Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα. ΄Δεν ξέρω σήμερα αν θα έχω κουράγιο να διαβάσω τα χθεσινοβραδυνά σας γιατί είναι άυπνη όλο το βράδυ. Η Ζέτα μάλλον κάτι 'εφαγε και την πείραξε και όλο το βράδυ την έβγαλε στην τουαλέτα (για εμετό και διάρροια), έχασε το κακόμοιρο σήμερα και την εκδρομή.

See you.[/quote

Κρίμα που έχασε την εκδρομή!Θα στεναχωρήθηκε φαντάζομαι!Περαστικά στην κοπελίτσα σου βρε Ιωάννα μου!

kalhmera...

καλα ξερω οτι θα το δουνε ολες το πρωι:D:D

στην 8-9 σελιδα

http://media.raxevsky.gr/files/per/index.html

ΜΑΙΡΗ ΕΙΝΑΙ EXTRAORDINARY!!!!ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ...ΨΑΞΤΟ...

Παω κορτσουδια θεσσαλονικιωτικα!!!!!

Μην κανετε αλλες δουλειες!!!!

Αααααα, Λιτσα, μια κυριουλα που εβαλες στο πριβε.....βαλε εμενα καλε, συλφιδα ειμαι κι εγω!!!!!!

λες???θα το σκεφτω...
Kαλημέραααα !!!!

Ολα τα βρηκα στην τρίχα ,ευτυχως γιατι ειμαι ξενυχτισμενη.

Ανοιγω κουρτινες

Μμμ........μερα ομορφη φανταζει η σημερινη....παιχνιδιάρικα ξεπροβαλουν πισω απο το λοφο οι πρωτες ακτινες........δεν ειναι χρυσες ,εχουν χρωμα μωβ και διασπαρτες πινελιες ροζ που ακουμποντας το γαλαζιο του ουρανου μοιαζουν σαν εργο τέχνης.

Αερακι γλυκο μοιαζει να φυσαει ...... ακουγετε το τιτιβισμα τον πουλιων που αλλα παιζουν στα κλαδια ενος δεντρου,αλλα με τις μυτες τους ανακατεβουν τα απαλα πουπουλα στις κοιλιες και στα φτερα τους................

Ακομα και η θαλασσα σημερα ειναι διαφορετικη.....εχει παρει και αυτη τα χρωματα του ουρανου και τα ανακατεβει στα μικρα και ηρεμα κυματα της......

Ο δρομος αδειος.........δεν περναει κανεις...

μονο κατι ξερα φυλλα κοιλανε ........

ομορφη μερα φαινεται η σημερινη....ησυχη και χαρουμενη...............

..............

........

.

ποσα ηταν τα σημερινα???
Εγώ πάλι ρε κορίτσια βρήκα το τέλειο άσπρο μίνι φόρεμα που έψαχνα αλλά έχω ένα πρόβλημα:Δεν είναι το μίνι της μάνας!!Θα με δουν στο μοναστήρι και θα με διώξουν!!!!
οχι μινι καλε..μανα εισαι...και χοντρουλα μανα οπως λες..!!!!:tongue::tongue:
καλημέρα. ΄Δεν ξέρω σήμερα αν θα έχω κουράγιο να διαβάσω τα χθεσινοβραδυνά σας γιατί είναι άυπνη όλο το βράδυ. Η Ζέτα μάλλον κάτι 'εφαγε και την πείραξε και όλο το βράδυ την έβγαλε στην τουαλέτα (για εμετό και διάρροια), έχασε το κακόμοιρο σήμερα και την εκδρομή.

See you.

αχ το ζετακι μωρε...περαστικα του...

ταδικα μου ΣΑΝ να συνερχονται...μυξα εχει ειδικα η μπεμπα αλλα το βηχαλακι μειωθηκε...αη να δουμε...

