Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για την Ζετούλα. Η σημερινή εκδρομή ήταν στο Εθνικό Θέατρο για τα έργο του Τριβιζά. Δεν πειράξει της είπα ότι θα την πάω εγώ. Στην εκδρομή της Δευτέρας στο Playmobil Fun park πήγε.

Διαβάζω σποραδικά τα προηγούμενα για να βρω νέα της Κίμι. ΚΙΜΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗς ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ. Σε ποιο θα γίνει η εγχείρηση στο Αγλαϊα Κυριακού ή στο Αγία Σοφία ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Και εγώ από εκεί σκέφτομαι ότι θα καταλήξω να πάρω φόρεμα. Μου αρέσει αυτό το κίτρινο στην σελίδα 18-19 και το ασπρόμαυρο στην σελίδα 24-25 και το γκριζάκι στην σελίδα 36-37 http://media.raxevsky.gr/files/per/index.html Για πείτε μου γνώμες???? Δεν θέλω κάτι μακρύ ούτε πολύ ξόβυζο κλπ

lRZRp3.png

κίμι μου ευχομαι όλα να πάνε καλά με τη μικρή σου κ γρήγορα να πάτε και με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!!!

Η σκέψη μας, οι ευχές μας και οι προσευχές μας είναι πλάι σας κούκλα μου!!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

καλημερρραααααα.θελω να καταγγειλω οτι το φορεμα που θελει η Μαιρη θα το επαιρνα εγω..σας το ειχα δειξει κιολας καμπιες κ η Μεφη με δουλευε το νουμερο..μπουχαχαχααα..τελειο φορεμα ΜΑΙΡΗ..στο athens heart πριν 1 βδομαδα το ειχε σε large...

τι να πρωτοδιαβασω βρε με σας!!!!!!!!!! ουτε να λειψει δε μπορει ο ανθρωπος 100 σελιδες γραψατε... κ μετα λεει η αλεκα για τα νιατα! που να ανταπεξελθουμε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (τα ειδα που με κοροιδευτε παλιοσκατουλες!!!!!!!!!)

κιμι μου περαστικα στο μωρακι σας! περαστικα και γρηγορα που λεει η γιαγιακα μου!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Ιριδακια κ georgi..ευχαριστουμε πολυ..μια χαρα θα πανε ολα..

ΜΑΙΡΗ παρε μονη σου στα RAXEVSKY κ ρωτα για το φουστανι...αφου το βρεις πηγαινε κ πες στο κοντινο σου μαγαζι..το βρηκα εκει..παρτε τηλ.να το στειλουν...γιατι μερικες φορες δεν τα δινουν το ενα μαγαζι στο αλλο.

τώρα που έιπες κρήτη, εκεί θέλω να πάω στο γάμο στις 6/6. στα χανιά. πήρα σε ανεκ κ μου φανηκαν λίγο ακριβά τα ναύλα. ο καλός μου μου είπε να μην ΄παμε κ χαλάσουμε μια περιουσία! με ποιά άλλη εταιρία να κοιτάξω μπας κ βρω φθηνότερα; στο μεταξύ έχω κ εκπτωση τριτέκνων!!!;)

Καλά και εγώ γάμο στην Κρήτη έχω 6/6 αλλά στο Ηράκλειο, άρα δεν θα έιμαστε στον ίδιο γάμο. Εγώ λέω να πάω με αεροπλάνο, να μην χάσω χρόνο καθόλου γιατί θα αφήσω τα παιδάκια μου πίσω και αγχώνομαι.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...