Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον σας καληνυχτω...φιλακια....μαιρη, ελπιζω να εισαι καλα..Τζια θα τηλεφωνηθουμε αυριο μπααααιιιιιιιιιι

μπαιιιιιιιι...η ωραια ελενη θα ειναι παιδιατρο αυριο ε???γμτ....cu

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι συνηθισμενο αυτο Κιμι στα μωρα? Τι σου ειπε?

πλεον εχει γινει μοδα....:(:(:(

μαρκελακι με ρωτησε αν το παιδι το εκανα με καισαρικη γιατι συνηθως εκει συμβαινει..συνηθισμενο δεν ρωτησα αν ειναι..ξερω κ εγω???

αληθεια??δεν θυμαμαι αν μου το ειχε πει κι αυτο...εμας τοτε μας ειχε πει οτι δεν ξερουν ακριβως απο τι δημιουργειται...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

πλεον εχει γινει μοδα....:(:(:(

αληθεια??δεν θυμαμαι αν μου το ειχε πει κι αυτο...εμας τοτε μας ειχε πει οτι δεν ξερουν ακριβως απο τι δημιουργειται...

Εγω βρήκα αυτό:

Το κεφάλι του ανθρώπου δεν είναι όπως η λάμπα στρογγυλή έχει κάποια ενώματα (ραφές). Αυτές η ραφές (νομίζω ότι είναι συνολικά όταν γεννιέται ο άνθρωπος είναι ανοιχτές και κλείνουν σιγά σιγά μεγαλώνοντας το κεφάλι μέχρι οκτώ χρονών οπότε και ενώνουν τελείως. Αυτό έχει σαν σκοπό να υπάρχει χώρος μέσα στο κεφάλι για να μεγαλώσει φυσιολογικά ο εγκέφαλος.

Κάποια παιδιά γεννιούνται με κάποια ή καμιά φορά κάποιες ραφές ενωμένες, δεν ξέρουν τι ακριβώς φταίει, ίσως η κακή θέση στην μήτρα.

Δεν συμβαίνει κατά την διάρκεια του τοκετού, δεν φαίνεται σε κανέναν υπέρηχο ή εξέταση, είναι παθολογική κατάσταση.

Οι μορφές της είναι η πλαγιοκεφαλία, δολικοκεφαλία, βραχυκεφαλία, σκαφοκεφαλία, τριγωνοκεφαλία

λοιπον σας καληνυχτω...φιλακια....μαιρη, ελπιζω να εισαι καλα..Τζια θα τηλεφωνηθουμε αυριο μπααααιιιιιιιιιι
μπαιιιιιιιι...η ωραια ελενη θα ειναι παιδιατρο αυριο ε???γμτ....cu
παει η μπαρτσα,

παω κι εγω για φρουτακι (ακτινιδιο γιατι μετα τη γεννα με εχουν τσακισει οι κωλοαιμορροιδες) και νανακια!

καληνυχτα κοριτσια!

παω κ γω..εχω να στεγνωσω μαλλι κ βαριεμαι...παω να ταισωκκοιμισμενο μπομπιδιο..αυριο παλι...μακιαααααααααααααααααα

αντε καληνυχτες..

εγω λεω οτι παντα υπηρχε αυτο απλα δεν το ψαχνανε γιατι δεν ειχανε τα μεσα..κ εγω αν εμενα στα Γκραβαρα..κ δεν ηξερα απλα πηγαινα σε καποιο κεντρο υγειας για τα εμβολια..μπορει να το αφηναμε ετσι για παντα.

παω κ εγω σημερα..φευγω νωρις..τα λεμε αυριο..μανα της κωνσταντιας την καλυτερη νονα διαλεξες.ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

καληνυτχα κιμακι...το μυνημα το πηρες το απογεμα??

kalhnyxta σε όλες..πάω και εγώ...η μαρια ζηλεψε λέει...θα γεννησει τον επόμενο Νοεμβριο λεει για να την κανουμε επιτιμο μελος!!!...αλλα τα μετρησε και δεν προλαβαινει για το 10....για το 11 λοιπόν!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ουαου.....αερομπικ ε??

