Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ξεκινουσαμε δουλειες σιγα σιγα;; Γιατι αυτη η πρωινη η συμπεθερα μας ολο και κατι βρισκει που δεν της αρεσει!! Οχι τα βρακια,οχι οι σκονες, οχι οι κουπες εχουν στιψει και κατι τετοια!! Και μετα δεν εχει οιστρο να μας κανει γλαφυρη περιγραφη του πρωινου της!!

Αυριο θα μας πει γιατι δε καθαρισαμε τα τζαμια και ειναι θαμπα και γεματα πιτσιλιες και δεν μπορει να δει εξω απ τις κουρτινες πώς παιχνιδιζουν οι ακτινες του ηλιου με τα αφρωδη προβατακια της θαλασσας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ξεκινουσαμε δουλειες σιγα σιγα;; Γιατι αυτη η πρωινη η συμπεθερα μας ολο και κατι βρισκει που δεν της αρεσει!! Οχι τα βρακια,οχι οι σκονες, οχι οι κουπες εχουν στιψει και κατι τετοια!! Και μετα δεν εχει οιστρο να μας κανει γλαφυρη περιγραφη του πρωινου της!!

Αυριο θα μας πει γιατι δε καθαρισαμε τα τζαμια και ειναι θαμπα και γεματα πιτσιλιες και δεν μπορει να δει εξω απ τις κουρτινες πώς παιχνιδιζουν οι ακτινες του ηλιου με τα αφρωδη προβατακια της θαλασσας!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ ασε καιεχω και εγω γυναικα αυριο......

και πρεπει να ψαξω μηπως βρω το φορεμα σε αλλη πολη.....

ο καθενας τον καημο του:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Ειμαι εδω............ εδω και μια ωρα........... Τοσο μου χρειαστηκε να σας διαβασω... Κιμι σου βγαζω το καπέλο κοπελα μου, οτι και να σου λεγαμε εμεις εσυ επεμενες. Ρε το ατιμο το μητρικο ενστικτο ειδες τι κανει? Αλλά εσενα δε σε φοβαμαι απο οτι εχω καταλαβει εισαι ψυχραιμος ανθρωπος και εξαιρετικα ψαγμενη. Με το καλο λοιπον να κανετε την επεμβασουλα και να ηρεμησεις εσυ. Και οσο για την περδικουλα αυτη να ειναι η πρωτη και η τελευταια ταλαιπωρια στη ζωη της. Εμεις ειμαστε εδω και σε σκεφτομαστε και σε νοιαζομαστε εστω και απο μακρυα και εστω και χαλλλλλλλλλλλλλαρα. Θεωρω πως εισαι τυχερη γιατι υπαρχει και η Λιτσα εδω μεσα που σε καταλαβαινει απολυτα και ετσι σιγουρα δεν εισαι μονη. Ασε που ολες εμεις οι καμπιοκατσαριδομουμιες θα σας σκεφτομαστε εκεινη τη μερα. Παλιοσαρανταποδαρουσα τα γραφω και συγκινουμαι σε αγαπαμε και το ξερεις αλλα πιο πολυ αγαπαμε την περδικουλα!!! Τελος δεν γραφω αλλο για αυτο το θεμα σημερα.

Μαιρη τι σου ειπα χθες.... στο ειπα οτι θα του αρεσει του Αρη. Αλλα τι γκαντεμια... Τηλεφωνα παντου σε ολη την ελλαδα να το βρεις το φουστανακι. Καλα ρε και αυτες εκει δεν το ειχαν δει το τραβηγμα? Φαινοτανε πολυ? Δεν μπορουσε να καλυφθει καπως? Ψαξε να το βρεις οπου μπορεις........ Τα αλλα που ηθελα να πω για αυτα που γραψατε τα ξεχασα

Διαφημίσεις

Πως γινεται αυτο να πανε νωρις για υπνο οι νοτιες να μενουν μεχρι αργα οι βορειες να καθαριζουν να συμμαζευουν και να μας λενε για χαλλλλλλλλλλλλλλαρα δεν το καταλαβαινω!!! Μονο σημερα η Ελενη δεν μας την ειπε..... Για καθηστε και εσεις κυριες μια φορα να δειτε πως ειναι να καθαριζεις και να συμμζευεις το πιο πολυλογαδικο καφε του φορουμ και μετα να μας πειτε..... Εγω λεω σημερα να μην κανουμε τπτ και το κλειδι να το αλλαξουμε μερος και να το κρυψουμε....

Γιατι βρε Μαιρη, ολοκληρη Θεσ/νικη δε θα βρεις αλλο φορεμα;;;;

Πανε Μητροπολεως, θα βρεις!!!

ελα ομως που κολλησα.....μεχρι και ο αρης ειπε οτι ειναι υπεροχο!!!!

μα μου λεει δεν θα κοιτανε εσενα αλλα το φορεμα!!!!

εψαξα στα μαγαζαι εδω δεν το εχουν,εμεινε της καλαμαριας θα παρω αυριο..και μετα αρχιζω αλλου για να δουμε...

ειρηνη δεν λες οτι φαινοταν επειδη ειναι κυματιστο αλλα ρε γμτ.360 ευρω και να εχει τραβηγμα????ηταν μεγαλουτσικο...

fCS8p3.png

Ααααααα, Μαιρη, θελεις το συγκεκριμενο;; Ραξεφσκυ ηταν;; Να παω να δω αν το χουν εδω;;;

Μην ρωτας τρεχα αυριο και αν το βρεις παρτην τηλεφωνο να ξερει και να ησυχασει

Διαφημίσεις

Πως γινεται αυτο να πανε νωρις για υπνο οι νοτιες να μενουν μεχρι αργα οι βορειες να καθαριζουν να συμμαζευουν και να μας λενε για χαλλλλλλλλλλλλλλαρα δεν το καταλαβαινω!!! Μονο σημερα η Ελενη δεν μας την ειπε..... Για καθηστε και εσεις κυριες μια φορα να δειτε πως ειναι να καθαριζεις και να συμμζευεις το πιο πολυλογαδικο καφε του φορουμ και μετα να μας πειτε..... Εγω λεω σημερα να μην κανουμε τπτ και το κλειδι να το αλλαξουμε μερος και να το κρυψουμε....

αχ και ποιος την ακουσει την συμπεθερα πρωι πρωι?????ασε δεν μπορω:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Καλα μαρη ειναι δυνατον να σφησουμε εμεις ετσι το καφε μας.......... Πλλλλλλλακα κανω!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οχι τιποτα αλλο θα εχει να συμαζευει και δεν θα μας κανει την ωραια αφηγησει!!!!!!:tongue::tongue:

fCS8p3.png

ρε συ εχθες που κατεβηκα κατω ειδα πρωι πρωι,10.15 ηταν να τρωνε γυρο......και αντε ο ενας ηταν αντρας λες ξυπνησε νωρις ειναι μεσημερι γι'αυτον..η αλλη ηταν μια κοπελιτσα......μου εκανε πολυ εντυπωση....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...