Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω κ γω..εχω να στεγνωσω μαλλι κ βαριεμαι...παω να ταισωκκοιμισμενο μπομπιδιο..αυριο παλι...μακιαααααααααααααααααα
καληνυχτα!!και εγω παω να τον ταισω τωρα!!!
παω κ εγω σημερα..φευγω νωρις..τα λεμε αυριο..μανα της κωνσταντιας την καλυτερη νονα διαλεξες.ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

καληνυχτα!!!!!!!!και μη στενοχωριεσαι μουρλοκομειο!!!
kalhnyxta σε όλες..πάω και εγώ...η μαρια ζηλεψε λέει...θα γεννησει τον επόμενο Νοεμβριο λεει για να την κανουμε επιτιμο μελος!!!...αλλα τα μετρησε και δεν προλαβαινει για το 10....για το 11 λοιπόν!

εννοειται!!καληνυχτα!!!

καληνυχτα κοριτσαρες!!αυριο παλι!!φιλια!

εμενα η γιαγια μου κραταγε απο Ιταλια αλλα δε σας λεω το επωνυμο της γιατι θα γελασετε..καμπιες..

δε με νιαζουν τα λεφτα ΑΣΠΑ εχω τοσαα πολλλλαααα..κ τωρα με τα νεα μετρα θα εχω ακομα πιο πολλα..

ΕΥΗΓ το πηρα κ ημουνα ταξι ευτυχως γιατι μου ρθε να κλαψω...ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ..κ σε σενα Λιτσακι γιατι απο την ιστορια σου που τυχαια ειχα διαβασει πριν 3 μηνες αρχισα να ψαχνομαι..

Κιμι όλα καλά θα πάνε. Ξερουν οι γιατροι, θα κάνουν το καλύτερο για το μωρακι.

Ρε παιδια, όλο διαιτες ειστε. κι εγω τπτ. Δεν στελνετε κι από δω καμία διαιτα μπας και χασω κανενα κιλο. όλες την ιδια κάνετε?

Κι εμας θα κάνουνε γιορτη στον παιδικό τον Ιουνιο, στο Κηποθεατρο Παπαγου. Φετος θα έχουν αφιερωμα στους παραδοσιακούς χορους και η ταξη του Μαρκ θα χορεψει νησιωτικα...Μαθαινουνε την τρατα μας την κουρελου. Σημερα ερχεται από το σχολείο, μεσημερι η μπέμπα κοιμάται "Ελα μαμά, εγω θα παιζω φλογερα κι εσυ θα χορευεις..εβιρα μια στα πανια..." Τρελλοκομειο

εμας εχουν θεμα την υγιεινη διατροφη στο σωμα της Αννουλας... εξου κ ο ρολος του πεπονακιου...

Καληνυχτα πάω κι εγω.

καληνυχτα μαρκελλακιους...

Μαρκελλάκι περασα από Ρομβης σήμερα...ο κοττας δεν εχει τπτ...εχουν τελειωσει ολα..μεσα ιουλιου μου ειπε να πάω

επειδη εχεις αργα τη βαπτιση στο ειπε...

αποκλειεται να ξεπουλησε

οχι ρε συ!

το ψαχνω χρονια αυτο το κομματι!

το χα ακουσει μια φορα στο ραδιο πριν χρονια και απο τοτε το ψαχνα και δεν ειχα κανενα στοιχειο για δαυτο! τελεια!

εμ...ειδες που δεν εμπαινες???

αληθεια?? εγω νομιζα σε φυσιλογικη γεννα ειναι πιο συνηθες

κ εμενα...πιο λογικο μου κανει.

που πας μαρη....στειλε κι εδω καμια τζουρα..

ειπαμε μενταλιστ!!

καληνυχτα μαρκελακι!!!κι εγω σε λιγο την κανω!!

σου στειλα...σε πηρε το ντουμανι?

δεν κοιτατε τα χαίρια σου....εμας κοροιδευετε:tongue::tongue::tongue:

ελα ντε!!!!! οι κατσαριδες...βγαινουν παντα τη νυχτα..

λοιπον σας καληνυχτω...φιλακια....μαιρη, ελπιζω να εισαι καλα..Τζια θα τηλεφωνηθουμε αυριο μπααααιιιιιιιιιι

καληνυχτα...μη σκοτωθεις αυριο στη δουλεια!!!!!!

κιμι τα διαβασα....ολα καλα θα πανε κοπελα μου,ευτυχως το προλαβες νωρις και ευτυχως απ'οτι καταλαβα δεν θα την πειραξει πολυ το κεφαλι.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πηγα απογευμα το δοκιμασα αρεσε πολυ στον αρη..λεω να το δω καλα πριν το παρω...και ειχε ενα ωραιοτατο τραβηγμα:(:(:(:(:(

θα ψαξω αυριο αθηνα αν υπαρχη κανενα κομματι.....ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....