Το Ιριδακι...αλλα μετα μας εξηγησε ( για να μην παρεξηγηθω) αλλα δεν μας επεισε:tongue:

σε μπουζουκια ε?? αλλη σουρλουλου απο εκει....

ηταν τοτε που μπορουσα να πηγαινω το μικρο παντου!!!
φτου σου μαρη κιμι..εγω φταιω που σε συμπονω...

εχουμε επισκεψεις σημερα...σας διαβαζω με τη μαμα της κωσταντιας της βαφτιστηρας μου..ρεζιλι γινατε...μπουχαχαχαχα

εμεις μαρη η εσυ που τα βγαζεις???μπουχαχαχαχαχα!!!!

παει η ΙΝΤΕΡ τελικο..κ με βριζει ο καρδιτσα γιατι του ελεγα εδω κ ενα μηνα οτι η ΙΝΤΕΡ θα το σηκωσει φετος..τοτε με δουλευε τωρα με βριζει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ..

αααααα!!!εμεις στενοχωρηθηκαμε γιατι ειμαστε μπαρσελονα!

καληνυχτα αλεκακι!!!!

κιμι τα διαβασα....ολα καλα θα πανε κοπελα μου,ευτυχως το προλαβες νωρις και ευτυχως απ'οτι καταλαβα δεν θα την πειραξει πολυ το κεφαλι.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πηγα απογευμα το δοκιμασα αρεσε πολυ στον αρη..λεω να το δω καλα πριν το παρω...και ειχε ενα ωραιοτατο τραβηγμα:(:(:(:(:(

θα ψαξω αυριο αθηνα αν υπαρχη κανενα κομματι.....ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....

μη σκας!!!θα βρεις!!!!!;)
εμεις γιναμε ρεζιλι ΤΖΙΑ???

ααα δεν το πα καλα ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με βριζει γιατι δεν το ειχα παιξει στοιχημα.μπουχαχαχαχααα

μαρη γιατι δεν το παιξεις να βγαλουμε τιποτα???

παει η μπαρτσα,

παω κι εγω για φρουτακι (ακτινιδιο γιατι μετα τη γεννα με εχουν τσακισει οι κωλοαιμορροιδες) και νανακια!

καληνυχτα κοριτσια!

καληνυχτα κοριτσακι!!!:P

Εγω βρήκα αυτό:

Το κεφάλι του ανθρώπου δεν είναι όπως η λάμπα στρογγυλή έχει κάποια ενώματα (ραφές). Αυτές η ραφές (νομίζω ότι είναι συνολικά όταν γεννιέται ο άνθρωπος είναι ανοιχτές και κλείνουν σιγά σιγά μεγαλώνοντας το κεφάλι μέχρι οκτώ χρονών οπότε και ενώνουν τελείως. Αυτό έχει σαν σκοπό να υπάρχει χώρος μέσα στο κεφάλι για να μεγαλώσει φυσιολογικά ο εγκέφαλος.

Κάποια παιδιά γεννιούνται με κάποια ή καμιά φορά κάποιες ραφές ενωμένες, δεν ξέρουν τι ακριβώς φταίει, ίσως η κακή θέση στην μήτρα.

Δεν συμβαίνει κατά την διάρκεια του τοκετού, δεν φαίνεται σε κανέναν υπέρηχο ή εξέταση, είναι παθολογική κατάσταση.

Οι μορφές της είναι η πλαγιοκεφαλία, δολικοκεφαλία, βραχυκεφαλία, σκαφοκεφαλία, τριγωνοκεφαλία

ο γιατρος τοτε μας ειχε πει οτι μπορει καποιος να φτασει 80 χρονων κ καποιες να μην εχουν κλεισει τελειως λογω κατασκευης!!

kalhnyxta σε όλες..πάω και εγώ...η μαρια ζηλεψε λέει...θα γεννησει τον επόμενο Νοεμβριο λεει για να την κανουμε επιτιμο μελος!!!...αλλα τα μετρησε και δεν προλαβαινει για το 10....για το 11 λοιπόν!

Καληνύχτα.. Να της πεις οτι πολύ μου αρέσει η κορη της..!!! :wink::wink::wink:

με το καλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...