μιλησα και με κουμπαρο..εχει δουλεια λεει γιατι του ζητησα πολλα!!!!εχει κ τη δουλεια του..θα αργησει λιγες μερες ακομη....δε βιαζομαστε ε???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ε ΨΙΤ,ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΒΡΩΜΙΤΣΕΣ ΑΘΗΝΑΙΕΣ....

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙΤΕ.....

ναι μαρη τρελλη.... εσενα περιμεναμε... θα το κανουμε παραρτημα το παιδων...

εγω ελεγα οτι ειναι 2 ΠΑΙΔΩΝ ενα στο κεντρο κ ενα στη Πεντελη???που να ξερω οτι ειναι ΟΜΙΛΟΣ??

....μη συνεχιζεις!!!!!!........

το θεμα ειναι οτι το προλαβες!!!

αληθεια η μυτη τελικα ειναι αποτελεσμα αυτου??

κ εγω την ειχα αυτη την απορια!

Kαλημέραααα !!!!

Ολα τα βρηκα στην τρίχα ,ευτυχως γιατι ειμαι ξενυχτισμενη.

Ανοιγω κουρτινες

Μμμ........μερα ομορφη φανταζει η σημερινη....παιχνιδιάρικα ξεπροβαλουν πισω απο το λοφο οι πρωτες ακτινες........δεν ειναι χρυσες ,εχουν χρωμα μωβ και διασπαρτες πινελιες ροζ που ακουμποντας το γαλαζιο του ουρανου μοιαζουν σαν εργο τέχνης.

Αερακι γλυκο μοιαζει να φυσαει ...... ακουγετε το τιτιβισμα τον πουλιων που αλλα παιζουν στα κλαδια ενος δεντρου,αλλα με τις μυτες τους ανακατεβουν τα απαλα πουπουλα στις κοιλιες και στα φτερα τους................

Ακομα και η θαλασσα σημερα ειναι διαφορετικη.....εχει παρει και αυτη τα χρωματα του ουρανου και τα ανακατεβει στα μικρα και ηρεμα κυματα της......

Ο δρομος αδειος.........δεν περναει κανεις...

μονο κατι ξερα φυλλα κοιλανε ........

ομορφη μερα φαινεται η σημερινη....ησυχη και χαρουμενη...............

..............

........

.

εμενα παλι ΔΕΝ μ'αρεσει...

γιατι ζω για τη συνεχεια... πχ ο πατερας μου κοβει βολτες στην αυλη...

Καλημέεεερα!!!!

Τι ωραία περιγραφή είναι αυτή????

Ωραία και καθαρή ατμόσφαιρα σήμερα αλλά κρύο βρε παιδί μου!!!!;)

αααα, στην Αλεξ/πολη σκαει ο τζιτζικας! με τα αμανικα τα πανε τα παιδια για εμβολιο!!!!!!

Εγώ πάλι ρε κορίτσια βρήκα το τέλειο άσπρο μίνι φόρεμα που έψαχνα αλλά έχω ένα πρόβλημα:Δεν είναι το μίνι της μάνας!!Θα με δουν στο μοναστήρι και θα με διώξουν!!!!

θα σε σουταρουν οι καλογριες ή που θα φας κανα αφορισμο!

See you.

το ακουσα στο φουρνο οτι σημερα θα ειχαν εκδρομη....

κ ο νικηφ. δεν ηταν πολυ καλα χτες!

περαστικα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ετοιμαζομαστε για ντοκτορ.

Iωαννα,

περαστικα στην Ζετα !!!!

Μεφη,

Ωραιο ακουγετε το φορεμα....αν δεν ειναι πολυ μινι φόρεσε το!

Ευη,

αντε να ειναι περαστικα και στα μπεμπακια σου να ησυχασεις λιγο

Ομορφακια,

Γραφω οτι βλέπω.....απο αυριο θα κοιταω καλητερα μπας και....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερααααααααααααααααα!!!!!

