Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

pssssssssssss!!!!αστα να πανε!!παρολα αυτα ομως κανω και αερομπιμ κοπελια!!!!!;);)και οχι μονο στο γυμναστηριο!!!αν με εννοεις!!!:tongue::tongue:

ποια????θα πεθανω απο το γελιο!!!!

πραγματι!!!!!θεος!!!!το καλοκαιρι ηταν εδω σ ενα μαγαζι..και μου χαιδευε την κοιλια που ημουν καθε 2ο βραδυ εκει!!!!σε μπουζουκια ετσι???

ουαου.....αερομπικ ε??

Το Ιριδακι...αλλα μετα μας εξηγησε ( για να μην παρεξηγηθω) αλλα δεν μας επεισε:tongue:

σε μπουζουκια ε?? αλλη σουρλουλου απο εκει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοειται οτι δεν θα ειναι τιποτα.. Και εφόσον ειναι τοσο εμπειρος δεν έχεις να φοβηθείς τιποτα.. Μεσα στην ατυχία εισαι τοσο τυχερή που πήγες τη περδικα τόσο μικρή και οποτε θα περάσει σχετικα ανώδυνα..!!!

κ επειδη ανεβασαμε το επιπεδο....

οχι ρε συ!

το ψαχνω χρονια αυτο το κομματι!

το χα ακουσει μια φορα στο ραδιο πριν χρονια και απο τοτε το ψαχνα και δεν ειχα κανενα στοιχειο για δαυτο! τελεια!

μαρκελακι με ρωτησε αν το παιδι το εκανα με καισαρικη γιατι συνηθως εκει συμβαινει..συνηθισμενο δεν ρωτησα αν ειναι..ξερω κ εγω???

αληθεια?? εγω νομιζα σε φυσιλογικη γεννα ειναι πιο συνηθες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λεω καληνυχτα απο τωρα...

για να δουμε...

παω μια μπαλκονι κ ερχομαι...

που πας μαρη....στειλε κι εδω καμια τζουρα..
ναι ρε ΑΛΕΚΑ ολοι γκαβονονται για να το δουν,αυτος με τη μια...το πλαγιοκεφαλια το ειπε με το που την ειδε,μικρη πλαγιοκεφαλια μας ειπε...

ειπαμε μενταλιστ!!

Καληνυχτα πάω κι εγω.

καληνυχτα μαρκελακι!!!κι εγω σε λιγο την κανω!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

yuhuuuu!!!!τι κανειςεκτοςαπο να σερνεσαι?:tongue:για το θεμα που συζηταγαμε προχτες εγινε τιποτις?

μαρη τη μπριζολιτσα ψηστην!φτιαξε κ μια σαλατα κ κομπλε!!μετα ειναι τα δυσκολα...που επι τρει μερες εχει σαλατα με τονο κ μετα αποτοξινωση??απο τι αποτοξινωση?απο το μαρουλι!!Χριστε κ Κυριε...

μπα τιποτε δεν εγινε, μαλιστα οταν ειπα κατι για παιδικο μου λεει ο δικο μου "εχεις κατι με τους δικους μου? δεν φτανει που το κρατανε, αν θες να παει σε παιδικο σταθμο το παιδι να το πληρωνεις μονη σου." καταλαβες τον συμφερει αυτο γιατι εγω δεν ασχολουμαι με τα οικονομικα του σπιτιου οποτε απο το μισθο μου κρατω καποια για τον μηνα "το χαρτζιλικι μου" και τα υπολοιπα του τα δινω. οποτε ο μακακας της υποθεσης ειμαι εγω και δεν μπορω να μιλησω και απο πανω.

βεβαια στην ερωτηση αν εμπιστευεται τον πατερα του να πηγαινει καθε μερα τον μικρο με το αυτοκινητο για μπανιο που λεγανε, η απαντηση ηταν ΟΧΙ:confused::confused::confused:. τι να πω θα δω τι θα κανω.

απλα αλαλη...

PlbZp2.png

φτου σου μαρη κιμι..εγω φταιω που σε συμπονω...

εχουμε επισκεψεις σημερα...σας διαβαζω με τη μαμα της κωσταντιας της βαφτιστηρας μου..ρεζιλι γινατε...μπουχαχαχαχα

δεν κοιτατε τα χαίρια σου....εμας κοροιδευετε:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον σας καληνυχτω...φιλακια....μαιρη, ελπιζω να εισαι καλα..Τζια θα τηλεφωνηθουμε αυριο μπααααιιιιιιιιιι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κιμι τα διαβασα....ολα καλα θα πανε κοπελα μου,ευτυχως το προλαβες νωρις και ευτυχως απ'οτι καταλαβα δεν θα την πειραξει πολυ το κεφαλι.

