χιχιχχιι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...