Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πως ειναι; Για περιεγραψε το λιγο!!!

Ειρηνη, ξερεις πως ειμαστε εμεις οι βορειες, ειμαστε του ξενυχτιου!!!Χιχιχιχι!!

καλα ξερω οτι θα το δουνε ολες το πρωι:D:D

στην 8-9 σελιδα

http://media.raxevsky.gr/files/per/index.html

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ομως που κολλησα.....μεχρι και ο αρης ειπε οτι ειναι υπεροχο!!!!

μα μου λεει δεν θα κοιτανε εσενα αλλα το φορεμα!!!!

εψαξα στα μαγαζαι εδω δεν το εχουν,εμεινε της καλαμαριας θα παρω αυριο..και μετα αρχιζω αλλου για να δουμε...

ειρηνη δεν λες οτι φαινοταν επειδη ειναι κυματιστο αλλα ρε γμτ.360 ευρω και να εχει τραβηγμα????ηταν μεγαλουτσικο...

Καλα τωρα μου το εβγαλε το μηνυμα..... Αμα ηταν μεγαλο τι να πω.... Κριμα ρε Μαιρη στεναχωρεθηκα τωρα....

Καλα τωρα μου το εβγαλε το μηνυμα..... Αμα ηταν μεγαλο τι να πω.... Κριμα ρε Μαιρη στεναχωρεθηκα τωρα....

και τωρα που το σκεφτομαι το φορεμα το βαπτιστικο της μπεμπουλας ειναι μεταξι και θα πρεπει να πω την νονα να βγαλει μια χαζη αλυσιδα που φοραει στο χερι....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

Και να φανταστεις δε μου αρεσουν τα εμπριμε!!!

Αν δεν εχει γκρινια μετα το εμβολιο, θα παμε αγορα και θα ρωτησω. Large ειπες, ε;;;

ναι....θα τους παρω τηλ.αμα το εχουν θα σε πω μην ταλαιπωρησε αδικα

ευχαριστω παντως!!!

fCS8p3.png

και τωρα που το σκεφτομαι το φορεμα το βαπτιστικο της μπεμπουλας ειναι μεταξι και θα πρεπει να πω την νονα να βγαλει μια χαζη αλυσιδα που φοραει στο χερι....

Αι μαρη χαλια εισαι.......... Πως κανεις ετσι καλε? Θα στο βρει η κοτα αυριο και θα πανυγυριζεις....... Ασχετο σας ειπα οτι επιτελους μετα απο μια εβδομαδα πονου και αισθησης βαρους μου ηρθε η ακατονομαστη? Ποναει και το αδειο μου κεφαλι.......

Καλε, τί να ταλαιπωρηθω;; Απο κει περναω συνεχεια!! Ευκαιρια να δω αν χωραω κι εγω σε κανενα!!!

Μη χασεις............ Α ρε ψωνια που ειμαστε οι γυναικες......... και εγω θελωωωωωωωωωωω να κατεβω θεσ/νικη να παω να φορεσω κανενα ρουχο αλλα που............

Διαφημίσεις

Καλε, τί να ταλαιπωρηθω;; Απο κει περναω συνεχεια!! Ευκαιρια να δω αν χωραω κι εγω σε κανενα!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εδω χωρεσα εγω!!!!!

Αι μαρη χαλια εισαι.......... Πως κανεις ετσι καλε? Θα στο βρει η κοτα αυριο και θα πανυγυριζεις....... Ασχετο σας ειπα οτι επιτελους μετα απο μια εβδομαδα πονου και αισθησης βαρους μου ηρθε η ακατονομαστη? Ποναει και το αδειο μου κεφαλι.......

καλε δεν κανω πλακα ειναι απο αυτες που μαγκωνουν συνεχεια,παει το φορεματακι στανταρ!!!!!!

το κεφαλι μαλλον απο την ακατανομαστη ειναι..

fCS8p3.png

Μαιρη καλο μου ολα ειναι στη θεση τους σημερα ειχαμε και εξτρα βοηθεια........ Χεχεχεχεχε παω για νανι μπας και περασει το σκατοκεφαλι μου.........Αντε καλο βραδυ και σε σενα και στην κοτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...