σημερις εχω κ τον Αντρικο μου εδω...ζητησε αδεια κ ειμαστε παρεουλα!!μπομπιδιο κοιμαται αφου εφαγε...σημερα θα του δωσω μαζι με πορτοκαλι κ λιγο μηλο!εχουμε ετοιμασει καμερα να απαθανατισουμε το γεγονος!

Περαστικα στο Ζετακι μας!!!πικρα κ θα ειχε χαρα το λουλουδακι που θα πηγαινε εκδρομουλα ε?εμενα η μαμα μου οταν αρρωσταινα πανω σε εκδρομη κανονιζε μολις γινομουν καλα ενα Σαββατο κ επαιρνε εμενα κ 2 καλες μου φιλες κ μας πηγαινε σε παρκα μετα για φαι σε παιδικες χαρες κλπ για να μη μου φανει πολυ....

τι εχει το Νικιφοριδιον?

Μιμικο ελιωσα με το βιντεακι!!!

Μαιρη τελειο το φορεμα!!!αλλα κ τι δεν ειναι ωραιο απο κει?εγω για μενα θα διαλεγα αυτο στην 7 σελιδα!μολις γινω ανθρωπος ομως πρωτα...γιατι αλλιως θα θυμιζω μπλε αρκουδα υπο εξαφανιση:P

Eλα καλημεεερεεεες!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααα!!!!!

σημερις εχω κ τον Αντρικο μου εδω...ζητησε αδεια κ ειμαστε παρεουλα!!μπομπιδιο κοιμαται αφου εφαγε...σημερα θα του δωσω μαζι με πορτοκαλι κ λιγο μηλο!εχουμε ετοιμασει καμερα να απαθανατισουμε το γεγονος!

Περαστικα στο Ζετακι μας!!!πικρα κ θα ειχε χαρα το λουλουδακι που θα πηγαινε εκδρομουλα ε?εμενα η μαμα μου οταν αρρωσταινα πανω σε εκδρομη κανονιζε μολις γινομουν καλα ενα Σαββατο κ επαιρνε εμενα κ 2 καλες μου φιλες κ μας πηγαινε σε παρκα μετα για φαι σε παιδικες χαρες κλπ για να μη μου φανει πολυ....

τι εχει το Νικιφοριδιον?

Μιμικο ελιωσα με το βιντεακι!!!

Μαιρη τελειο το φορεμα!!!αλλα κ τι δεν ειναι ωραιο απο κει?εγω για μενα θα διαλεγα αυτο στην 7 σελιδα!μολις γινω ανθρωπος ομως πρωτα...γιατι αλλιως θα θυμιζω μπλε αρκουδα υπο εξαφανιση:P

Eλα καλημεεερεεεες!!!

τσιρλιπιπι....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημέρα κορες!!!

κατ αρχήν κίμι μου ευχομαι όλα να πάνε καλά με τη μικρή σου κ γρήγορα να πάτε και με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!!!

πού να προλάβω να διαβάσω τα πα΄ντα, αλλά απαντώ σε ότι διάβασα!!!

Εγώ ρε Μαρλέν τέτοιες πήρα γιατί από τα εκλησιαστικά είδη ήταν πολύ ακριβές.6,5ε η πιο φθηνή που βρήκα.

τις παρήγγειλες; γι αυτό ταπαιρνω με τα μαγαζιά αυτά!!! γιατί είναι κ πανάκριβα αλλά πουλάνε κι αλλα αντί α΄λλων!!!

εγώ τις πήρα 1 ευρω τη μια!

Kalhspera!!!!!!!!!!!!!

Μαρλέν καλή τρελεγκω εισαι κ εσυ!!!Ακου κεντητα!!!Κ ποτε τα φτιαχνεις;;;12-6 την νυχτα;;;

κάπως έτσι!!! απαγορευμένες ώρες!!! κ πώς να μου μείνει χρόνος για σας μέτα!;;;;;;;;;

[

εσενα κοριτσαρα σε πεθυμησα...δε με ενδιαφερει τι γραφεις...μου αρεσει που βλεπω το ονομα σου :cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι ναι είμαι αξιαγάπητη!!!!