στειλανε γραμμα απο τον παιδικο. 28/5 εχουν γιορτη επειδη τελειωνει η χρονια... παιρνω αλλαλιασμενη τηλ. κ ρωταω ποτε κλεινουν. 30/7 μου απαντανε... χαιρετισματα λεω... τεσπα...

δωσαν ποιημα στον νικηφ. με τιτλο "ΠΕΠΟΝΙ". αυτος νομιζει οτι τον κοροιδευουν, επειδη το μωρο το λεω ΜΠΕΜΠΟΝΙ, κ μου λεει εγω δεν ειμαι μωρο!!! σιγα μη πω αυτο το παλιοποιημα!!! τι θα κανω??? που να το φανταστω η ερμη τι θα προκαλουσα? μα κ αυτοι...αυτο βρηκαν να του δωσουν?

το κοριτσακι μου τωρα... σημερα το πρωι, αποφασισε μονη της, λογω ζωδιου παντα.., οτι ΕΠΡΕΠΕ να παει στο σχολειο με το γερμανικο το πεδιλο. της φοραει τις καλτσες ο παυλ., παει κ βαζει το πεδιλο μονη της...(απορω), κ μου'ρχεται. ατο=αυτο!! τι ατο βρε Ανοβερο της λεει, ο παυλ. να κλαιει με μαυρο δακρυ αυτη...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ποιος τη χαρη σας εσας.....η Μαιρη που ειναι?? ξεκινησε απο σημερα για να παει κεντρο αυριο?:P

αμα ειναι να παιρνεις ματι, ασε τα τραγουδια....παρε καμια αφισα....

Καλυτερα παιδι μου τον Οκτωβρη....θα εισαι μοντελο!!!!:cool:

πηγα απογευμα το δοκιμασα αρεσε πολυ στον αρη..λεω να το δω καλα πριν το παρω...και ειχε ενα ωραιοτατο τραβηγμα:(:(:(:(:(

θα ψαξω αυριο αθηνα αν υπαρχη κανενα κομματι.....ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....

fCS8p3.png

φτου σου μαρη κιμι..εγω φταιω που σε συμπονω...

εχουμε επισκεψεις σημερα...σας διαβαζω με τη μαμα της κωσταντιας της βαφτιστηρας μου..ρεζιλι γινατε...μπουχαχαχαχα

ρεζιλι κ στα μουτρα σου σκουλικαντερικη χλεμπονιαρα:tongue:

PlbZp2.png

λεω καληνυχτα απο τωρα...

για να δουμε...

παω μια μπαλκονι κ ερχομαι...

κα;ληνυχτα αλλα γυρνα πισω!!!

Κιμι όλα καλά θα πάνε. Ξερουν οι γιατροι, θα κάνουν το καλύτερο για το μωρακι.

Ρε παιδια, όλο διαιτες ειστε. κι εγω τπτ. Δεν στελνετε κι από δω καμία διαιτα μπας και χασω κανενα κιλο. όλες την ιδια κάνετε?

Κι εμας θα κάνουνε γιορτη στον παιδικό τον Ιουνιο, στο Κηποθεατρο Παπαγου. Φετος θα έχουν αφιερωμα στους παραδοσιακούς χορους και η ταξη του Μαρκ θα χορεψει νησιωτικα...Μαθαινουνε την τρατα μας την κουρελου. Σημερα ερχεται από το σχολείο, μεσημερι η μπέμπα κοιμάται "Ελα μαμά, εγω θα παιζω φλογερα κι εσυ θα χορευεις..εβιρα μια στα πανια..." Τρελλοκομειο

και τι να χασεις εσυ????τι φτερνα?????αντε ριξε και ενα χωρο για μας!!:tongue:

ναι ρε ΑΛΕΚΑ ολοι γκαβονονται για να το δουν,αυτος με τη μια...το πλαγιοκεφαλια το ειπε με το που την ειδε,μικρη πλαγιοκεφαλια μας ειπε...
ααααα μικρη!!!!!!ενα ενα τα λες!!!!!;)εσυ εβαλες μια περδικα και εγω εβαλα μισο κοτοπουλο και τωρα θα σκασω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
Καληνυχτα πάω κι εγω.

καληνυχτα!!!!

ΤΖΙΑ--κιμακι σου βγαζω το καπέλο..

ετσι ειναι η ζωη..εγω που εχω ΟΠΕΛ μου βγαζει το καπελα..στο αφεντικο με το πορσικο τα βγαζει ολα....ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους κατεβαζεις.

χαχαχαχαχαχαχ!!!μπουχαχαχαχαχαχα!!!

σε εμας με το Bmvπαιζει να βγαλει και τιποτα παραπανω?:tongue::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...