Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με γεια με γεια!!! Εγώ τελικα είπα να τα κάνω μετά τη γέννα... μπας και ξεφουσκώσω λίγο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλά που κάνω κατασκοπία και στα άλλα καφέ και μαθαίνω τίποτα!!

Αλέκα, απ' ό,τι καταλαβα έχετε επέτειο ε;; Πόσα χρόνια;;Νσ ζήσετε και να τα εκατοστήσετε και να κάνετε κι άλλα παιδάκια!!! Χιχιχι!!

Κορίτσια για εσάς που είναι το πρώτο σας παιδάκι, να μην ξεχάσετε, αν θηλάσετε: να μην τρώτε γλυκά, θα τρελαθεί στα πονάκια το μωρό!! Επίσης, να αερίζετε πολύ καλά το σπίτι καθημερινά!!!! Έπαθα κι έμαθα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κορίτσια για εσάς που είναι το πρώτο σας παιδάκι, να μην ξεχάσετε, αν θηλάσετε: να μην τρώτε γλυκά, θα τρελαθεί στα πονάκια το μωρό!! Επίσης, να αερίζετε πολύ καλά το σπίτι καθημερινά!!!! Έπαθα κι έμαθα!!!

Καλημέρα κοτοπουλάκι,

πως τα πας με το νινί??

Εμένα όταν έχει αέρια μουγκρίζει σαν καραμόυζα το καημένο ακόμα και κοιμίσμένο.

Λές να είναι όντως απο την διατροφή μου??

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς της Ελένη!!! Κι εμένα τις τελευταίες μέρες κάνει σαν να τη γρατζουνάει ο λαιμός της και προσπαθεί να τον καθαρίσει!!! Πάντως τα γλυκά που έφαγα την έκαναν να τσιρίζει και να ζορίζεται πολύ όταν είναι να τα κάνει!!! Άσε που δεν κοιμάται και πολύ εύκολα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Καταρχήν να ευχηθώ στην Ελενίτσα 26 περαστικά στο μωρούλι της και γρήγορα να το πάρει σπίτι! Υπομονή κοριτσάρα, είναι σκληρό το ξέρω, αλλά θα τελειώσει κ μετά θα είναι όλα ΟΚ.

Κοτοπουλάκι αυτό με τον αερισμό του σπιτιού τι εννοείς; Τι έπαθες;

Εμάς προχθες το βράδυ μας ξετίναξε! Ηρέμησε κ κοιμήθηκε μετά τις 4! Δεν ξέρω τι του έφταιγε... Αλλά δεν έχει κ αυτό δικαίωμα να τα σπάσει μια νύχτα;;;

Εγώ έχω αγχωθεί με τις δουλειές του σπιτιού, δεν μπορώ να ξυπνήσω ρε κορίτσια να κάνω τίποτα. Όλη μέρα είμαι σαν υπνωτισμένη... Δεν έχω στρώσει ακόμα.... Εσείς έχετε στρώσει όλες;;;

Αλεκούκο για επέτειο διαβάζω;;; Πάντα μαζί κ ευτυχισμένοι κορίτσι μου!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Μπράβο βρε Κοτοπουλάκι,

Ας ελπίσουμε πως θα γλυτώσουμε απο τυχόν κολικούς.

Ξεκινάνε απο την 3 εβδομάδα.

Πάντως αν και μουγκρίζει και τεντώνετε συνέχεια (θα έχει μακρίνει 10 πόντους....) είναι ήσυχο μωράκι.

Α' απο 3600 που γεννήθηκε εχθές τον ζύγίσα 4530 με αποκληστικό θηλασμό.

καλημέρα μανούλες!

χαίρομαι που όλα είναι καλά με τα μωράκια σας!!

κανένα νέο από την ελένη και το μωράκι της δεν έχουμε;;;

αχχχχ μόνη μου θα μείνω εδώ μέσα αγέννητη να μιλάω στο βρόντο!!!!