απόλαυσέ με γιατί σκέφτομαι να ξαναφύγω σε κανα μήνα!!!!:rolleyes:

καλως την μαρλεν!!!!Που εισαι καλη μου?????????????και λεγαμε παει το χασε τελειως!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά λέγατε!!!!! ήμουν που ήμουν τώρα πα΄ραγινα!!!!!!!

φτου, γαμω τα αγχη τωρα....

Ηρεμηστε οικογενειακώς κ έχετε την στηριξη μας πρωτον,

κ δευτερον κ ζωντανο παραδειγμα της Ευης να σας καθυσηχασει:cool:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!

Τι σου ειναι η μανα ομως ε;;;Κ ειχε ετοιμασει μπινελικια η αλλη να σε στολισει...

μαλλον κάτι έγινε με το μικρό της έυης ε;;; τί;;

αλλο θεμα....θυμοσαστε που σας ειπα ότι 5/9 παντρευεται μια ξαδερφη στην Κρητη...ειπα να κλεισω ξενοδοχειο και εισητηρια πιο νωρις...μετα όμως σκεφτηκα να μιλησω με ξαδερφη μια που και αυτη ειναι λιγο σουρλουλου (οικογενειακο μας ) για να μην πληρωνω τσαμπα....

Την παιρνω, τη ρωταω, μου λεει μην κλεισεις τιποτα ...ντοινγ....θα σου πω μου λεει κατα τον Ιουνη.....αχ....θα κλαιει παλι η θεια μου....

τώρα που έιπες κρήτη, εκεί θέλω να πάω στο γάμο στις 6/6. στα χανιά. πήρα σε ανεκ κ μου φανηκαν λίγο ακριβά τα ναύλα. ο καλός μου μου είπε να μην ΄παμε κ χαλάσουμε μια περιουσία! με ποιά άλλη εταιρία να κοιτάξω μπας κ βρω φθηνότερα; στο μεταξύ έχω κ εκπτωση τριτέκνων!!!;)

ηρθααααα

το μωρο ψιλομπουσουλησε..φωναξα εγω απο τη χαρα μου..σκοτωνεται ο ταλιμπαν να ερθει να δει πεφτει ο γκαβακας ματωσε χειλακι..με εβρισε η Καρδιτσα..

η παιδιατρος μου ειπε οτι 1 ωρα κραταει περιπου χειρουργειο..εγω η ηληθια δεν τον ρωτησα το γιατρο..παρα πολυ καλος φανηκε..

μου ειπε οτι στα τοσα χρονια ΠΟΤΕ δεν επαθε κατι καποιο παιδακι απο αυτη την επεμβαση,θα της ανοιξουν λιγο το δερματακι στα μαλλια κ θα ανοιξουν τη ραφη..μου ειπε δε θα πειραξουν το κρανιο καθολου,ειναι τελειως επιφανειακο.αν δεν το βλεπαμε θα ειχε αργοτερα πολυ σοβαρα προβληματα,.γιατι ο εγκεφαλος δε θα εβρισκε χωρο να μεγαλωσει..σαν τα ντοπερμαν.θα γινοταν το παιδακι μου..

μπράβο ρε κίμι, δε χάνεις το χιούμορ σου!! ακούγεται πολύ απλό κ έτσι ελπίζω να είναι!!! σε ποιο νοσοκομείο θα μπείτε;

170301c7zifsub1b.gif

μαρλεν μου καλημερα!!!!!!!!

ο στρατος ειχε κανει τετοια εγχειρηση πριν εναμισι χρονο....στο αγια σοφια θα την κανουν στον ιδιο γιατρο με μας..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...