α...εξαιρετικα! μεγαλο ξενερωμα!

ΚΙΜΙ στο ΓΝΑ τελικα???????????

ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τίποτα δε φταίει...!!!

Και εφόσον ειναι κατι που διορθώνεται cool!!!!!

Σκέψου μόνο οτι θα μπορουσες να το έχεις αφήσει.. Και τότε???

και παλι μπορει να μην υπηρχε προβλημα...αλλα ποιος παιζει με τις πιθανοτητες...ετσι δε σου ειπε μαρια??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

καληνυχτα!!και εγω παω να τον ταισω τωρα!!!

καληνυχτα!!!!!!!!και μη στενοχωριεσαι μουρλοκομειο!!!

εννοειται!!καληνυχτα!!!

καληνυχτα κοριτσαρες!!αυριο παλι!!φιλια!

καληνυχτα!!
εμενα η γιαγια μου κραταγε απο Ιταλια αλλα δε σας λεω το επωνυμο της γιατι θα γελασετε..καμπιες..

δε με νιαζουν τα λεφτα ΑΣΠΑ εχω τοσαα πολλλλαααα..κ τωρα με τα νεα μετρα θα εχω ακομα πιο πολλα..

ΕΥΗΓ το πηρα κ ημουνα ταξι ευτυχως γιατι μου ρθε να κλαψω...ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ..κ σε σενα Λιτσακι γιατι απο την ιστορια σου που τυχαια ειχα διαβασει πριν 3 μηνες αρχισα να ψαχνομαι..

αχ κοριτσι μου!!!γιαυτο ειμαστε εδω!!!αργοτερα θα σου πω και τι ακριβως προετοιμασια να κανεις,και ψυχολογικη και υλικη...;)

ομορφακια μαστουρωσα λεμεεεε!!!καληνυχτα και σε σενα!!

ποιο ΓΝΑ μαρη τρελλη??στο ΠΑΙΔΩΝ κ μαλιστα επαιρνα σαν την τρελλη τη ΕΥΗΓ να τη ρωτησω σε ποιο ΠΑΙΔΩΝ?νομιζα οτι ειναι ενα ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ...αμ δε στο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ειμαστε...

παντως πραγματικα εμενα ειχε κατσει πολυ χαλια στη μητρα..μεχρι 10 μερες πριν γεννησω ηταν ψηλα κ στριμοχνωταν γιατι ηταν κ ψιλουλα..δεν ξερω,τι αλλο να φταει.

που ελεγες οτι εισαι ο Παγκαλος???????????? ειχες λυσσαξει ομως!

τελος!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μου ειπε οτι μεχρι 18 μηνων δε θα ειχαμε καταλαβει τιποτα,.,μετα ομως το πιο πθανο ειναι οτι θα ειχαμε πολλααα κ αλυτα προβληματα..δε θελω να τα πω..σε σχεση με τον εγκεφαλο διανοητικηες κ οχι μονο φυσης..οσο νωριτερα τοσο καλυτερα μας ειπε..

ποιο ΓΝΑ μαρη τρελλη??στο ΠΑΙΔΩΝ κ μαλιστα επαιρνα σαν την τρελλη τη ΕΥΗΓ να τη ρωτησω σε ποιο ΠΑΙΔΩΝ?νομιζα οτι ειναι ενα ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ...αμ δε στο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ειμαστε...

μωρη... στα Γκραβαρα μενεις τελικα.

ουτε Ρομβης, ουτε τα παιδων ξερεις.

τι να σε κανουμε???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ε ΨΙΤ,ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΒΡΩΜΙΤΣΕΣ ΑΘΗΝΑΙΕΣ....

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙΤΕ.....

ρε παιδια αυτος ο ερημος ο παγκαλος πως την κουβαλαει αυτη τη κοιλια???κ το κεφαλι του καστανο μου θυμιζει καθαρισμενο..

τελος παντων παω γιατι ποναει κεφαλι..

καληνυχτα,,,

μου ειπε οτι μεχρι 18 μηνων δε θα ειχαμε καταλαβει τιποτα,.,μετα ομως το πιο πθανο ειναι οτι θα ειχαμε πολλααα κ αλυτα προβληματα..δε θελω να τα πω..σε σχεση με τον εγκεφαλο διανοητικηες κ οχι μονο φυσης..οσο νωριτερα τοσο καλυτερα μας ειπε..

ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΞΕΡΩ...

Μονο αυτο να σκέφτεσαι λοιπόν..

Ααα και αναθερώ.. Δεν εισαι κατσαρίδα... Είσαι γάτα..!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...