θα με τιμήσει καμία που θα γεννήσει να κάνω την αναγγελία της;;;;:-(

170301c7zifsub1b.gif

Κι εγώ τους κολικούς φοβάμαι! Πώς τους καταλαβαίνουμε; Τα πιάνουν συγκεκριμένες ώρες; Έτσι έχω ακούσει! Εμείς δεν τη ζυγίσαμε ακόμα, στην αρχή την έδινα και κάποιες φορές συμπλήρωμα, τώρα μόνο την θηλάζω, ελπίζω να της φτάνει!! Αλλά δεν ρεύεται και πολύ εύκολα, εσένα; Αφού έχουμε καλή παραγωγή, φαντάζομαι ότι θα τρώει καλά!!

Δαλιδά, μας το είχε τονίσει και η παιδίατρος και σήμερα το πρωί μόλις ανοίξαμε όλα τα παράθυρα την πήρε ο ύπνος και νομίζω από την κλείσούρα τη γρατζουνάει και ο λαιμός της!! Το κακό είναι ότι όταν έχει κρύο ή βρέχει, δεν ανοίγω τα παράθυρα ή τα ανοίγω για λίγο. Πού να προλάβεις βρε Δαλιδά, εσύ δεν έχεις μόνο αυτό το μωρό! Ελένη κι εμάς πολύ τέντωμα!!! Χιχιχι!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

εγω βγαζω με θηλαστρο και τα γευματα τους ειναι λιγα δικα μου και περισοοτερα ξενο..αλλα δεν πειραζει αρκει που παιρνουν εστω κι αυτο απο μενα!!!

ευχομαι και γω στην ελενη να τελειωσει γρηγορα η περιπετεια τους..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Κι εγώ τους κολικούς φοβάμαι! Πώς τους καταλαβαίνουμε; Τα πιάνουν συγκεκριμένες ώρες; Έτσι έχω ακούσει! Εμείς δεν τη ζυγίσαμε ακόμα, στην αρχή την έδινα και κάποιες φορές συμπλήρωμα, τώρα μόνο την θηλάζω, ελπίζω να της φτάνει!! Αλλά δεν ρεύεται και πολύ εύκολα, εσένα; Αφού έχουμε καλή παραγωγή, φαντάζομαι ότι θα τρώει καλά!!

Τα μωρά που θήλάζουν σπάνια κάνουν κολικόυς.

Οι κολικόι αρχίζουν το απόγευμα και κρατάνε και την νυχτά.Σου έυχομαι να μην κάνετε.Τα μωρά μαζέυουν και τεντώνουν τα ποδάράκια τους και κλάινε πολύ........

Οσο για το ρέψημο ούτε εμένα ρέυετε έυκολα αλλά δεν τον κρατάω 1 ώρα αγκαλία τον βάζω στο πλάι και έχω λίγω σηκωμένο το στρώματάκι του.

Μπράβο βρε Κοτοπουλάκι,

Ας ελπίσουμε πως θα γλυτώσουμε απο τυχόν κολικούς.

Ξεκινάνε απο την 3 εβδομάδα.

Πάντως αν και μουγκρίζει και τεντώνετε συνέχεια (θα έχει μακρίνει 10 πόντους....) είναι ήσυχο μωράκι.

Α' απο 3600 που γεννήθηκε εχθές τον ζύγίσα 4530 με αποκληστικό θηλασμό.

Βρε συ να μας πεις τι διατροφή κάνεις κ παίρνει τόσο το παιδί!!!!!:-P:-P:-P

Εμείς που το ζυγίσαμε χθες έχει παρει σε μια βδομάδα 300γρ. κ το θεώρησα κατόρθωμα!!!

Κοτοπουλάκι θέλει συνεχώς αερισμό το δωμάτιο και ασ κάνει κρύο.Θα ανοίγεις για 5-10' πολλές φορές μεσα στην μέρα.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

γεια σου λενακι!!!τι κανεις κ θηλαζεις αποκλειστικα??θα μου πεις εγω 2 μωρα που να εχω τοσο γαλα για αποκλειστικοτητα!!!!προσπαθω να βγαζω καθε 3-4 ωρες για να αυξηθει κ η παραγωγη,αλλα..βγαζω περιπου 300 μλ την ημερα!!καλο ειναι κι αυτο!!ο νικολας πως αντεδρασε?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...